Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK

Obs detta pris är baserat på att bokning av resan sker minst 90 dagar före avresan och i mån av plats. Ordinarie pris 33 190 kr per person
Resebeskrivning

En fantastisk prisvärd resa som tidigare gäster ger mycket höga poäng!

Jubileumsresa till Seychellerna

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste vitaste sandstränderna som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.
Boendet i detta paket är väl utvalda resorts/hotell med bra lägen och goda kundomdömen. Ni får chansen att uppleva tre av de populära öarna.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur till Seychellerna
 • Bagage att checka in och måltider ombord ingår
 • Flygskatter och avgifter
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Alla båtresor mellan öarna ingår
 • Alla landtransfers mellan hamnar och hotell
 • 3 övernattningar på Le Domaine de La Reserve med frukost, Praslin
 • 5 övernattningar på boutique hotell med frukost på La Digue
 • 3 övernattningar på Avani Barbarons med frukost, Mahe
 • Just nu 5 200kr rabatt per person
 • 24 timmars jourservice
 • 100% skräddarsytt
 • Klimatkompenserad resa

Underbart boende med speciellt utvalda resorts ingår i denna kombination med 3 olika öar.

 

På Mahe bor ni på ett fin resort, Avani Barbarons, med många faciliteter för sina gäster, hotellet ligger vackert beläget på en av de ljuvliga stränderna på Mahe.

 

På Praslin bor ni på Le Domaine de la Reserve som är en mycket populär resort nära vackra stranden Cote Dor, makalöst läge vid en liten bukt med hänförande utsikt.

 

Sist men inte minst ska ni avsluta resan med boende på en av La Digues charmigaste och mest personliga boende, Le Repaire. Familjedrivet med italiensk inspirerat kök och med det absolut bästa läget på stranden. Kan man önska sig mer?

 

Resan går att förlängas, förkortas eller justeras precis efter dina önskemål. Se detta som ett förslag.

Måltider förutom frukostar
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Seychellerna passar att resa till året om. En genuin destination som har mycket att erbjuda. Denna resa går fint att ändra om på om ni önskar en längre eller kortare vistelse eller med andra boendealternativ.

Logistiken med flyg tider och transfers är en viktig del av resan för att undvika långa väntetider, vilket innebär att vi alltid rekommenderar bästa flygbolag som erbjuder bra tidtabell som matchas mot landarrangemanget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Snorkelsafari Seychellerna

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.

Läs mer

Segling till 3 öar på Seychellerna

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Läs mer

Heldagstur på Mahe Seychellerna

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Läs mer

La Digue med cykel på Seychellerna

Nu har du chansen att utforska charmiga lilla lugna ön La Digue - på egen hand med cykel. Vid ankomst till ön väntar cykeln precis vid bryggan för det är dags att på egen hand och i eget tempo upptäcka den vackra ön La Digue. Skapa din egen resplan eller följ våra rekommendationer. La Digue erbjuder spektakulära stränder, ett överflöd av kreolsk arkitektur, ett naturreservat och den berömda stranden Anse Source D'argent.

Läs mer

Vallee de Mai Praslin Seychellerna

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal parken finns med på världsarvslistan, Unesco. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmerna i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterad Resor

Alla resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
Lyxiga hotell
Privat strand
Halvpension

Golf & Guldkant på Seychellerna

Lyxig resa till Seychellerna med boende två öar på några av Seychellernas finaste resorts.

Fr. 49 995 SEK
10% RABATT
Privat strand
Vackra villor
Denis Island

Romantisk resa till Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter på Denis Island.

Fr. 64 990 58 750 SEK
Yachting
Strandresort
Kombination

Yachting på Seychellerna

Populär drömresa med 8 dagar yachting i den seychelliska skärgården. Seglingen avrundas med boende på en ljuvlig strandresort i 5 nätter.

Fr. 53 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!