Workation på Maldiverna

Arbeta på distans, i vinter en månad på ljuvliga Maldiverna med All Inclusive och bra Wi-FI!

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

30 nätter på Maldiverna med Premium All Inclusive och kritvit strand - 35% rabatt just nu!

Funderar du på att flytta kontoret till en exotisk plats i vinter? Då är det till Heritance i Raa Atoll du ska åka. En hel månad med All Inclusive på Maldiverna, Bra uppkoppling och bra möjligheter till affärsutveckling och att hålla videomöten. Ordinarie pris är ca 145 000kr per person!

Fr. 97 500 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
Inrikesflyg ingår utan kostnad!
30 nätters boende i en Beach Villa
Fri uppgradering halva perioden till Ocean Villa
Fri tvätt service en gång i veckan
Lokala skatter och avgifter
Premium All Inclusive
USD 50 SPA credit (Ocean Suite USD 75 per person)
Delfin tur igår
Sunrise cruise och Sunset cruise
Lån av snorkelutrustning
Fri nyttjande av icke motoriserade vattensporter
Klimatkompenserad resa
Du sparar: 47 500kr per person

Prisexempel

Frånpris per person
(ordinarie pris 145 000 kr per person.
Detta prisförslag är ett frånpris gällande 30 nätters vistelse maj till oktober 2021.

Fr. 97 500 SEK

Nu har ni chansen att boka en riktig drömresa med exklusiv All Inclusive och boende i beachvilla kombinerad med oceanvilla. Med bra Wi-Fi, och exotisk miljö får ni chansen att jobba och njuta av värmen och exotiska miljön här på Maldiverna. 

 

Om Heritance Araah

Heritance Araah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts.  I Raa Atoll ligger nu ett av Maldivernas bästa All Inclusive-resort i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand. Det smidigaste sättet att komma hit är med sjöflyg direkt från Malé på 40 minuter och denna transfer blir en del av hela wow-känslan.

Heritance Araah är en mycket vacker resort med mycket bra läge på norra Maldiverna.

Bra Wi-Fi uppkoppling med möjlighet att ”streama” HD video, multi-party video konferens, telecommuting med mera är tillgängligt, här på Heritance.

 

Mer om villorna

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. I denna kampanj ingår 30 nätters boende  i en beachvilla. Vill ni uppgradera eller kombinera med andra typer av villor, Oceansuites eller kanske Sunset Beach Villa med Pool? Ni har nu möjlighet att få en fri uppgradering till Ocean villa under halva perioden om så önskas.

I denna kampanj bjuder vi på gratis inrikesflyg och motorbåtsresa till resorten.

 

Restaurangerna och barerna är av väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om.

Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar. Även utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.

 

Vill ni förlänga resan går det utmärkt att kombinera flera olika öar och resorts på Maldiverna, alternativt kombinera med en härlig rundresa på vackra färgstarka Sri Lanka

Mer om Maldivernas orörda atoller

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Rain

29°
29°
28°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d