Romantisk Curacaoresa

Romantisk resa med 10 nätter på det eleganta hotellet Avila med bästa läget på Curacao.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Romantisk Curacaoresa

Just nu kampanj: 25% rabatt på boende. Med en medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor är Curacao ett bra val för semester i Karibien. Ord pris fr 27 990kr

Fr. 21 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa tur och retur till Curacao i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
Flygplatstransfer
JUST NU! 25% Rabatt på boende
10 nätter i ett La Belle Alliance Deluxeroom
Frukost
Solstolar och badhanddukar ingår utan kostnad
Klimatkompenserad resa
Trygghetsgaranti
Bröllopspar får uppgradering av rum och bubbel vid ankomst

Prisexempel

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum. Priset kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fr. 21 990 SEK

Romantisk resa med 10 nätter på det eleganta hotellet Avila med bästa läget på Curacao. 

 

Just nu specialkampanj bara hos oss på Hummingbird Lifestyle Travel 
Få 25% rabatt på boendet – innebär att ni spar 12.000kr för två personer.

Boka senast 15 november   

 

Underbara Curacao

Huvudstaden Willemstad, som finns med på FN:s världsarvslista, är mycket charmig och upplevs med fördel med att strosa i de många gränderna, besöka marknaden eller bara njuta på någon av de mysiga uteserveringarna.

Detta är en komplett resa med flyg tur och retur och 10 nätter på Avila Hotell.

 

Om boendet

Avila Beach Hotel är ett elegant hotell, beläget mellan två små stränder. Ett anrikt hotell med hög komfort som skapar en varm och hemtrevlig miljö. Här förenas den gamla arkitektoniska stilen med den sparsmakade och moderna på ett smakfullt och logiskt sätt.

Hotellområdet erbjuder 3 restauranger, 3 barer, pool, tennisbana, gym samt spa. Missa inte Blues Restaurant, den populära jazzklubben som har livemusik två gånger i veckan och är populär hos Curacaobor och turister.

Man har fått väldigt höga betyg från tidigare gäster och vunnit utmärkelser från välrenommerade reseutvärderingsföretag.

Hotellet erbjuder gratis transfer till och från Willemstad.

Måltider
Utflykter
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Med en medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor är Curacao ett bra val för semester i Karibien. Hit kan du resa året om då ön ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet

Det finns många resorts att välja på. Berätta för oss vad ni vill uppleva och vilken budget ni har så tar vi fram lämpliga resorts i en fin kombination.

Clouds

27°
27°
27°

Söndag

Måndag

Tisdag

Onsdag

Utflykter och upplevelser

På Curacao ska du absolut passa på att dyka, och snorkla! Här finns några av Karibiens finaste vatten att njuta av då sikten är bra i det kristallklara vattnet. Det går utmärkt att också lära dig dyka här om detta står på din "bucketlist".

Missa inte dagsturen över till "lilla Curacao" som med sitt kristallklara vatten är perfekt för simning, snorkling och dykning. Hoppa i vattnet från katamaren och simma in till land. Var redo att mötas av både sköldpaddor och färgglada fiskar. Mellan maj och augusti kan du kanske se babysköldpaddor. Läs mer här: Lilla Curacao

Följ med ut på fisketur längs med Curacaos kust, ombord på en 43 foot fiskarbåt. Djuphavsfiske efter marlin, mahi mahi, wahoo, tonfisk, barracuda och många fler. Oavsett om du är en erfaren eller planerar din första havsfisketur är Curaçao det bästa stället att besöka. Båten är riggad med fiskeredskap, bete och en expertbesättning. Väljer du heldagsturen kan du kombinera fisket med en lunchpaus på Klein Curacao som är en charmig liten ö.

Nu har du chansen att följa med på en häftig upplevelse på Curacao. Du får snorkla i en av de största grottorna på Curacao, the Blue Room och därefter koppla av i solen på en av öns vackraster stränder. Båten tar er längs med kustlinjen och det vackra kristallklara vattnet lockar såklart till många dopp.

Det är dags att utforska Curacaos natursköna platser med 4WD-fordon. Se det fantastiska vraket av en bogserbåt som nu är inbäddad bland koraller och hem för många tropiska fiskar. Upptäck avlägsna platser som du inte hittar på egen hand. En härlig dagstur med många höjdpunkter väntar.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

734d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

775d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

767d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

775d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

583d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

507d