Exklusivt på Soneva Fushi

En  resort som erbjuder stora, fina villor med egen pool på en privat ö omgiven av vacker grönska.

Fr. 89 500 77 970 SEK

Prisexempel är per person baserat på 2 vuxna och 2 barn under 12 år som reser tillsammans.
Resebeskrivning

Lyxig resa till Maldiverna

En exklusiv och härlig vistelse väntar dig på lyxiga resorten Soneva Fushi på ön Kunfunadhoo. 

Här hittar du fina och rymliga villor med egen pool omringade av vacker grönskande natur. Du kan välja allt från villa med 1 rum upp till 9 rum. Här har du gå från din villa direkt ut på den kritvita stranden och njuta av ett bad i det kristallblå havet. Här ligger valhajarnas favoritrev så ett snorkel eller dykäventyr här är att rekomendera.

Restauranger av hög klass, många härliga utflykter och en av maldivernas bästa barnklubbar gör att hela familjen vill åka till denna underbart lyxiga resort. 

Vår önskan är att varje gäst ska ha möjlighet att uppleva sin egen vision av paradiset, vilket Soneva Fushi gör det enkelt att känna. 

Inkluderat är helpension. 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Inrikesflyg + speedbåt från Malé tur och retur
 • Lokala skatter och avgifter
 • 8 nätter i Soneva Fushi Villa Suite with pool
 • Kampanj: Fri uppgradering till helpension  
 • Green tax 
 • Kampanj: Barn bor och äter gratis 
 • 20% avdrag på villan
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa

Vid ankomst till Male möts ni av vår representant som väntar efter utgången när ni hämtat ert bagage. Ni får sedan inrikestransfer norrut till Raa Atoll och en kort bit med motorbåt direkt till resorten. Går att uppgradera till sjöflyg som är en upplevelse i sig själv. En naturskön resa på ca 30 minuter som ger en spektakulär flyg vy över de Maldiviska öarna. Hör med oss för kostnad.

Här på Maldiverna finns många olika resorts som ni enkelt kan nå antingen om ni väljer att åka motorbåt alternativt sjöflyg från flygplatsen Male.

På öarna är det barfota som gäller och på de flesta öar promenerar man med andra ord lätt omkring men det finns även öar där cykel krävs för att lätt förflytta sig omkring.

Vill du bo på en ö med stort urval av restauranger eftersom du älskar mat och uppskattar olika kök både lokalt och internationellt. Annars kanske du uppskattar en mindre ö med mer personlig känsla och privat boende på egen del av stranden.

Oavsett vad du väljer kommer du få en underbar barfota semester för alla resorts har suveränt bra läge, underbart vatten och ger en riktigt skön semester.

Till sist får du fundera på vad och hur ni vill uppleva Maldiverna och ge oss era idéer så är det lättare för oss att matcha er med rätt ö och rätt resort.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

 
Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!