Coco Reef på Tobago

Bo på Tobagos främsta strandhotell, 14 dagars resa som ger dig en minnesfylld semester.

Fr. 39 000 SEK

Pris är ett frånpris per person och gäller del i dubbelrum. Är ni en familj och delar rum kan priset bli lägre, kontakta oss för prisoffert.
Resebeskrivning

Komplett semesterresa till vackra Tobago, just nu med både flyg, transfer, 12 nätters boende på Coco Reef Hotel.

 

Coco Reef Hotel

Coco Reef Resort ligger direkt på den egna stranden Coconut Bay Beach på öns sydvästkust i samhället Crown Point. Coco Reef Resort är Tobagos främsta strandhotell, inbäddat in en 10 tunnland stor tropisk trädgård och ett av få hotell på Tobago som har strandläge.

 

Mer om hotellet

Ett elegant och charmigt förstaklasshotell.

Hotellet har två restauranger och två barer varav Gallery Bar bjuder på underhållning av lokala artister varje kväll. Här finns också en stor härlig pool, träningsrum, ett litet spa/skönhetssalong och en shoppingarkad med ett konstgalleri.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Tobago tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Transfers tur och retur flygplats-hotell
 • 12 nätter i ett Superior Garden View Room
 • Välkomstdrink
 • Solstolar och badhanddukar ingår utan kostnad
 • Frukostbuffé dagligen
 • Tillgång till privat sandstrand
 • Cocktail party en gång i veckan
 • Wi-Fi ingår
 • Rådgivning och bokningsservice
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa som går att förlänga eller kombinera med andra hotell

Gästerna erbjuds fri tennis och träningsrum, vattensporter som vindsurfing, kajaker, segelbåtar och snorkelutrusting samt fria solstolar. Från hotellet är det gångavstånd till en av Tobagos bästa strand Pigeon Point, samt till den mer lokala stranden Store Bay och nära samhället Crown Point med ett flertal restauranger och butiker.

Hotellet har totalt 135 rum i varierande kategorier. Alla rum är rymliga och elegant inredda i tropiska färger. Rummen har luftkonditionering, TV, telefon, radio, minibar, hårfön, bad- och strandhanddukar, städning 2 gånger/dag och balkong/terrass. I receptionen finns värdeboxar. Wi-Fi finns tillgängligt men för ett tillägg, TTD (Trinidaddollar) 88 per dygn eller TTD 190 för 7 dygn. Fri trådbunden anslutning finns möjlighet att utnyttja i receptionen.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Tobago är en vacker ö som ligger utanför orkanbältet och därför lämpar sig bra för resande hit året om. En exotisk ö som är utmärkt att upptäcka på egen hand med hyrbil. Kontakta oss för att lägga till också hyrbil ett par dagar.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Kitesurfing Tobago

Med härliga vindförhållanden och Buccoo Reef-skyddade vatten gör avslappnade Tobago's Pigeon Point perfekt för kitesurfing. Med säkerhetsmedvetna instruktörer till hands och tydliga, grunt vatten, är det den perfekta miljön för nybörjare att behärska denna ö-höjdpunkt. Missa inte detta om du gillar vatten aktiviteter.

Läs mer

Segling Tobago

Segling - finns det ett bättre sätt att utforska öns fantastiska kustlinje och vackra skärgårdar än att hoppa ombord på en privat båt? Oavsett om du vill finslipa dina färdigheter på det brusande öppna vattnet i söder eller uppleva underverken i Nylon Pool, en meter djup poolliknande lagun med havet på ena sidan och palmkantiga stränder på den andra, detta är en seglingsdestination som ingen annan.

Läs mer

Dykning på Tobago

Tobago erbjuder fantastiska möjligheter för djuphavsdykning i såväl korallrev, grottor som att på djupare vatten uppleva haj, morena och stingrocka och kanske något gammalt skeppsvrak. Hem till ett av världens mest spektakulära korallrev, mer än 60 dykplatser och världsberömda azurblå vatten som tillgodoser både nybörjare och erfarna dykare.

Läs mer

Snorkling på Tobago

Simma bland exotiska fiskar och färgrika koraller i det varma vattnet i Karibien ... det kan inte bli bättre! Vänta bara tills du blickar mot Pirates Bay. Denna oupptäckta pärla, med oslagbar utsikt över den hisnande vackra korallen och det glittrande blå vattnet, är den ultimata lekplatsen för snorkling och förtjänar en plats på alla resandes "bucketlist".

Läs mer

Stand up paddle på Tobago

Paddelboarding är en favoritsysselsättning och Tobago har en av världens mest spektakulära platser att testa denna aktivitet på. Så snart solen går ner, ska ni gå till Bon Accord Lagoon för en lugn och vacker kvälls paddling på din egen paddelboard på det lugna vackra glödande planktonvattnet. Med miljoner små organismer som reagerar med ljuset, ger varje slag på vattnet en kaskad av spiralformande, glittrande ljus, vilket gör en verkligt oförglömlig upplevelse

Läs mer

Fiskebyar på Tobago

Besök gärna även de genuina fiskebyarna Charlotteville och Castries. Huvudorten är Scarborough, belägen på Tobagos sydsida, där du även har Crown Point med flera hotell och härliga stränder.

Läs mer

Sportfiske på Tobago

Tobago är ju omgivet helt av vatten och erbjuder självklart fiskemöjligheter med olika profil. Allt från spöfiske till ett spännande djuphavsfiske!

Läs mer

Havssköldpaddor Tobago

Havssköldpaddor på Tobago Om du reser hit i perioden maj – september, så finns möjligheten att du får vara med om en alldeles särdeles naturupplevelse. Den här tiden kommer havssköldpaddorna upp på stranden för att lägga sina ägg. Du kan uppleva detta skådespel på Turtle Beach och Grand Courlan Bay. I början på sommaren lägger sköldpaddorna äggen och ett par månader senare kläcks ungarna som sedan tar sig ut i havet. En fantastisk upplevelse för både stora och små att vara med om!

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
Oexploaterat
Strandhotell
Sol & Bad

Tobago från norr till söder

Kombinationsresa med boende på två charmiga hotell på Tobago, 14 dagars resa med flyg.

Fr. 36 000 SEK
Elegans & Ro
10 sköna nätter
Kampanj 25%

Romantisk Curacaoresa

Romantisk resa med 10 nätter på det eleganta hotellet Avila med bästa läget på Curacao.

Fr. 35 000 SEK
solnedgång på balkong på Antigua
Stränder & Sol
Boutiquehotell
Två Karibienöar

Antigua & Tobago

Kombinera Antigua och Tobago under 10 nätter, en oslagbar Karibien kombinationsresa.

Fr. 42 000 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!