Maldivernas orörda atoller

Res till härliga Maldiverna

Ett av de exotiska resmål som många drömmer om. Låt din dröm bli verklighet och välj ett förmånligt reseerbjudande bland det stora utbudet av resor till Maldiverna. Maldiverna resa – en exotisk dröm. Dessa öar är exotiska resmål som passar bra exempelvis för bröllopsresan eller jubileumsresan.

Av Maldivernas cirka 1 190 öar är endast 202 bebodda, och endast 87 öar har turister. Resor till Maldiverna erbjuder privat lyx på orörda atoller. Med ett bra reseerbjudande kan du ägna dig åt snorkling och dykning i förunderligt vacker undervattensmiljö. Maldiverna resa – naturinspirerad lyx. Semester Maldiverna – med utsikt över Indiska Oceanen.

Om Maldiverna

Maldiverna befolkas av cirka 300 000 personer. Huvudstaden heter Malé och det är ön som du flyger till när du reser till detta exotiska resmål. Maldivernas statsreligion är islam. Välj bland flera resor till Maldiverna och hitta ett spännande reseerbjudande som passar dig. Upptäck fantastisk grönska och lev det ljuva livet i en exklusiv bungalow på stranden. Maldiverna resa – en lisa för kropp och själ. Semester Maldiverna–barfota på stranden.

Gourmand på Maldiverna

På detta exotiska resmål kan du ge dig hän åt kulinariska upplevelser. Njut av en kryddstark curryrätt i en oerhört romantisk atmosfär. Ett förmånligt reseerbjudande och en färd till detta exotiska resmål ger dig chansen att få smaka på en helt ny värld. Resor till Maldiverna är resor till gastronomisk njutning. Frukt och kokosmjölk är en viktig del av köket. Maldiverna resa – med smak på livet. Semester Maldiverna – njut av havets läckerheter.

Värme sol och bad

Vad sägs om ett reseerbjudande med sol, bad och värme inkluderat? Bland flera resor till Maldiverna hittar du garanterat den blänkande pärlan mitt i Indiska Oceanen. Skölj själen med ett dopp i 28-gradigt vatten och kliv upp som en helt ny människa. Upplev naturens färg och prakt på detta exotiska resmål beläget cirka 70 mil väster om Indien. Maldiverna resa – mycket ljus och mycket värme. Semester Maldiverna – för ett strålande humör.

Snorklingsparadis

Sköldpaddor och revhajar hittar du på atollen North Huvadhu som ligger endast 55 kilometer norr om ekvatorn. Njut av livet i en vacker villa på detta exotiska resmål och börja dagen med att gå barfota längs strandkanten i den lena sanden. Ett reseerbjudande med havets brus i öronen. Välj din drömresa bland flera resor till Maldiverna. Njut av yoga i solnedgången och lyxiga spabehandlingar. Maldiverna resa – för kropp och själ. Semester Maldiverna – en hälsoresa.

Haa Alif-atollen är Maldivernas nordligaste atoll. På detta exotiska resmål har du möjlighet att bo i en välutrustad bungalow med egen utomhuspool. Ett reseerbjudande som inkluderar flatscreen-TV, DVD och fri Wi-Fi. Resor till Maldiverna passar även för dig som inte vill lämna högteknologin hemma. Maldiverna resa – ett exklusivt val.