Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Orört Paradis på Maldiverna 40% rabatt och gratis uppgradering.

Como Maalifushi är den första lyxresorten i Thaa Atoll i södra Maldiverna. Långt från alla andra öar, atoller och hotell ligger denna ljuvliga pärla helt för sig självt. Oavsett om man söker stillsamt lugn eller vill njuta av att vara aktiv så är Como Maalifushi rätt plats. Välkommen till paradiset!

Fr. 39 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
8 nätter i Beach Villa med Pool för 3 vuxna och 1 barn
Frukost och Middag dagligen
Sjöflygstransfer från Malé tur och retur
Lokala skatter och avgifter
40% rabatt på boendet avdraget
Specialrabatter för familjer
Klimatkompenserad resa till 100%
Trygghetsgaranti ingår
Skräddarsydd resa

Prisexempel

Prisexempel per person avser en barnfamilj 2 vuxna och 1 barn och är ett frånpris baserat på resor under perioden oktober till 19 december 2021.
Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.

Fr. 39 500 SEK

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig.

 

Orört och sagolikt på Maldiverna

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

I priset ingår beachvilla med halvpension på fantastiska Como Maalifushi, transport med sjöflyg till hotellet samt flygbiljetter från Sverige tur och retur.

 

Ps, Är ni familj, så är beachvillorna fantastiska för familjen, stora och mycket rymliga!

Orört och sagolikt på Como Maalifushi

Como Maalifushi är den första lyxresorten i Thaa Atoll i södra Maldiverna. Långt från alla andra öar, atoller och hotell ligger denna ljuvliga pärla helt för sig självt.

Välj boende bland 65 villor. Både på pålar i vattnet och strandvillor inbäddade i grönska. Alla har egen pool och snygg design.

Oavsett om man söker stillsamt lugn eller vill njuta av att vara aktiv så är Como Maalifushi rätt plats.

Resorten riktar sig både till par och barnfamiljer, och det finns både en populär internationell barnklubb och barnvaktsservice. Lyxigt och opretentiöst- barfotalyx när det är som bäst.

Här väntar högklassiga måltider då alla restauranger håller en mycket hög klass och som serverar ur deras hälsosamma Como Shambala-meny, vedeldad pizza och färsk fisk och skaldjur. Missa inte heller Japanska ”Fine Dining” ute på pålar i vattnet.

 

Aktiviteter

Como Shambala Spa bjuder på yogaklasser 2 gånger om dagen, välutrustat gym med personlig tränare och fantastiska behandlingar så att kropp och själ ska få sitt.

Även surfare, dykare och alla andra som älskar det marina livet får alla sitt lystmäte stillat. Ett paradis för par och familjer, dykare och surfare som vill se både haj och mantor på sin resa. .

Ta med en lyxig picnic och besök den obebodda lilla ön, Lavadhoo där ni får vara helt för er själva.

Åk med en segelbåt eller catamaran ut till havs.

Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en stor ö-grupp bestående av 26 atoller (ö-grupper) med över 1100 öar och en mängd olika resorts, och det kan vara svårt att välja rätt resort. Hör av dig till oss så lovar vi att matcha dig med rätt ö och resort beroende på din budget, dina önskemål och dina förväntningar.

Rain

27°
28°
26°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d