Höstlovsresa för familjen

Familjeresa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna, poolvillor med All Inclusive!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Paradisresort med poolvillor och fri uppgradering till All Inclusive, gratis transfers och 2 fria nätter - boka med öppet köp!

Upptäck ditt eget privata lyxställe på The Residence Maldives i Dhigurah. Ett ö-paradis med kritvita stränder, fantastisk service och vackra poolvillor för familjer och par. Kampanj just nu! SPAR 84 000kr!

Fr. 29 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
8 nätter i Beach Villa med Pool och gratis uppgradering till Lagoon Villa
Helpension med gratis uppgradering till All Inclusive
Inrikestransfer med flyg och båt ingår - gratis för två vuxna
Lokala skatter och avgifter
2 fria nätter, ni betalar för 6 nätter bor 8 nätter
Rabatt : 84 000kr avdragen från priset
Klimatkompenserad resa till 100%
Trygghetsgaranti ingår
Skräddarsydd resa

Prisexempel

Prisexempel per person när två personer reser tillsammans. Familj 2 vuxna och 2 barn under 12 år betalar 29 500 kr per person. Ordinarie pris per person : från 48 500kr
Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fr. 29 500 SEK

En förstaklassig nybyggd resort med 173 villor, alla poolvillor, välj mellan olika boende, allt från sunset beach pool villa till vattenvilla. Just nu:

* Fri uppgradering till Lagoon Villa
* Fri uppgradering från helpension till All Inclusive
* Fri transfers tur och retur inrikes (för två personer)
* Två gratis nätter t ex betala för 7 nätter bo 9 nätter
* 20% rabatt på villan
* Öppet köp! 

 

Sagolikt på Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

Ps, Är ni familj, så är beachvillorna fantastiska för familjen, stora och mycket rymliga!

Sagolika The Residence Dhigurah Maldiverna

 

Delfinsafari, dykning, snorkling, fotokurser och simma med sköldpaddor är några av aktiviteterna som ni kan få uppleva här på denna exklusiva resort i norra Maldiverna. Ni kan även koppla av på resortens SPA och njuta av underbara måltider i någon av resortens olika restauranger. Vill ni njuta av lunch vid din egna poolkant? eller kanske under stjärnorna på stranden? Allt är möjligt för att ni ska få en så underbar semester som möjligt. Personalen här på resorten är makalös till att ta hand om alla gästerna.

 

Måltider

Just nu får ni gratis uppgradering till All Inclusive och ni kan äta var ni vill –  kanske en middag under stjärnorna på stranden eller vid din egen poolkant.

3-rätters lunch kan ni njuta av antingen i ”The Dining Room” eller ”The Table Club” eller ”Cafe Del So eller Li Bai” restaurangerna. Vill ni njuta av a la carte får ni värde USD 30 att nyttja.

Middagen i form av buffe i ”The Dining Room” eller Li Bai restaurangen som har 3-rätters middagar, alternativt nyttja USD 50 till valfri a la carte middag.

Minibaren fylls på dagligen samt softdrinks och vatten.

Öl, vin och cocktails finns obegränsat hos The Beach Club och hos The Long Island Bar kvällstid samt självklart också på restaurangerna.

Tips

Boka bord i förväg på:

The Falhumaa, The Sunset Grill, The Dining Room, The Beach Bar

Aktiviteter

Guidad snorklingstur samt gratis dyk introduktion ingår när ni bor på denna resort. Här finns även ett välutrustat gym och möjligheter till en rad olika vattenaktiviteter.

Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en stor ö-grupp bestående av 26 atoller (ö-grupper) med över 1100 öar och en mängd olika resorts, och det kan vara svårt att välja rätt resort. Hör av dig till oss så lovar vi att matcha dig med rätt ö och resort beroende på din budget, dina önskemål och dina förväntningar.

Rain

27°
28°
26°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d