Bröllopsresa till Maldiverna

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla! En romantisk bröllopsresa med lyxig premium all inclusive, minibar och butlerservice.

Fr. 70 580 59 990 SEK

Pris per person. Frånpris gällande period maj-september, dock små skillnader om ni önskar resa andra perioder, beställ offert från oss. Fri avbokning gäller denna resan.
Resebeskrivning

Nu har ni chansen att boka en riktigt fin bröllopsresa till Maldiverna till halva priset!   Kraftig rabatterad resa – bara boka hos oss.

Bröllopsresa till Maldiverna och boende på Heritance Aarah

Ta med din käresta till Maldivernas Heritance Aarah och njut av ett prisbelönt kök, Premium All Inclusive och härliga aktiviteter.

Heritance Aarah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts.  I Raa Atoll ligger nu ett av Maldivernas bästa All Inclusive-resort i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand.

Det smidigaste sättet att komma hit är med sjöflyg direkt från Malé på 40 minuter och denna transfer blir en del av hela wow-känslan.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
 • 7 nätter i Ocean Villa (fri uppgradering från beachvilla)
 • Upp till 15% rabatt avdrag på priset!
 • Lokala skatter och avgifter
 • Premium All Inclusive
 • Privat middag för två (för bröllopspar) *Candle Light Dinner*
 • Honeymoon Cake
 • Dekorerat rum "romantiskt"
 • En flaska champagne
 • Green tax ingår också (obligatoriskt)
 • Lån av snorkelutrustning
 • Fri nyttjande av icke motoriserade vattensporter
 • Klimatkompenserad resa
 • Just nu! Gratis frukost, lunch och middag på restaurang Baani vid bokning av minst 7 nätter (gäller vuxna)
 • Just nu! Gratis sjöflyg för 2 vuxna vid bokning av 5 nätter i en Ocean Suite, gäller avresa april till oktober

Vi är extra glada över att kunna erbjuda er gratis uppgradering till en egen härlig oceanvilla! En dröm som många har att kunna bo i en villa på pålar ute i vattnet. Exotiskt!

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. Välj mellan boende på stranden eller över vattnet, om ni vill ha med eller utan egen pool och med eller utan egen butlerservice. I denna kampanj bjuder vi på gratis uppgradering till vattenvilla, vid bokning av beachvilla.

Restaurangerna och barerna är av väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om. Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar. Även utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.

Vill ni förlänga resan går det utmärkt att kombinera flera olika öar och resorts på Maldiverna, alternativt kombinera med en härlig rundresa på vackra färgstarka Sri Lanka

Inspiration om Maldivernas orörda atoller

Ni som går i giftas tankar och vill fly vardagen, har en mycket fin resa att se fram emot om ni väljer att bo på Heritance Aarah.

I detta paket ingår följande:

 • Utforska undervattenvärldens vackra rev och koraller och överraska din käresta med ett meddelande gömt bland korallerna.
 • Romantisk middag för två på Baani deck (adults only).
 • Honeymoon tårta
 • Romantisk ”i ordningställande av ert rum”
 • SPA credit USD 75 för två
 • En flaska champagne

Bor ni i en Ocean Suite får ni även en ”floating breakfast” serverad på morgonen, i er egen pool. WOW känsla!

Vi har 5 olika paketlösningar för er – vill ni höra mer om dessa, eller be oss ta fram skräddarsytt upplägg så går det fint.

Premiumboende på Heritance Aarah

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. Välj mellan boende på stranden eller över vattnet, om ni vill ha med eller utan egen pool och med eller utan egen butlerservice.

I denna kampanj bjuder vi på gratis uppgradering till vattenvilla, vid bokning av beachvilla.

Aktiviteter

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.

Även utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

Restauranger & barer

Från komplexa lager av det exotiska till det enkla och okomplicerade; leker de med de bästa råvarorna och kryddorna som kan utvecklas framför dig, ett val som passar alla smaker.

Restaurangerna och barerna håller en väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om.

Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar.

Restaurangutbud

RANBA

Ranba presenterar världen i en tallrik och erbjuder ett imponerande utbud av internationella läckerheter med enkel, ärlig och jordnära matlagning och komfortmat från öst till väst. En återspegling av ”riktig mat” – från de östra gatorna till den västra bondemarknaden, detta är en buffé som transporterar dig över kontinenter.

Tillgängligt för alla gäster.

RALU

Inspirerad av de franska och italienska medelhavsbrasserierna längs Riviera-kusten vid Ralu, kan gästerna njuta av en rejäl måltid från minibuffén medan de tittar på kockarna piska upp populära klassiker; eller beställ à la carte-menyn med favoriter varje dag. Restaurangen hela dagen är perfekt för dem som låter öns underverk bestämma sin tid utan hänsyn till händerna på fästingen.

