Seychellerna med storfamilj

Upplev Seychellernas vackra ö-rike tillsammans med familj och vänner, 8 nätter i egen villa.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Fantastisk familjeresa

Minnesfylld familjeresa med fokus på umgänge och avkoppling. Perfekt generationsresa med egen villa och havsutsikt för hela familjen. Belägen med närhet till vit strand, små byar och flera restauranger, på ön Mahe.

Fr. 19 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Seychellerna tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord ingår
Välkomst av representant på flygplatsen
8 övernattningar på Valmer Resort i egen villa
Frukost varje dag för hela familjen ingår
Middagar ingår för hela familjen där barn under 17 år äter gratis (kampanj)
20% rabatt avdraget bara för bokning via oss
Flygplatstransfer ingår
24 timmars jourservice
Klimatkompenserad resa till 100%
Går att förlänga och kombinera vistelsen på fler av öarna
Trygghetsgaranti ingår
Skräddarsytt

Prisexempel

Prisexempel avser per person och är baserat på att en familj på 6 personer (4 vuxna och 2 barn under 17 år) delar villa som är rymlig för 6 gäster. Är ni 4 som reser tillsammans blir det ett påslag på ca 2000kr per person. Beställ gärna prisoffert på just den resa som passar ert sällskap beroende på hur många ni är och hur ni önskar det.

Fr. 19 990 SEK

Upplev Seychellernas vackra ö-rike tillsammans med familj och vänner, 8 nätter i egen villa!

Välkomna till Mahe, den största ön på Seychellerna.

Om Valmer Resort

Valmer Resort är en fin resort inbäddad i hjärtat av Baie Lazare som ligger på Mahes sydkust, nära den kända stranden Baie Lazare. Resorten är familjeägd och ägarna har verkligen tillämpat sina egna höga krav för att ge gästerna en mycket fin vistelse här på denna resort. En filosofi som har säkerställt deras fina framgång och tillväxt för detta charmiga resort.

Man kan välja på boende i dubbelrum, familjevilla med jacuzzi eller poolvilla. Vi har valt att inkludera det sistnämnda för er.


Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er.

Upptäck ön med hyrbil, lokalbuss eller taxi, snorkla och gör utflykter till närliggande öar.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Alla våra resor till Seychellerna är skräddarsydda och anpassas efter önskemål och budget. Det finns en stor mängd med charmiga guesthouses och resorts med riktigt bra läge. Detta är ett exempel på hur en familjeresa kan se ut. Kontakta oss så får ni ett anpassat förslag på resa som matchar era önskemål.

Rain

26°
26°
25°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Upplev mångfalden och den inspirerande naturskönheten på Mahé, Seychellernas största och mest befolkade ö. Turen börjar med en rundtur i världens minsta huvudstad Victoria. Vi besöker intressanta platser som Victoria Clock Tower och den färgglada marknadsplatsen Sir Selwyn-Selwyn Clark, medan våra erfarna guider delar landets rika kultur och historia med dig. Vi åker vidare genom bergspasset i Sans Souci genom frodig skog och teplantager längs en av de mest natursköna vägarna på Seychellerna. Efter ett stopp vid den historiska Mission Lodge, med dess väderbitna ruiner och vacker utsikt över kusten nedan, väntar en kreolbuffé på en lokal restaurang. Ett stopp gör vi också på en ört- och kryddträdgård och avrundar dagsturen med ett besök i en lokal hantverksby med möjlighet att shoppa hantverk, innan vi återvänder till hotellet igen.

Ett seglingsäventyr som utgår från ön Praslin, till de vackra öarna Cousin, Curieuse och St.Pierre - alla med sin egen mångfald och skönhet! En actionfylld heldagsäventyr där ditt första stopp är Cousin Island. Ett vackert naturreservat med orört ekosystem hem för några av de mest sällsynta fåglarna i Seychellerna och andra endemiska arter. Erfaren guider delar med dig alla hemligheterna på denna magiska ö. Nästa stopp är Curieuse Island National Marine Park med ett fantastiskt landskap där en utsökt kreolsk lunch serveras ombord. Dagen avslutas med stopp på Isle st Pierre som även är ett paradis för dykare och snorklare. Här får ni den perfekta chansen att upptäcka undervattenvärlden med snorkel och mask.

Utforska Mahes orörda nordkust genom en 90 minuters guidad vandring genom nationalparken Morne Seychelles. Vandringen avslutas vid den vackert och avskilt belägna Anse Majore bukten, där väntar sedan en yacht som tar er ut på en seglingstur till marina nationalparken Baie Ternay. Här kan ni simma, snorkla, sola och mata fiskar i dess naturliga miljö. En kreolsk lunch serveras ombord på yachten innan ni seglar tillbaka till Victoria.

Bara en timmes flyg söderut från huvudön Mahé ligger Alphonse Island i hjärtat av Indiska Oceanen. Tillsammans med de närliggande öarna St Francois och Bijoutier bildar de Alphonseatollerna. Alphonse Island är ett paradis för naturälskare. På ön finns ett fantastiskt fågelliv tack vare att ön ligger så isolerat. Man kan här se arter som inte finns någon annanstans söderut från den seychelliska skärgården. Ön Alphonse är också känd för sitt flugfiske!

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d