Maldivernas orörda atoller

August 24, 2020

Maldivernas orörda atoller

Innehåll

Res till härliga Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en drömvärld. Ett resmål med turkosa laguner, vajande palmer, färgrikt undervattensliv och njutningsfulla måltider. Oavsett om du planerar en resa till en orörd atoll i södra Maldiverna  orört och sagolikt som många drömmer om. Låt din dröm bli verklighet och välj ett förmånligt reseerbjudande bland det stora utbudet av resor till Maldiverna. Maldiverna resa – en exotisk dröm. Dessa öar är exotiska resmål som passar bra exempelvis för bröllopsresan eller jubileumsresan.

 

Av Maldivernas cirka 1 190 öar är endast 202 bebodda, och endast 87 öar har turister. Kombinera arbete med semester på Maldiverna och få möjlighet att njuta av lyxen som denna resa erbjuder med egen butler, vattenvilla och alla måltider inkluderat under en hel månad på Maldiverna. Med ett bra reseerbjudande kan du ägna dig åt snorkling och dykning i förunderligt vacker undervattensmiljö. Maldiverna resa – naturinspirerad lyx. Semester Maldiverna – med utsikt över Indiska Oceanen.

Table of Contents

Om Maldiverna

Maldiverna befolkas av cirka 300 000 personer. Huvudstaden heter Malé och det är ön som du flyger till när du reser till detta exotiska resmål. Maldivernas statsreligion är islam. Välj bland flera resor till Maldiverna och hitta ett spännande reseerbjudande som passar dig. Upptäck fantastisk grönska och lev det ljuva livet i en exklusiv bungalow på stranden. Maldiverna resa – en lisa för kropp och själ. Semester Maldiverna–barfota på stranden.

 

Gourmand på Maldiverna

På detta exotiska resmål kan du ge dig hän åt kulinariska upplevelser. Njut av en kryddstark curryrätt i en oerhört romantisk atmosfär. Ett förmånligt reseerbjudande och en färd till detta exotiska resmål ger dig chansen att få smaka på en helt ny värld. Resor till Maldiverna är resor till gastronomisk njutning. Frukt och kokosmjölk är en viktig del av köket. Maldiverna resa – med smak på livet. Semester Maldiverna – njut av havets läckerheter.

 

En av våra finaste resor med fokus på utsökta måltider, som är inkluderade i premium All Inclusive är boende på resorten Heritance Aarah, läs mer här om just den resan: Maldiverna med lyxig premium All Inclusive

 

Värme sol och bad

Vad sägs om ett reseerbjudande med sol, bad och värme inkluderat? Bland flera resor till Maldiverna hittar du garanterat den blänkande pärlan mitt i Indiska Oceanen. Skölj själen med ett dopp i 28-gradigt vatten och kliv upp som en helt ny människa. Upplev naturens färg och prakt på detta exotiska resmål beläget cirka 70 mil väster om Indien. Maldiverna resa – mycket ljus och mycket värme. Semester Maldiverna – för ett strålande humör.

 

Snorklingsparadis

Sköldpaddor och revhajar hittar du på atollen North Huvadhu som ligger endast 55 kilometer norr om ekvatorn. Njut av livet i en vacker villa på detta exotiska resmål och börja dagen med att gå barfota längs strandkanten i den lena sanden. Ett reseerbjudande med havets brus i öronen. Välj din drömresa bland flera resor till Maldiverna. Njut av yoga i solnedgången och lyxiga spabehandlingar. Maldiverna resa – för kropp och själ. Semester Maldiverna – en hälsoresa.

 

Haa Alif-atollen är Maldivernas nordligaste atoll. På detta exotiska resmål har du möjlighet att bo i en välutrustad bungalow med egen utomhuspool. Ett reseerbjudande som inkluderar flatscreen-TV, DVD och fri Wi-Fi. Resor till Maldiverna passar även för dig som inte vill lämna högteknologin hemma. Maldiverna resa – ett exklusivt val.

Relaterad Resor

Allt Resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
10% RABATT
Djur och Natur
Rundresa
Maldiverna lyx

Sri Lanka & Maldiverna

Sri Lankas natur och djurliv kombinerat med lyxiga Maldiverna, en resa på 12 dagar.

Fr. 49 850 44 950 SEK
bild över vackra maldiverna
40% RABATT
Upp till 40% rabatt
Wellness
Halvpension

Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig långt bort från alla andra atoller och resorts. En riktigt Robinson Cruise känsla väntar!

Fr. 69 900 41 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!