Jubileumsresa till Seychellerna

14 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar inkl. alla transfers.

Fr. 50 060 45 550 SEK

Pris per person. Detta pris är baserat på att bokning av resan sker minst 90 dagar före avresan och i mån av plats.
Resebeskrivning

En fantastisk fin resa där ni bor på öarnas mest uppskattade hotell som tidigare gäster ger mycket höga poäng!

Jubileumsresa till Seychellerna

Seychellerna bjuder på några av världens vackraste och vitaste sandstränder som kompletteras av små, fina badvikar och bildar ett badparadis utan motstycke tillsammans med det turkosblåa vattnet.
Boendet i detta paket är väl utvalda resorts/hotell med bra lägen och goda kundomdömen. Ni får chansen att uppleva tre av de populära öarna.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur till Seychellerna
 • Bagage att checka in och måltider ombord ingår
 • Flygskatter och avgifter
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Alla båtresor mellan öarna ingår
 • Alla landtransfers mellan hamnar och hotell
 • 5 övernattningar på Les Lauriers på Praslin
 • 5 övernattningar på Le Repaire boutique hotell på La Digue
 • 2 övernattningar på boutiquehotellet STORY i junior suite.
 • Frukost ingår på hela resan. Köp till halvpension i förväg.
 • 24 timmars jourservice
 • 100% skräddarsytt
 • Klimatkompenserad resa

Underbara boenden med speciellt utvalda resorts ingår i denna kombination med 3 olika öar.

På Praslin bor ni på Les Lauriers, en mycket populär resort nära vackra stranden Cote Dor.

Därefter väntar en kort båtresa över till grannön La Digue med öns mest personliga boende, Le Repaire. Familjedrivet med italiensk inspirerat kök och med det absolut bästa läget på stranden. Kan man önska sig mer?

Ni avslutar resan på underbara STORY **** hotell som ligger på stranden Beau Vallon. Här finns det ett stort urval av restauranger. Det finns även en annan fantastisk  strandresort som heter Carana Beach Hotell belägen på norra udden av ön Mahe. Här rekommenderar vi halvpension då detta hotell ligger lite avsides från restauranger med mera. 

Kontakta oss alltid för prisuppgift.
Resan går att förlängas, förkortas eller justeras precis efter dina önskemål. Se detta som ett förslag.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Logistiken med flyg och transfers är en viktig del av resan för att undvika långa väntetider, vilket innebär att vi alltid rekommenderar bästa flygbolag som erbjuder bra tidtabell som matchas mot landarrangemanget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Vandra & Segla på Seychellerna

Det här är heldagsutflykt där en katamaran tar er till den norra kusten av Mahe, den mer orörda delen av ön. Här ska ni få en guidad tur i Morne Seychelles National Park där ni hittar några av Seychellernas bästa vandringsleder. Ni ska få ta en enkel vandring på 1 timma och 30 minuter, genom stenig terräng och tropiska skogar, till stranden Anse Major. Den här stranden kan man endast ta sig till med båt eller genom att gå denna vandring.  Ni ska  även få simma och snorkla i Cap Ternay Marine Park och avnjuta en god lunch på katamaranen innan ni ska få segla över den norra delen av Mahe ner till huvudstaden Victoria. 

Läs mer

Segling till 3 öar på Seychellerna

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem och hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfarna guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Läs mer

Vallee de Mai Praslin Seychellerna

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal. Parken finns med på UNESCO´S världsarvslistan. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot, om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmer i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.

Läs mer

Snorkelsafari Seychellerna

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel. Simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk cocktail och en lugn kryssning runt parken innan ni åker tillbaka till Mahe igen.

Läs mer

Heldagstur på Mahe Seychellerna

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Läs mer

La Digue med cykel på Seychellerna

Nu har du chansen att utforska charmiga lilla lugna ön La Digue - på egen hand med cykel. Vid ankomst till ön väntar cykeln precis vid bryggan. Med cykel kan du upptäcka den vackra ön på egen hand och i eget tempo. Skapa din egen resplan eller följ våra rekommendationer. La Digue erbjuder spektakulära stränder, ett överflöd av kreolsk arkitektur, ett naturreservat och den berömda stranden Anse Source D'argent. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
10% RABATT
Privat strand
Vackra villor
Denis Island

Romantisk resa Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter på Denis Island.

Fr. 64 990 58 750 SEK
Yachting
Strandresort
Kombination

Yachting på Seychellerna

Populär drömresa med 8 dagar yachting i den seychelliska skärgården. Seglingen avrundas med boende på en ljuvlig strandresort i 5 nätter.

Fr. 53 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!