Hållbar lyx på Maldiverna

På en vacker korallö ligger denna pärla. En autentisk, sofistikerad och personlig resort.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxig äkta och genuin resort

Inspiration från naturen och hållbar lyx präglar hela den privata lilla ön där tiden står still. Efter 20 minuters båtfärd från Male kommer man direkt in i viloläge med ett leende på läpparna och stannar där långt efter man lämnat ön.

Fr. 60 750 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur till Maldiverna i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
Speedboat från Malé tur och retur
7 nätter i en Villa Suite för 2 vuxna
Lokala skatter och avgifter
Fri uppgradering till halvpension, dvs frukost och middag
20% rabatt på boendet
100% klimatkompenserad resa
Trygghetsgaranti ingår

Prisexempel

Detta prisförslag är ett frånpris gällande 7 nätter och baserat på att resan bokas minst 90 dagar före avresan för att kunna nyttja den kraftiga boka tidigt rabatten som är avdragen i detta prisexempel. Pris baserat på att ni är två personer som reser tillsammans och delar boende.

Fr. 60 750 SEK

Hållbar lyx på Maldiverna. Autentiskt, sofistikerat och personligt!

 

Om boendet

På en liten och väldigt vacker korallö i Indiska Oceanen ligger en av världens bästa resort. Gili Lankanfushi.

Inspiration från naturen och hållbar lyx präglar hela den privata lilla ön där tiden står still.

Efter 20 minuters båtfärd från Male kommer man direkt in i viloläge med ett leende på läpparna och stannar där långt efter man lämnat ön. Varje liten detalj är genomtänkt och görs med känsla och passion.
Din privata butler ”Mr Friday”, kockarna, servitörerna, marinbiologerna, dykinstruktörerna, gästerna är alla en del av Gili Family.

De vackra trävillorna står alla på pålar i vattnet och är stora och spatiösa. Uppe på övervåningen är det öppet upp mot himlen och på natten får man möjlighet att sova direkt under den stjärnklara himlen om man önskar.

Till varje villa ingår butlerservice och bambucyklar.

På ön ryms även en tennisbana och ett vackert Over Water Spa.

 

Prisbelönt hotell

Gili Lankanfushi har ett flertal gånger vunnit priser och vi kan intyga att det är välförtjänta priser. Det blir en semesterupplevelse utöver det vanliga.

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel besökte ön senast i december 2019, och här märks verkligen att hotellet har en personlig känsla, vilket oerhört engagemang, passion och värme från personalen.

Det märks verkligen att alla trivs och ger kundservice utöver det vanliga. Gudomlig mat som tar dig till gastronomiska höjder! WOW! Sofistikerade lyx ut i fingerspetsarna!

Måltider
Utflykter
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är ett bra resmål att besöka året om. Vädret är stabilt, och ca 28-32 grader. Maldiverna består av 1192 öar och 26 atoller och det är stor skillnad på kvalitet och känsla mellan de olika resorten. Vi sänder dig gärna ett prisförslag på just den resa du önskar baserad på den budget du har avsatt för resan.

Rain

28°
28°
27°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

503d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

543d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

535d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna B

544d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

352d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

276d

Du kanske även är intresserad av

Fr. 39 990 SEK
Antigua & St Lucia
Fr. 29 990 SEK
Antigua på 12 dagar
Fr. 26 990 SEK
Arubas romantiska pärla
Fr. 30 990 SEK
Barfotalyx på Mauritius
Fr. 26 500 SEK
Boutiqueresa till Mauritius
Fr. 24 990 SEK
Bröllopsresa Aruba