Resor till Maldiverna

Höstlovsresa för familjen
Fr. 29 500 SEK
All Inclusive
Poolvilla
2 gratis nätter

Familjeresa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna, poolvillor med All Inclusive!

Romantiska poolvillor Residence
Fr. 43 990 SEK
All Inclusive
Poolvilla
2 gratis nätter

Maldivernaresa till ett exklusivt och orört paradis med boende i poolvillor med All Inclusive!

Premiumresa till Maldiverna
Fr. 49 990 SEK
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Premiumresa till Maldiverna. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla!

Workation på Maldiverna
Fr. 96 500 SEK
Distansarbete
Wi-Fi
All Inclusive

Arbeta på distans, i vinter en månad på ljuvliga Maldiverna med All Inclusive och bra Wi-FI!

Maldivernaresa till Reethi Faru
Fr. 27 500 SEK
Deluxe Beach
All Inclusive
Snorkling

Bröllopsresa till Maldiverna med paradisstränder, snorkling och lyxiga villor på Reethi Faru.

Maldivernaresa till Angsana Ihuru
Fr. 36 990 SEK
25% rabatt
Husrev
All inclusive

Maldivernaresa till Angsana Ihuru - Tropiskt paradis med legendariskt husrev och All Inclusive.

Bröllopsresa till Maldiverna
Fr. 39 990 SEK
Heritance Aarah
All Inclusive
Ocean Villa

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla!

Julresa Maldiverna
Fr. 28 950 SEK
Vackra villor
Helpension
Atmosfär

Lyxigt och Prisvärt! Boende 10 nätter på vackra Olhuveli Beach Resort i beachvilla och vattenvilla.

Orört & Sagolikt på Maldiverna
Fr. 49 500 SEK
Lyxresort
Vackra villor
Gourmetmåltider

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig.

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna
Fr. 24 995 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Resor till Maldiverna

Resor till Maldiverna är något vi på Hummingbird Travel är experter på!
Om du väljer att resa till Maldiverna, kan vi lova en perfekt semester. Här får ni total avkoppling, fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke.

En resa till Maldiverna är ett drömresemål

Ett av de vanligaste svaren på frågan om någons drömresmål, är just resor till Maldiverna. För oss på Hummingbird Lifestyle Travel är detta inte särskilt överraskande, då en resa till Maldiverna innebär allt man kan önska sig! En lyxig sol-och badsemester i världsklass, med finaste stränder, bästa snorkling och underbaraste vatten inom räckhåll! Dessutom får du alltid en vistelse i småskalig och elegant naturnära miljö. En resa till Maldiverna är just den där resan som sticker ut från alla andra resor man har gjort. En resa som man känner ända ut i fingerspetsarna att man är på en resa lite längre bort. Med en medeltemperatur i vattnet på ca 28 grader får varje liten badkruka mod att hoppa i vattnet utan tvekan.

Resor till Maldiverna

Maldiverna består totalt av 1190 öar, likt ett pärlband, och är bebodda på endast 202, varav bara 87 av dessa har turister. Utöver markvegetation och härliga palmer, är öarna väldigt platta och reser sig inte högre än 2 meter över vattennivån. Öarna har fina korallrev med ett rikt undervattensliv och fungerar även som skydd för många fiskarter. Dykentusiaster från när och fjärran söker sig gärna hit för färggranna och fascinerande upptäckter under ytan.

Vid ankomst till Maldiverna

När du bokar en resa till Maldiverna med oss så är flygdestinationen Male flygplats som ligger på en egen ö. Härifrån fortsätter äventyret men en lokal Dhoni (en något långsammare motorbåt), en modern ”speedboat” eller kanske en flygresa med ett klassiskt sjöflyg. Sen är du framme på din paradisö och semesternjutningen kan börja på allvar!

Bröllopsresa och Honeymoon

Planerar ni en romantisk resa på tu man hand. Kanske firar ni bröllopsdag eller bara vill fly vardagen och vara i fred och njuta av kärleken? I så fall är en bröllopsresa till Maldiverna ett självklart alternativ. Det kan vara svårt att veta vilken resort som passar till en romantisk bröllopsresa eller honeymoon därför är det en bra ide att kontakta oss så vägleder vi er till rätt ö och rätt upplevelse.

Val av resort

Det finns ett otal resorts på Maldiverna. Vi hör ofta från våra resenärer att det kan vara nästan omöjligt att välja. På bilderna kan resorten se lika ut men det är en stor skillnad på atmosfär, måltider och läge med mera. Viktigt att välja rätt resort när man ska resa till Maldiverna. Vi har besökt över 30 olika resorts och vet helt precis vilken som passar er om ni berättar för oss hur ni brukar resa och vad ni vill uppleva.

Maldiverna All Inclusive

Det finns många resorts som erbjuder All Inclusive på Maldiverna. Det är dock en mycket stor skillnad på de olika resortens All Inclusive. Många erbjuder buffestil och denna varieras dagligen. Är ni intresserade av All Inclusive med A La Carte? I så fall har vi en otroligt fin resort som erbjuder just Premium All Inclusive Maldiverna med A La Carte inkluderat.

Mauritius, Maldiverna eller Seychellerna? 

Många frågar oss om skillnaden. Ja det är en stor skillnad mellan öarna. Berätta vad du vill uppleva på din drömresa så hjälper vi dig att välja rätt ö i Indiska Oceanen.

Att tänka på vid resa till Maldiverna

5 punkter att tänka på vid resa till Maldiverna

Här kommer våra hetaste tips för en lyckad semester på Maldiverna.

  1. Budget! Man får verkligen vad man betalar för. En liten slant mer i din budget ger mycket högre värde på boende och upplevelse.
  2. Vattenvilla eller Beachvilla – kanske en kombination? Vi rekommenderar att man bokar en kombination med några nätter i beachvilla och några nätter i vattenvilla för maximal upplevelse.
  3. Måltider! Vill ni ha buffe eller möjlighet till A La Carte? Tänk på att måltiderna är en del av upplevelsen på semestern.
  4. Vatten och Rev! Vill ni snorkla och älskar undervattenliv? Viktigt att resorten har ett eget bra husrev så ni kan njuta av snorklingen när ni vill under dagen.
  5. Tid! Viktigt att ni har tid på flygtider och logistiken på plats. Det tar tid att förflytta sig mellan öarna och atollerna. Låt en specialist arrangera resan så ni slipper onödigt resande på plats.
Fakta om Resor till Maldiverna
Valuta

Rufyia (MVR). USD, Euro på hotellöarna.

Klimat

Varmt hela året med dagstemperaturer 28-31 grader. Minst nederbörd dec-mars. Vattentemperatur 28-30 grader.

Visum

Erhålles vid ankomst för nordiska medborgare.