Höstlovsresa till Maldiverna

Njutningsfull resa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna där alla villor har en egen pool. Resan är med All Inclusive och inrikestransfer med flyg och båt.

Fr. 51 000 39 900 SEK

Detta pris är per person baserat på att fyra personer (2 vuxna och 2 barn under 12 år) reser tillsammans på höstlovet 2024. Pris är Inklusive flygresa och boende 8 nätter med All Inklusive. Tillgängligheten kan komma att ändras, kontakta oss för ett prisförslag.

Resebeskrivning

Sagolikt på Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är i världsklass med 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

Residence Dhigurah är en förstaklassig nybyggd resort med 173 villor, alla poolvillor. Välj mellan olika boenden, allt från sunset beach, pool villa till vattenvilla.

Går fint att kombinera med halva tiden i beachvilla med halva tiden i vattenvilla – utan extra kostnad.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 9 dagar på Residence Dhigurah 
 • Boende i en Sunset Beach Pool Villa
 • All Inclusive
 • Inrikestransfer med flyg och båt ingår 
 • Lokala skatter och avgifter
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Gratis uppgradering till vattenvilla
 • Gäller familj med två vuxna och två barn (under 12 år) 

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

Ps, Är ni familj, så är beachvillorna fantastiska, då de är stora och mycket rymliga!

Sagolika The Residence Dhigurah Maldiverna

Delfinsafari, dykning, snorkling, fotokurser och simma med sköldpaddor är några av aktiviteterna som ni kan få uppleva här på denna exklusiva resort i södra Maldiverna. Ni kan även koppla av på resortens SPA och njuta av underbara måltider i någon av resortens olika restauranger. Vill ni njuta av lunch vid din egna poolkant? eller kanske under stjärnorna på stranden? Allt är möjligt för att ni ska få en så underbar semester som möjligt. Personalen här på resorten är makalöst bra till att ta hand om alla gästerna.

Måltider

Just nu får ni gratis uppgradering till All Inclusive och ni kan äta var ni vill –  kanske en middag under stjärnorna på stranden eller vid din egen poolkant.

3-rätters lunch kan ni njuta av antingen i ”The Dining Room” eller ”The Table Club” eller ”Cafe Del So eller Li Bai” restaurangerna. Vill ni njuta av a la carte får ni värde USD 30 att nyttja.

Middagen i form av buffe i ”The Dining Room” eller Li Bai restaurangen som har 3-rätters middagar, alternativt nyttja USD 50 till valfri a la carte middag.

Minibaren fylls på dagligen samt softdrinks och vatten.

Öl, vin och cocktails finns obegränsat hos The Beach Club och hos The Long Island Bar kvällstid samt självklart också på restaurangerna.

Tips

Boka bord i förväg på:

The Falhumaa, The Sunset Grill, The Dining Room, The Beach Bar

Aktiviteter

Guidad snorklingstur samt gratis dyk introduktion ingår när ni bor på denna resort. Här finns även ett välutrustat gym och möjligheter till en rad olika vattenaktiviteter.

Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Avbeställningsförsäkring Reseförsäkring Dricks

Maldiverna är en stor ö-grupp bestående av 26 atoller (ö-grupper) med över 1100 öar och en mängd olika resorts, och det kan vara svårt att välja rätt resort. Hör av dig till oss så lovar vi att matcha dig med rätt ö och resort beroende på din budget, dina önskemål och dina förväntningar.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv med skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig del för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi ett speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med på en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK
bild över vackra maldiverna
40% RABATT
Upp till 40% rabatt
Wellness
Halvpension

Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig långt bort från alla andra atoller och resorts. En riktigt Robinson Cruise känsla väntar!

Fr. 69 900 41 900 SEK
Bröllopsofoto på Emelie och Jesper på Maldiverna
15% RABATT
Heritance Aarah
All Inclusive
Ocean Villa

Bröllopsresa till Maldiverna

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla! En romantisk bröllopsresa med lyxig premium all inclusive, minibar och butlerservice.

Fr. 70 580 59 990 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!