Seychellerna för livsnjutaren

Upptäck Mahe och Praslin på 12 dagar med boende på Constance Lemuria och Constance Ephelia – med halvpension.

Fr. 73 990 64 990 SEK

Pris är per person och är ett frånpris baserat på del i dubbelrum.
Resebeskrivning

Njut av högklassiga boenden på två av Seychellernas mest populära öar, Mahe & Praslin! På Praslin har ni nära till golfbanan som också ingår för gästerna. På Mahe bor ni på en vacker resort med privata stränder.

Mahe

Seychellernas huvudö Mahe som förutom vackra stränder även har ett stort utbud av aktiviteter. Ni kan gå på upptäcksfärd på resorten men även runt ön. Vandra, ta en båttur, snorkla i de marina nationalparkerna, hyr en bil och besök romdestilleriet, tefabriker eller kryddträdgårdar.

Ett ljuvligt resmål som passar alla åldrar. Med internationella flyget ankommer ni till Mahe på morgonen där vår representant väntar på er för att ta er direkt till första “anhalten”. 

Många väljer att kombinera flera av öarna, medan några uppskattar att koppla av och bara njuta av värmen, solen, stränderna, naturen och bara att få vara. Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer.

Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er!

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur till Seychellerna
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Välkomst av vår representant på Mahe & Praslin
 • 5 nätter på Lemuria med golfbana på Praslin med halvpension
 • 20% boka tidigt rabatt (120 dagar före ankomst) och gratis halvpension
 • Transfer till hotell och båtresa mellan öarna ingår
 • 5 nätter på  Constance Ephelia, i juniorsvit med halvpension
 • 30% rabatt på Ephelia vid bokning i god tid.
 • Frukostar och middagar ingår
 • 24 timmars jourservice
 • Klimatkompenserad resa
 • Trygghetsgaranti ingår

Ni inleder denna resa med 5 nätter på Mahe, på omtyckta Constance Ephelia. Denna resort ligger vackert beläget mellan två härliga stränder och nära den marina nationalparken. Här erbjuds en bekväm och luxuös miljö som framkallar välbehag. Ni bor högklassigt och rymligt i sviter eller villor med fantastiska vyer. Hotellet sträcker sig ut över ett stort område med hänförande omgivningar, frodig grönska med sällsynta träd, blommor och växter.

Constance Lemuria väntar härnäst. En av Praslins mest uppskattade resorts med egen golfbana runt hörnet. Här finns flera restauranger, härlig atmosfär, lyxig miljö och vackra villor. Allt från familjevillor till junior suiter. Villor med egen plunge pool finns också för er som vill lyxa till det lite extra. 

Hotellets fem restauranger erbjuder olika läckra menyer med olika teman och inriktning, för att tillfredsställa olika smakriktningar.

Den höga standarden sätter sin prägel på Constance Ephelia Resorts alla faciliteter. Här trivs både stora och små!

Resan fortsätter sedan över till grannön Praslin, känd för sin lugna atmosfär och sina sagolika stränder. Här hittar ni även nationalparken Valle de Mai- där man kan skåda de enorma, välkända och säregna Coco de Mer kokosnötterna samt den sällsynta svarta papegojan.

Vädret är stabilt året om, med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Den mesta nederbörden är i dec-januari.

Måltider ej nämnda i programmet
Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

En kombinationsresa som lätt går att justera om, kanske önskar ni andra typer av boenden eller upplevelser. Berätta för oss vad ni vill uppleva så tar vi fram en offert som passar era önskemål.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Segling till 3 öar på Seychellerna

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.
Läs mer

Heldagstur på Mahe Seychellerna

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.
Läs mer

Vallee de Mai Praslin Seychellerna

En gång i tiden trodde man att Vallée de Mai var Edens lustgård, på grund av dess sagolika skog. Denna nationalpark tros vara 180 miljoner år gammal parken finns med på världsarvslistan, Unesco. Parken är extra känd för dess säregna palm ”Coco de Mer”, dubbelkokosnöten, som har världens största frö. Ett frö kan väga upp till 40 kilo. Här kan man också se den utrotningshotade och mytomspunna Seychellsvasapapegojan, The black parrot om man har lite tur. En halvdagstur där du får upptäcka den naturliga prakten med svajande enorma gigantiska palmerna i en forntida skog fylld med endemiska arter av palm och sällsynt fauna.
Läs mer

Snorkelsafari Seychellerna

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.
Läs mer

Vandra & Segla på Seychellerna

Utforska Mahes orörda nordkust genom en 90 minuters guidad vandring genom nationalparken Morne Seychelles. Vandringen avslutas vid den vackert och avskilt belägna Anse Majore bukten, där väntar sedan en yacht som tar er ut på en seglingstur till marina nationalparken Baie Ternay. Här kan ni simma, snorkla, sola och mata fiskar i dess naturliga miljö. En kreolsk lunch serveras ombord på yachten innan ni seglar tillbaka till Victoria.
Läs mer

La Digue med cykel på Seychellerna

Nu har du chansen att utforska charmiga lilla lugna ön La Digue - på egen hand med cykel. Vid ankomst till ön väntar cykeln precis vid bryggan. Med cykel kan du upptäcka den vackra ön på egen hand och i eget tempo. Skapa din egen resplan eller följ våra rekommendationer. La Digue erbjuder spektakulära stränder, ett överflöd av kreolsk arkitektur, ett naturreservat och den berömda stranden Anse Source D'argent. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Generös rabatt
Transfers ingår
'-5200kr pp

Familjeresa till Seychellerna

12 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar. En resa för hela familjen.

Fr. 27 990 SEK
10% RABATT
Privat strand
Vackra villor
Denis Island

Romantisk resa Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter på Denis Island.

Fr. 64 990 58 750 SEK
9% RABATT
Tre öar
Populärast
Strandresorts

Jubileumsresa till Seychellerna

14 dagars resa till genuina Seychellerna med charmigt boende på 3 öar inkl. alla transfers.

Fr. 50 060 45 550 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!