Om oss

Om oss

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel är resespecialister på resor till exotiska platser och kryssningar runt om i världen. Karibien / Karibien, Seychellerna, Costa Rica, Sri Lanka, Maldiverna, Mauritius och Australien och Nya Zeeland är några av våra främsta specialområden.

Hummingbird Lifestyle Travel har en fantastisk historia med en verksamhet som började för mer än 60 år sedan med bas i Göteborg och med fokus på specialresor. Därefter har verksamheten vuxit och från och med 2017 drivs verksamheten av VD och delägare Susanne Ritzen Österberg.

Med över 30 års erfarenhet av skräddarsydda privatresor till Australien, Nya Zeeland, Cooköarna och Fiji blev det en självklarhet att då utveckla produktsortimentet med dessa fantastiska resmål.

Vi har gjort otaliga egna resor till dessa områden och brinner för att få chansen och förtroendet av att få arrangera din nästa resa.  

Välkommen att ringa oss redan idag på tel 031-81 98 30 eller maila oss på [email protected]

Våra underbara medarbetare

Maria Hardie

Senior Travel Designer

Maria Hardie

Tänk att få jobba med det man brinner för! Resor är verkligen något som berikar ens tillvaro och som skapar långvariga minnen att bevara. Har haft förmånen att besöka flera destinationer i Indiska Oceanen, och ett av dem som ligger mig varmt om hjärtat är Seychellerna. Maldiverna med dess fantastiska snorkling och höga servicenivå lämnar även det ett magiskt intryck. Aruba och USA är två andra resmål som jag uppskattar!

Madelene Karlsson

Travel Designer

Madelene Karlsson

Madelene är vår helt egna ”äventyrare och bergsbestigare”, alltid med ett strålande leende på läpparna. Planerar du att upptäcka Nya Zeelands magiska natur så är det utan tvekan Madde du ska prata med. Hon är en klippa på att ta fram resor som matchas mot önskemål och budget, resor som våra gäster är så nöjda med.

Mikaela Riolo

Senior Travel Designer

Mikaela Riolo

Med en lång bakgrund som resekonsult och flygvärdinna har jag skapat och guidat resenärer och vänner till oförglömliga äventyr och minnesvärda resor! Jag har en stor passion för att skapa resor, som inte bara tar dig till platser, utan fördjupar och skapar livslånga minnen.

Jag är uppvuxen på vackra Sicilien och om ni frågar mig vart jag helst reser, så förstår ni säkert att mitt hjärta slår extra hårt för Italien. När nästa fråga kommer, ”men om du inte åker till Italien, vart åker du helst då”, då är det faktiskt Grekland eller Indiska Oceanen som för mig är ett säkert kort.

Låt mig få vägleda er till er nästa drömresa, där ett gemensam skapande resulterar till den perfekta resan! /Mikaela 

Eunizia Fortes

Senior Travel Designer

Eunizia Fortes

Med många års erfarenhet av resor och skräddarsydda upplevelser är Eunizia en fena på att ta hand om dig och dina önskemål. Älskar kryssningar och har stor erfarenhet både från upplevelser till havs och på land. Tackar inte nej till möjligheten att upptäcka nya berikande resmål. 

Susanne Ritzen Österberg

Susanne Ritzen Österberg

VD och Senior Travel Designer

Susanne Ritzen Österberg

Stortrivs i det härliga teamet på Hummingbird Lifestyle Travel och är alltid intresserad av en resa till något nytt spännande resmål. Att dyka i Stora Barriärrevet i Australien, hoppa fallskärm på Nya Zeeland och ö-hoppa på Seychellerna är några av favoritupplevelserna. Har även besökt över 20 resorts på Maldiverna så vill du ha hjälp med din resa så hör av dig till mig.

Cecilia Rolfsdotter

Independent Travel Designer

Cecilia Rolfsdotter

Har många års erfarenhet av att arrangera spännande rundresor och har varit i resebranschen i många år. Älskar att producera och arrangera minnesfyllda semesterresor till olika delar av världen. Har stor resvana från många länder och några favoritplater är Maldiverna och Karibien. Har jobbat med skräddarsydda resor i över 15 år och brinner för att komponera bästa möjliga innehåll för dig och ditt sällskap.

