Sri Lanka & Maldiverna

Sri Lankas natur och djurliv kombinerat med lyxiga Maldiverna, en resa på 12 dagar.

Fr. 49 850 44 950 SEK

Pris är per person och gäller del i dubbelrum. Priset är ett från pris. Beställ gärna en personlig prisuppgift för dig och ditt sällskap.
Resebeskrivning

Följ med oss på en riktigt fin rundresa på Sri Lanka med privatchaufför som tar dig mellan de främsta sevärdheterna och som kombineras med Maldiverna.

Sri Lanka

Resan börjar i Colombo där ni möts av vår representant för att sedan upptäcka Sri Lankas vackra natur, djurliv och stränder på en behaglig innehållsrik resa, allt förbokat och klart och ni har en engelsktalande chaufför som tar er runt tryggt och säkert. Rundresan på Sri Lanka tar er med till de främsta sevärdheterna i lagom tempo och med boende förbokat för att sedan på bästa sätt avslutas på Maldiverna för att ni ska få en lugn skön och alldeles underbar avslutning på resan.

På Sri Lanka besöker ni bland annat en rad historiska städer. I Dambulla känner du historiens vingslag i de uråldriga och färgstarka grottorna med sina mängder av Buddhastatyer och religiösa målningar. Besök ingår även i Sigiriya som ligger spektakulärt högt uppe på en klippa. I den heliga byn Kandy kan du se buddister från hela världen som samlas här vid den viktiga helgedomen Tandens Tampel. Ett besök på teplantagen görs också – så var redo för en härlig resa med mix av upplevelser.

Hotellövernattningarna föreslagna i detta paket är personligen kontrollerade av vårt team i Sri Lanka och är baserade på Bed & Breakfast men vill du ha annat boende går det självklart att ordna. Du kommer under hela resan ha tillgång till en engelsktalande guide och ett passande fordon med aircondition. Ett garanterat bra innehåll och bra kvalitet till marknadens bästa pris som dessutom även är täckt av paketreselagen.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Sri Lanka och hem från Maldiverna i ekonomiklass
 • Flygbiljett mellan Sri Lanka och Maldiverna
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Privat förare under hela rundresan på Sri Lanka
 • All transfer på Sri Lanka enligt program
 • 8 dagar och 7 nätter på Sri Lanka, med lyxiga frukostar inkl.
 • 6 dagar och 5 nätter på Dhawa Ihura på Maldiverna med all inclusive
 • Upplevelser på Sri Lanka, teplantage, tempel och Sigirya Rock
 • Speedboat ingår tur och retur från Male till resorten
 • Green tax usd 6 per person per natt ingår
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Rådgivning och bokningsservice

 • Rundresa med privatchaufför
 • Tempel och höglandets te-plantage, Horton Plains
 • Tågresa igenom landsbygden, över teplantage
 • Sigiriya Rock lejonklippan, inträde och bergsbestigning
 • Elefantsafari i Minneriya National Park, natur och djurupplevelse

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

En resa som går att skräddarsy och ändra om i då hela resan är skräddarsydd.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Sköldpaddor Sri Lanka

Missa inte denna upplevelse när ni befinner er i närheten av Mirissa på Sri Lankas sydkust. Här har ni nu möjlighet att följa med ut på en snorkeltur med havssköldpaddor. Tips är att göra denna tur tidig morgon, då det fortfarande är lugnt och stilla. Snorklingen ägen rum på södra delen av Mirissa, långt bort från folkmassorna och med utsikt mot Papegoja Rock. Här finns även gott om fisk och vackra koraller.  

Läs mer

Valskådning Sri Lanka

Mirissa är den absolut bästa platsen på Sri Lanka om ni vill se valarna. Dessa gigantiska valar trivs mycket bra i dessa vatten, och lever nära land vilket gör det extra smidigt att följa med ut på en båttur för att komma dessa nära. Turerna görs med stor respekt för djurlivet och man är mycket försiktig med att inte gå för nära valarna. Om man håller bra avstånd kommer också valarna att kunna stanna kvar i området. En sevärdhet som absolut måste förbokas i god tid.

Läs mer

Horton Plains Sri Lanka

Sri Lankas högland ligger med på världsarvslistan tack vare sin enastående skönhet. Ni kan gärna komplettera er resa med en upplevelse att besöka dramatiska landskap En vandring på ca 9 kilometer väntar för att ta er ända fram till World's end och Baker Falls. Var beredd att träffa på fåglar, ödlor, hjortar, rådjur med mera.

Läs mer

Kandy med cykel Sri Lanka

Upplevelser med cykel är kul för hela familjen. Här i Kandy kan ni nu besöka fantastiska Hanthana Tea Plantation med cykel. En naturskön cykelled på ca 30 km. Ni får uppleva teplockning och besöka en lokal by.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
14% RABATT
Klassisk resa
Privat förare
Rundresa

Gyllene triangeln på Sri Lanka

En rundresa med kultur, te, tåg, safari, strand & avkoppling, på 13 dagar.

Fr. 44 210 37 950 SEK
Äventyrsresa
Privat förare
Safari & Strand

Familjeäventyrsresa Sri Lanka

Äventyrlig resa med charmigt boende med pool, safaris och natur, med privat förare på 12 dagar.

Fr. 27 990 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!