Como Malifushi Maldiverna

October 15, 2020

Como Maalifushi Maldives

Innehåll

såhär kan en dag på Maldiverna se ut…

Välkommen till COMO Maalifushi

som är den enda resorten som är belägen i THAA Atoll i södra Maldiverna. Det bästa med denna resort förutom att den har otroligt hög kvalitet, är läget. Den ligger avlägset från all trafik såväl som liveaboard båtar till kryssningsbåtar vilket gör att man får 100% lugn och ro här. Revet är det stora dragplåstret som gör att man får en fantastisk undervattenvärldupplevelse.

 

När du kommit ända hit till COMO Maalifushi så infinner sig den perfekta känslan av eskapism och man kan känna det stora avståndet från omvärlden. Vad är då bättre start på dagen än att stiga upp med solen? Starta dagen med Yoga på COMO Shambhala att vakna upp min kropp och själ i denna avlägsna del av världen och vårdad din inre själ. Det enda du kan se och höra är Indiska Oceanen, en fantastisk känsla och upplevelse.

Table of Contents

Yoga morgon

Här kan man välja på olika typer av yoga varje morgon och eftermiddag (gratis) och mellan olika klasser från nybörjare till mer erfarna.

 

Efter morgonyogan väntar en underbar frukost som serveras på restaurangen Madi som ligger precis vid stranden. Wellness konceptet av COMO återspeglas i COMO Shambhala cuisine man erbjuds en separat meny med närodlade, smakrika och ekologiska ingredienser. Det serveras också en buffe samt en meny med en mängd olika rätter, vad sägs om helt fantastiska nygräddade våfflor?

Bo i egen vattenvilla

Om du är en av dom som tror att du inte kommer att ha tillräckligt med aktivitet att underhållas med har helt fel! Det finns möjligheter att dyka, surfa, åka på delfinsafari, snorkla med valhajar och COMO Shambhala retreat bara för att nämna några. Det bästa med COMO Maalifushi är att det finns ett fantastiskt husrev precis utanför villan. Vattnet är kristallklart och du kan se allt från revhajar och  sköldpaddor till en massa fina färgglada fiskar och koraller.

Surflektion

Efter morgonsnorklingen med alla fiskar och koraller smakar det gott med lite mat i magen. Thila Bar är det perfekta stället för en smarrig lunch. Atmosfären är avslappnad och maten är mycket familjevänlig med fräscha sallader, nyfångad fisk och skaldjur, pizza direkt från vedugnen och så klart COMO Shambhala cuisine. Missa inte den hemmagjorda glassen! Otroligt god!

 

Eftersom solen är så stark är det gott att kyla ner sig med lite god glass till efterrätt.

Fantastiska måltider

Den perfekta eftermiddagsaktiviteten är ett besök på COMO Shambhala Retreat. Behandlingarna är baserade på asiatiska traditioner, från thailändsk massage, Taksu och indonesisk massage till zonterapi och indisk huvudmassage. Ett definitivt måste är COMO Shambhala signatur massage, ett tips är att be terapeuten att hålla dörren öppen så att du kan lyssna på ljudet av vågorna och känna Indiska Oceanens lätta bris medan du njuter av din behandling.

Poolhäng

Efter en lång dag i solen är det underbart att se den gå ner i horisonten. Himlen lyser upp i alla dess vackra färger och den bästa platsen att uppleva solnedgången är från cocktailbaren på Tai Restaurant, medan du njuter av en solnedgångsdrink.

 

När du känner dig lite hungrig igen är det dags att ta plats på terassen för att njuta av en god japansk middag i form av nyfångad fisk och färska skaldjur direkt fran Indiska Oceanen. Det är så färskt att det serveras som sushi och sashimi. Det allra bästa är att servitörerna och kockarna är flexibla och kan anpassa maten för alla typer av önskemål och preferenser.

Underbar solnedgång

Efter en trevlig middag och en dag full av aktiviteter och då tröttheten långsamt smyger in är det dags att gå till sängs i sin sköna villa med den bästa känslan i kroppen. Imorgon kommer det att bli ännu en vacker dag i paradiset.

 

Läs mer här om Como Moolifushi

Relaterad Resor

Allt Resor
bild över vackra maldiverna
40% RABATT
Upp till 40% rabatt
Wellness
Halvpension

Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig långt bort från alla andra atoller och resorts. En riktigt Robinson Cruise känsla väntar!

Fr. 69 900 41 900 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Bröllopsofoto på Emelie och Jesper på Maldiverna
15% RABATT
Heritance Aarah
All Inclusive
Ocean Villa

Bröllopsresa till Maldiverna

All Inclusive med guldkant. Boende i beachvilla med gratis uppgradering till vattenvilla! En romantisk bröllopsresa med lyxig premium all inclusive, minibar och butlerservice.

Fr. 70 580 59 990 SEK
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!