Romantisk resa Seychellerna

Boutiquehotell och Robinson Crusoe-liv. 4 nätter på lyxiga Carana Resort & 4 nätter Denis Island.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Romantisk resa Seychellerna på 2 vackra öar med Robinson Crusoe känsla.

Ställer ni krav på fräscht modernt boende, privata stränder och full service samt underbara måltider? Vill ni uppleva barfotalyx i rätta bemärkelsen så är Denis Private Island den perfekta tillflyktsorten! Här är det ”här och nu” som gäller! Kombinerad med Carana Beach Resort på ön Mahe.

Fr. 42 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygbiljett till Seychellerna tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
Personlig välkomst vid ankomst till Mahe
4 nätter på Carana Beach Resort med havsutsikt
4 nätter på Denis Private Island i strandvilla
Halvpension på Carana Beach Resort
Helpension på Denis Private Island
Flygtransfers mellan öarna & landtransfers
24 timmars jourservice
100% klimatkompenserad resa

Prisexempel

Pris per person del i dubbelrum. Det finns olika prisperioder och detta är ett från pris, så kontakta oss alltid för exakt pris för den resa du önskar göra.

Fr. 42 990 SEK

Ställer ni krav på fräscht modernt boende, privata stränder och full service samt underbara måltider?

 

Seychellerna och ön Mahe

är ett ljuvligt resmål som passar alla åldrar. Med internationella flyget ankommer ni Mahe och med bara en kort transfersresa på ca 20 minuter är det dags att checka in på  det moderna boutiquehotellet Carana Beach. Hotellet har ett fantastiskt läge, vackert beläget på norra delen av ön.

Här råder en blandning av modern inredning och traditionell lokal arkitektur kombinerat med en modern, chic känsla. Här varvar ni ner och njuter av det goda köket och med gott om tid att utforska stränderna.

 

Om boendet

 

Boutiquehotell i kombination med Robinson Crusoe-liv

Resan startar med 5 sköna nätter på ett av Seychellernas mest nybyggda boutiquehotell Carana Beach Resort. Belägen på huvudön Mahe som förrutom vackra stränder även bjuder på ett brett aktivitetsutbud för den rastlöse. Här kan ni vandra, ta en båttur, snorkla i de marina nationalparkerna, hyr en bil och besök romdestilleriet, tefabriker eller kryddträdgårdar.

Detta lilla personliga privatägda hotell har bara 40 chalet så här råder ingen trängsel. Ni har nu kommit till en ljuvlig pärla som främst riktar in sig till vuxna. Par i alla åldrar trivs här, populärt även bland bröllopsresenärer.

 

Denis Private Island

Efter 5 nätter på Carana Beach Hotel väntar 4 nätter på en av Seychellernas mest romantiska öar, Denis Private Island. Vår egen favoritö!! Här är det ”här och nu” som gäller. Troligtvis innebär detta lugna sköna dagar där du myser med kärestan, tar ett morgondopp i havet, njuter av den generösa lyxiga frukostbuffen, länge. Kanske vill du snorkla en stund på förmiddagen, cykla runt ön och koppla av till vindens milda bris, palmernas behagliga prassel och de mjuka vågornas skvalp.

 

Romantisk retreat

På Denis Island njuter du av en avslappnad och jordnära atmosfär. Här är det stränderna som lockar. Kritvita! Räkna med att vara helt ensam på stranden och i det kristallklara sköna vattnet. En fantastisk resort för dig som uppskattar lugn och ro. Här pratar vi livskvalitet – med stora bokstäver!

 

Bungalow på stranden

Här bor man i bungalow eller villa som ligger direkt på stranden och är omgiven av naturlig tropisk grönska. Boendet är rymligt, rustikt och exklusivt inredda med lokalbetonad prägel i färg och form, utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. Hela hotellmiljön andas balans och smälter så fint in i det paradis som Denis Island är ett, av några få, goda exempel på!

 

Hög service och lyx

Oavsett om det är frukost på sängen eller en romantisk middag med tända ljus på stranden, en parmiddag för två på terrassen till din egen villa, eller en middag på terrassen i matsalen så hindrar ingenting Denis Islands högklassiga kök att ge dig en upplevelse att minnas! Chefskocken erbjuder dagligen nya och spännande rätter, kreativa och dignande bufféer. Allt med råvaror och tillbehör som framtagits på Denis Island eller fiskats upp i vattnet runtomkring ön. Här är det närodlat!

Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er.

 

Inspireras på vår blogg: Seychellerna inspiration

Reseförsäkring
Avbeställningsförsäkring
Dricks

Seychellerna är ett bra och lämpligt resmål för besök året om. Temperaturen ligger året om på mellan 28 och 32 grader och är ett idealiskt resmål när ni önskar resa hit.

Rain

24°
26°
23°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

En dagstur som tar dig till undervattenvärlden i St. Anne National Marine Park. Gå ombord på Anahita som tar dig djupt in i den marina nationalparken. Upptäck undervattenvärldens färgglada korallträdgårdar med snorkel och simma och njut av vattentemperaturen som gör att du kan stanna kvar i timmar i det ljumma turkosa vattnet. Smarrig lunch bjuds på innan det är dags att gå iland på Moyenne Island. Här välkomnas ni av de enorma jättesköldpaddorna som fritt strövar omkring här på ön. Här finns gamla ruiner och piratgravar. Dagen avrundas med en tropisk coctail och en lugn kryssning runt parken innan ni är åter på Mahe igen.

Utforska Mahes orörda nordkust genom en 90 minuters guidad vandring genom nationalparken Morne Seychelles. Vandringen avslutas vid den vackert och avskilt belägna Anse Majore bukten, där väntar sedan en yacht som tar er ut på en seglingstur till marina nationalparken Baie Ternay. Här kan ni simma, snorkla, sola och mata fiskar i dess naturliga miljö. En kreolsk lunch serveras ombord på yachten innan ni seglar tillbaka till Victoria.

Bara en timmes flyg söderut från huvudön Mahé ligger Alphonse Island i hjärtat av Indiska Oceanen. Tillsammans med de närliggande öarna St Francois och Bijoutier bildar de Alphonseatollerna. Alphonse Island är ett paradis för naturälskare. På ön finns ett fantastiskt fågelliv tack vare att ön ligger så isolerat. Man kan här se arter som inte finns någon annanstans söderut från den seychelliska skärgården. Ön Alphonse är också känd för sitt flugfiske!

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d