Middagen serveras för alla gäster.

GINIFATI

Den oändliga utsikten över de krusande vågorna och nygjorda fisk- och skaldjursrätter som serveras till privata skida av komfort – Ginifati – är anläggningens strandgrill med exklusiva sittplatser; ger gästerna tystnad och intimitet. Dagens fångst på tallriken och ett välkommet ”Rum Punch” i handen, en kväll kan inte bli bättre än detta.

Middag tillgänglig för alla gäster.

AMBULA

Ambula är vår varumärkesmässiga samtida Sri Lankas ”Heritance” matupplevelse, en explosion av de lankanska kryddorna och smakerna. Provsmakningsmenyupplevelsen kombinerar det traditionella med det uppfinningsrika och omfattar exotiska mat- och dryckepar, speciellt utformade för att överraska och lugna, från de första salta kanapéerna till de sista söta petit fours.

Tillgängligt för alla gäster.

HATHAA

En firande av den livliga matkulturen i fem olika städer, Hathaa, tar gästerna med på en distinkt kulinarisk resa sex nätter i veckan. Med en välkomstdrink i handen tar matupplevelsen gästerna till gatorna i Bangkok, Maldiverna, Tokyo, Istanbul och Mumbai. Roligt och interaktivt, utrymmet förvandlas till de städer som gästerna kommer att äta på varje kväll.

Tillgängligt för alla gäster.

BAANI

Introduktion av Paris möter Beirut till Maldiverna i en kafékulturstil, dela och umgås medan du njuter av äkta Mellanöstern och internationell mat. Oavsett om det finns på menyn eller inte, kommer expertkockarna att tillgodose alla dina infall.

Exklusivt för Ocean Suite-gäster. Ett tillägg på 100 USD kommer att debiteras för alla andra gäster. Bokningar rekommenderas.

Barutbud

BANDHI BAR

Hjärtat i Aarah, Bandhi Bar är ett livligt utrymme som är avsett för dem som letar efter avkoppling och glädje. Här ligger vid poolen med palmbladens naturliga nyanser. Här kan gästerna njuta av kreativa cocktails och läckra snacks hela dagen tillsammans med de läckra dofterna av shisha på däck.

Serverar pizza från 10:00 till 17:00

SKY BAR

Detta utrymme ligger ovanför Haatha och Ambula med en öppen baldakin med blinkande ljus över huvudet, serverar klassiska favoriter och signaturblandningar och galna molekylära sammansättningar varje natt.

UNDARAS INFINITY POOL

Infinity Pool Bar utstrålar en själslig stillhet som bidrar till tysta funderingar och återhämtning. Njut av den strålande utsikten kring denna poolbar över vattnet medan du njuter av innovativa hopkok.

FALHU BAR

Serverar Ocean Suite-gäster, baren, som hämtar sitt namn från lagunen (”Falhu” betyder ”lagun” på Divelhi, det officiella språket i Maldiverna), ligger mellan infinitypoolen och restaurangen Baani. Inspirerad av Baani tippar utloppet hatten till Mellanöstern-kulturen medan den serverar ett urval av långa drycker.

Exklusivt för Ocean Suite-gäster och alla andra gäster kan njuta av Baani mot en tilläggsavgift på 100 USD

RALU LOUNGE BAR

En välsorterad bar med det största urvalet av Rum och en mängd läckra romcocktails. Du kommer inte att bli fascinerad av överflödet av utsikten och barens omfattande cocktaillista.

Inkluderad dryck

En omfattande vin- och dryckemeny kommer att finnas tillgänglig på alla restauranger och drycker under driftstiden. Detta inkluderar:

• En kurerad vinlista baserad på vår kärlek till äkta, enkel och riktig smak
• Gamla världen och nya världsviner gjorda av passionerade vinodlare för din upptäckt
• Stort urval av whiskyer, rom och gin från välkända och hantverksdestillerier
• Noggrant utvalda öl och sprit från hela världen
• Hempressad färsk juice
• Klassiska läskedrycker och läsk
• Perfekt Ceylon-te från det kända varumärket ’Stassen Tea’
• Populära klassiska cocktails och signaturkockar från Aarah-mixologerna finns vid poolbarerna, kvällsbarerna, restaurangerna och vår egen Bar-Kart som levererar cocktails till rummet.

På tilläggsbasis kan gästerna också njuta av,
• Särskild reservchampagne och vinlista för entusiasterna och hedonisterna
• Specialreservmall, åldrad whisky och konjak på Falhu Bar

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Tips! Bokar ni Ocean suite eller Beachvilla med pool kan vi ordna så ni får levererat en ”Floating Breakfast” till er villa.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterad Resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!