Jessica Jugans Broström

Independent Travel Designer

Jessica Jugans Broström

En perfektionist med öga för detaljer – Jag skräddarsyr reseupplevelser med en personlig touch. Min expertis är Maldiverna, Seychellerna, Mauritius, Australien och Nya Zeeland men för att inte tala om Europa - Vi är så lyckligt lottade som har så vackra och mångsidiga destinationer runtom i Europa. Varför inte Andalusien som är fullt av hemliga pärlor eller en av mina favoriter - Côte d’Azur i södra Frankrike?

Anders Wallin

Anders Wallin

Independent Travel Designer

Anders Wallin

Är bosatt i Värnamo och har lång erfarenhet från resebranschen. Ser möjligheter i allt och gör allt för att alla resenärer ska komma iväg på sin drömresa. På fritiden är det padel och golf som gäller.  Bästa resan gick till Jackson Hole i Wyoming, USA. Tio dagar med fantastisk pudersnö.  Välkommen till mig så hjälper jag gärna till med golfresan, konferensresan till Spanien eller en härlig privatresa till ett exotiskt resmål, varför inte underbara Maldiverna?

Hanna Wik

Senior Travel Designer

Hanna Wik

Har lång erfarenhet från att skräddarsy resor till jordens alla hörn. Främsta resmålen är Mauritius, Seychellerna och fantastiska Sydafrika som jag hade glädjen att få stifta nära bekantskap med under mina 3 år som jag bodde i Kapstaden. Har jobbat med skräddarsydda resor i över 15 år och lovar ta väl hand om din nästa resa.

Lotta Göransson

Independent Travel Designer

Lotta Göransson

Är bosatt i Örebro och har lång erfarenhet från resebranschen. Älskar att arrangera resor för resenärer som drömmer om att förverkliga just den där drömresan. Har stor passion för resor bland annat till USA och älskar att kryssa. Har gjort flera kryssningar i Karibien och kombinerar gärna kryssning med någon mer upplevelse, kanske en vacker resort på en ö i Karibien? 

Malin Ternebrink

Senior Travel Designer

Malin Ternebrink

Att resa är livet! Tänk så mycket man har fått uppleva och så många fina minnen man har kvar från sina resor! Sen 1998 har jag arbetat med att skräddarsy resor till olika delar av världen. Först var det Australien, Nya Zeeland, Kanada och USA som stod i fokus, men efter ett besök i Sydafrika var jag helt förälskad. Ser fram emot att få arrangera din nästa drömresa.

Ulf Hansen

Styrelseordförande

Ulf Hansen

Entreprenör uti fingerspetsarna och har en passion för aktiva och upplevelsrika resor. Är ofta hemkommen från en exotisk vandring, kajakpaddling eller annat spännande äventyr. Senaste resan gick till Maldiverna där jag besökte 5 olika öar, alla charmiga på var och en sitt sätt. Har även bott några år i Kapstaden samt några år på Mauritius. 

Louise Gårlin

Ekonomisupport

Louise Gårlin

Håller full koll på bolagens ekonomi och sköter allt det administrativa. Älskar att hålla igång och är stammis på våra lunch träningar.  Har fullt upp på hemmaplan med de 3 sönernas alla fotbollsträningach mycket skjutsande fram och tillbaks till alla aktiviteter. Älskar skidåkning, och löprundor men är också en mycket passionerad cyklist som gärna kör Vätternrundan med tjejkompisarna. 

Mikael Johansson

Mikael Johansson

Ekonomichef

Mikael Johansson

Gillar att vara på resande fot och favoritresemålen är bland annat USA där sista resan gick till nationalparkerna i västra USA med en stor gigantisk husbil. En fantastisk upplevelse att ha huset med sig och uppleva denna vackra del av USA. En annan favoritresa var till natursköna Island, en veckolång rundtur med valsafari som höjdpunkt. 

Inspirationsresor

Alla resor
Strandresort
Boende på båt
Äventyr & Sol

Guadeloupe med familjen

10 dagars drömresa till Guadeloupe med boende på resort och på egen husbåt eller kombinera gärna resan med valfri kryssning. Man kan även hyra bil och uppleva Guadeloupe på egen hand. Vi skräddarsyr resan så den passar er helt perfekt.

Fr. 28 990 SEK
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
20% RABATT
20% rabatt
Halvpension
Gourmetmat

Barfotalyx på Mauritius

Magisk resa på 10 dagar till Mauritius och lyxiga 5-stjärniga JW Marriott Mauritius, som ligger vid Le Morne, bästa läge med solnedgång på Mauritius.

Fr. 66 540 52 990 SEK