Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig långt bort från alla andra atoller och resorts. En riktigt Robinson Cruise känsla väntar!

Fr. 69 900 41 900 SEK

Pris per person baserat på att 2 vuxna och två barn under 12 år reser tillsammans med avresa i juli 2024. Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.
Resebeskrivning

Yoga & Shambala,  ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig!

COMO Maalifushi är det första drömresorten att öppna i den södraste delen av Maldiverna i oexploaterade atollen Thaa. På 1700-talet bosatte sig afrikanska slavar här på öarna och därför lever den gamla traditionen kvar med dans och magi.

Är det barfotalyx och paradiskänsla du efterlyser ska du inte leta längre. Då är COMO Maalifushi helt rätt för dig. 

Här finns det stor chans att se både valhajar och mantor och det finns ett proffsigt Divecenter på ön för er som vill dyka.

COMO Maalfushi är också ett förstklassigt val för surfare världen över. Här finns några av Maldivernas bästa surfspots, bara 10 min bort. 

De enorma och utsökt inredda villorna, som alla kommer med privat butler, ligger antingen i den mjuka sanden eller svävar på pålar ovan vattnet. Köket har en modern syn och serverar sofistikerade menyer inspirerade av havet. De kan njutas i restaurangerna Tai eller Madi, såväl som i den egna villan eller på tu man hand någonstans i sanden. Dessutom serveras holistiska COMO Shambhala Cuisine, som går hand i hand med filosofin i COMO Shambhala Retreat med sin expertis i holistiska behandlingar och metoder.

Barn under 12 år trivs också väldigt bra här då barnklubben arrangerar roliga skattjakter, yoga för barn med mera. För vuxna finns det också trevliga aktiviteter, såsom nattsnorkling med valhajar, övernattning på egen ö under stjärnorna, flugfiske med mera. 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 7 nätter i en rymlig Beach Suite
 • Halvpension 
 • Sjöflygstransfer från Malé tur och retur ingår till halva priset
 • Lokala skatter och avgifter
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa
 • Kampanj! 40% rabatt 

Orört och sagolikt på Como Maalifushi

Como Maalifushi är den första lyxresorten i Thaa Atoll i södra Maldiverna. Långt från alla andra öar, atoller och hotell ligger denna ljuvliga pärla helt för sig självt.

Välj boende bland 65 villor. Både på pålar i vattnet och strandvillor inbäddade i grönska. Alla har egen pool och snygg design.

Oavsett om man söker stillsamt lugn eller vill njuta av att vara aktiv så är Como Maalifushi rätt plats.

Resorten riktar sig både till par och barnfamiljer, och det finns både en populär internationell barnklubb och barnvaktsservice. Lyxigt och opretentiöst- barfotalyx när det är som bäst.

Här väntar högklassiga måltider då alla restauranger håller en mycket hög klass och som serverar ur deras hälsosamma Como Shambala-meny, vedeldad pizza och färsk fisk och skaldjur. Missa inte heller Japanska ”Fine Dining” ute på pålar i vattnet.

Aktiviteter

Como Shambala Spa bjuder på yogaklasser 2 gånger om dagen, välutrustat gym med personlig tränare och fantastiska behandlingar så att kropp och själ ska få sitt.

Även surfare, dykare och alla andra som älskar det marina livet får alla sitt lystmäte stillat. Ett paradis för par och familjer, dykare och surfare som vill se både haj och mantor på sin resa. .

Ta med en lyxig picknick och besök den obebodda lilla ön, Lavadhoo där ni får vara helt för er själva.

Åk med en segelbåt eller catamaran ut till havs.

Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en stor ö-grupp bestående av 26 atoller (ö-grupper) med över 1100 öar och en mängd olika resorts, och det kan vara svårt att välja rätt resort. Hör av dig till oss så lovar vi att matcha dig med rätt ö och resort beroende på din budget, dina önskemål och dina förväntningar.

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!