Romantiskt på Kuramathi

Kuramathi på Maldiverna bjuder på turkos lagun och skön atmosfär. All Inclusive ingår och sjöflyg! Ni bor i fin beachvilla och kan se fram emot en verklig romantisk bröllopsresa med all inkluderat.

Fr. 48 650 45 990 SEK

Pris är per person och är ett frånpris baserat på del i dubbelrum.  

Resebeskrivning

Maldivernaresa med boende på Kuramathi Beach Resort som ligger vid Rasdhoo Atoll, 1 tim 30 min med speedboat eller 20 minuter med sjöflygplan från Male, och är en grönskande ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil.

Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns buffé- och a la carte restauranger för olika önskemål och smak, sex olika barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

 

Köp gärna upp er till lyxigaste All Inclusive som heter ” Select all inclusive” får du äta i alla 9 restauranger med a la carte menyer. Ingår även större sortiment av drycker.

Snorklings- och vindsurfing-utrustning finns att låna och ingår för hela vistelsen. Det är även två utflykter inkluderade.

Vad ingår i erbjudandet?
  • Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
  • Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
  • Transfer tur/retur från Male med sjöflyg
  • 8 nätter i Beach villa
  • Select All Inclusive 
  • Snorkling- och vindsurfinsutrsutning ingår att låna
  • Två utvalda utflykter ingår
  • Lokala skatter och avgifter
  • Klimatkompenserad resa

Just nu! 20% rabatt på  boende i vattenvilla eller Beachvilla.

I priset ingår en Beach Villa som är enskilda villor gömda i den rikliga vegetationen, men ändå bara några steg från stranden. De vetter mot lagunen på ön och har king size-himmelssängar, trädäck på framsidan med dagbädd och solstolar. De har även halvöppna badrum med regndusch utomhus.

Ni kan välja mellan boende bland hela tolv olika kategorier; strand- eller vattenvilla i olika storlekar och så enskilt som du föredrar.

 

Kuramathi Beach Resort  ligger vid Rasdhoo Atoll 20 minuter med sjöflygplan från Male och är en lummig ö där sandstigar förbinder de låga byggnaderna. Här bor du med utmärkt komfort i modern och smakfull stil.

Korallrevet som omgärdar ön är uppskattat både bland dykare och snorklare. Den 1,8 kilometer långa ön förlängs av en kritvit sandbank och här njuter du av vackra solnedgångar. På området finns tio buffé-och á la carterestauranger för olika önskemål och smak, sex barer med underhållning, två pooler, tennisbanor, gym, spa, barnklubb och butiker samt de flesta vattensporter du kan önska.

Alla rum har bad/regndusch och wc, te-och kaffefaciliteter, hårfön, morgonrockar, solbäddar, minibar, värdeskåp, flatscreen-tv, telefon, Wi-Fi, cd-spelare, fläkt och luftkonditionering.
Det finns nio olika kategorier av villor: Garden Villas, Beach Villas, Deluxe Beach Villas, Beach Villas med Jacuzzi, Superior Beach Villas med Jacuzzi, Deluxe Beach Villas med Jacuzzi, Water Villas, Water Villas med Jacuzzi och Honeymoon Pool Villas.

Hotellets spa är en underbar, avkopplande oas som ger dig den underbara vyn över det glittrande, turkosa havet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

 

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
höstlovsresa familjen Maldiverna
32% RABATT
All Inclusive
Poolvilla
2 gratis nätter

Maldiverna lagoon Poolvilla

Ljuvlig resa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna, poolvillor med All Inclusive på Residence Dhigurah.

Fr. 72 990 49 990 SEK
23% RABATT
Två öar
Exklusiv resort
All inclusive

Nyhet! Ozen Bolifushi

Maldivernaresa till Ozen Bolifushi med Reserve Plan all inclusive, speedboat och flygbiljett.

Fr. 121 500 93 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!