Husbil i Australien & Nya Zeeland

Upplev Australien och Nya Zeeland med husbil på 4 veckor, fritt och flexibelt.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Australien och Nya Zeeland upplevelser med husbil och flyg inkluderat på 1 månad.

Husbilarna finns i olika storlekar, allt från mindre varianter med 4WD till stora modeller för hela familjen. Australien och Nya Zeeland är båda helt perfekta destinationer för att upptäcka med en husbil. Lite trafik, trevliga människor, bra vägar och fina campingplatser.

Fr. 49 550 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till Australien och Nya Zeeland tur och retur i ekonomiklass
Flygbiljett mellan Australien och Nya Zeeland
Bagage att checka in och måltider ombord
2 nätter på 4-stjärnigt hotell i Adelaide
10 dagars husbil för två personer från Adelaide till Sydney
Full försäkring med 0:- i självrisk, extra förare, komplett med all utrustning samt WiFi och även enkelvägshyra ingår
2 nätter på 4-stjärnigt hotell i Sydney
14 dagars husbil för två personer på Nya Zeeland
Full försäkring med 0:- i självrisk, extra förare, komplett med all utrustning samt WiFi och även enkelvägshyra ingår
Färjeöverfart för 2 personer och en husbil på Interislander Wellington – Picton
Lounge access ombord på färjan för två personer
En övernattning/uppställning av husbilen på en vingård inklusive picnic korg med en flaska vin
Skräddarsytt upplägg – går att justera
24 timmars service på plats
Klimatkompenserad 100%

Prisexempel

Komplett resa till Australien och Nya Zeeland med flygbiljetter, skatter, 10 dagars husbilshyra i Australien samt 14 dagars husbilshyra på Nya Zeeland inkl färjeöverfartsbiljett. Hotellnätter ingår också enligt program. Prisexempel per person baserat på del i dubbelrum.

Fr. 49 550 SEK

Resor husbil Australien & Nya Zeeland

Att husbilssemestra i Australien och på Nya Zeeland är en både vanlig och populär semesterform. I Australien rekommenderar vi att man väljer en sträcka mellan två punkter, t ex Adelaide och Sydney eller kanske längs med östkusten Sydney och Brisbane. Husbilarna är av hög kvalitet och finns i olika storlekar, allt från mindre varianter med 4WD till stora modeller för hela familjen. Nya Zeeland är en helt perfekt destination för att upptäcka med en husbil. Lite trafik, trevliga människor, bra vägar och massor av mysiga och fina campingplatser, gör det hela klart enkelt. Gillar du dessutom att ha huset med dig på hjul, men också vill ha en bekymmersfri semester och kunna koppla av till 100%? Då passar denna resa dig!

 

Rutt förslag Australien

Resan inleds med Adelaide där en husbil väntar på er, efter 2 nätters boende och utvilande på ett centralt beläget hotell. Viktigt att vila ut efter flygresan och komma över jetlag. Husbilen hämtas ut efter två dagar och ni har nu 10 dagar på er (eller längre om ni önskar) att upptäcka Barossa Valley, Great Ocean Road, Kangaroo Island med mera för att i lugn och ro resa längs med södra Australiens kustlinje mot Sydney.

 

I Sydney lämnar ni husbilen och checkar in på ett centralt beläget hotell för att få chansen att upptäcka denna vackra – en av världens finaste städer. Här i Sydney har ni 3 dagar på er att uppleva staden och dess närliggande nationalparker.

 

Vi har möjlighet att ordna både turer till nationalparken Blue Mountains och självklart en tur in i Sydney Operahouse, kanske också en föreställning med middag om ni önskar det.

 

Rutt förslag Nya Zeeland

Ni flyger sedan vidare till Auckland där en husbil väntar på er, och ni har nu 14 dagar på er att utforska Nya Zeeland, i lugn och ro. Ni börjar i Auckland och vi kan hjälpa er med att planera en resa utefter era önskemål eller om ni kanske önskar vara 100% flexibla och lägga upp resan helt på egen hand går det bra.

 

Nordön

Upplev Nya Zeelands pärlor och missa inte Bay of Islands och Coromandel, för att få chansen att paddla kajak, snorkla och njuta av sköna stränder. Ni kör sedan vidare mot Rotorua och får chansen att uppleva maoriekulturen och gejsrar & heta källor. Har ni tid gör ni stopp även i Taupo, där sjön Lake Taupo ligger, Nya Zeelands största och djupaste sjö. Här är det också en bra och kul ide att prova fallskärmshoppning, om ni har mod till det.

Att vandra i Tongariro National Park är en annan riktigt fin höjdpunkt. En vandring på 8 timmar som tar er till vulkanens topp. Tufft, jobbigt och underbart!

Lite söderut ligger Wellington, Nya Zeelands huvudstad. Här kan ni besöka Wetu Caves som tar er med bakom kulisserna och berättar mer om inspelningen av Sagan om Ringen triologin. En annan sevärdhet är museumet Te Papa. Absolut en höjdare. Promenera, fika och lär känna denna fina huvudstad, innan ni kör ombord på Interislander som tar er till Nordöns norra spets, Picton.

 

Sydön

Välkommen till Sydön och Picton dit ni ankommer med Interislander färjan från Wellington. Ni kör vidare med husbilen till Nelson för att besöka Nya Zeelands soligaste stad. Ni kan även köra till Abel Tasman Nationalpark, en av de finaste parkerna som bjuder på fina vandringsleder och kajakpaddling om ni önskar det.

Antingen kan ni sedan köra längs med västersidan till glaciärerna Franz Josef och Fox Glacier eller köra östkusten för att spana efter valar och kanske simma med delfiner i Kaikoura. Missa inte heller Blenheim som är vindistriktsmeckat på Nya Zeeland. Goda Sauvignon Blanc viner produceras här i det perfekta klimatet för just dessa druvor. Fortsätt sedan till Christchurch där husbilen kan lämnas.

 

Läs mer här om resrutten: Resrutt med husbil Nya Zeeland

 

Inspirationsartiklar:

Fakta om husbil Australien

Husbilsresor på Nya Zeeland

 

 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Krydda gärna resan med ett par upplevelseövernattningar. Till exempel på Nya Zeeland kan ni en natt parkera husbilen på en vingård, exklusivt för er. Ni får då en picnic korg levererad till er husbil, fylld med godsaker och en flaska vin. Vi tipsar även om att ni kan boka en övernattning i en exklusiv ”purepod” som är ett boende mitt i naturen, belägen långt bort från allfarvägarna. Mycket spännande upplevelse som också är 100% miljöcertifierad.

Resrutten är fri för er att bestämma helt på egen hand. Se detta som ett förslag på hur resans rutt kan gå. Resan går att göra om och ändra beroende på ressällskap och budget. Vi hjälper dig med bästa resan som matchar dina önskemål och din budget.

Clouds

20°
22°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

Exotiska och annorlunda boendeformer lockar fler och fler. Vill du också bo i slott eller koja? Trähus eller bubbla? Bungalow på stranden eller i trähus mitt bland eucalyptusträden. Här i Australien finns det många unika upplevelser. Varför inte bo på revet, i en "swag" under stjärnorna. En helt unik och fantastisk upplevelse. Innan frukost snorklar ni bland vackra färgglada fiskar i ett helt öde tomt vackert barriärrev.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

782d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

823d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

815d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

823d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

631d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

555d