Maldiverna lagoon Poolvilla

Ljuvlig resa till ett exklusivt och orört paradis i södra Maldiverna, poolvillor med All Inclusive på Residence Dhigurah.

Fr. 72 990 49 990 SEK

11 dagar och 10 nätter i en Beach Pool Villa pris per person, med All Inclusive och transfers inkluderat! Ordinarie pris från 72 990kr per person. Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.
Resebeskrivning

Välkommen till fem stjärniga Residence Dhigurah. Med många restauranger, fantastiskt husrev och förstaklassiga service kommer ni med säkerhet trivas bra här. 

För extra krydda på vistelsen passa på att cykla över till grannresorten för att njuta av frukost här och kanske relaxa vid poolen en stund. 

 

 

En förstaklassig nybyggd resort med 173 villor, alla poolvillor, välj mellan olika boende, allt från sunset beach pool villa till vattenvilla. Just nu:

* Fri uppgradering till Lagoon Villa
* Fri uppgradering från helpension till All Inclusive
* Fri transfers tur och retur inrikes (för två personer)
* Två gratis nätter t ex betala för 7 nätter bo 9 nätter
* 20% rabatt på villan
* Öppet köp! 

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till Maldiverna tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 10 nätter i Beach Villa med Pool och gratis uppgradering till Lagoon Villa
 • Helpension med gratis uppgradering till All Inclusive
 • Inrikestransfer med flyg och båt ingår - gratis för två vuxna
 • Lokala skatter och avgifter
 • 20% rabatt på boendet avdraget
 • 2 gratis nätter ingår i denna resa, avdragen från priset redan.
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa

Res till Maldiverna och vi lovar en perfekt semester med total avkoppling med fantastiska stränder, underbara bad och ett barfotaliv utan motstycke. Denna ögrupp i Indiska Oceanen har allt man kan önska sig för en sol-och badsemester av hög klass, med fantastiska stränder, härliga hotell och hög servicenivå. Småskalighet, elegans, naturnära miljö och en känsla av att vara totalt bortkopplad från omvärlden är det som lockar de allra flesta. Medeltemperatur i vattnet ligger på ca 28 grader och soltimmarna är många. Dykning och snorkling är av världsklass bland 200 olika korallarter och 1000tals olika fiskarter. Det uppstår magi under vattenytan!

 

Ps, Är ni familj, så är beachvillorna fantastiska för familjen, stora och mycket rymliga!

Sagolika The Residence Dhigurah Maldiverna

Delfinsafari, dykning, snorkling, fotokurser och simma med sköldpaddor är några av aktiviteterna som ni kan få uppleva här på denna exklusiva resort i norra Maldiverna. Ni kan även koppla av på resortens SPA och njuta av underbara måltider i någon av resortens olika restauranger. Vill ni njuta av lunch vid din egna poolkant? eller kanske under stjärnorna på stranden? Allt är möjligt för att ni ska få en så underbar semester som möjligt. Personalen här på resorten är makalös till att ta hand om alla gästerna.

Måltider

Just nu får ni gratis uppgradering till All Inclusive och ni kan äta var ni vill – kanske en middag under stjärnorna på stranden eller vid din egen poolkant. 3-rätters lunch kan ni njuta av antingen i ”The Dining Room” eller ”The Table Club” eller ”Cafe Del So eller Li Bai” restaurangerna. Vill ni njuta av a la carte får ni värde USD 30 att nyttja. Middagen i form av buffe i ”The Dining Room” eller Li Bai restaurangen som har 3-rätters middagar, alternativt nyttja USD 50 till valfri a la carte middag. Minibaren fylls på dagligen samt softdrinks och vatten. Öl, vin och cocktails finns obegränsat hos The Beach Club och hos The Long Island Bar kvällstid samt självklart också på restaurangerna.

Tips

Boka bord i förväg på: The Falhumaa, The Sunset Grill, The Dining Room, The Beach Bar

Aktiviteter

Guidad snorklingstur samt gratis dyk introduktion ingår när ni bor på denna resort. Här finns även ett välutrustat gym och möjligheter till en rad olika vattenaktiviteter. Lär er surfa, windsurfa, dyka eller bara ta på dig mask och fenor och snorkla bland de färgglada fiskarna på husrevet.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Maldiverna är en stor ö-grupp bestående av 26 atoller (ö-grupper) med över 1100 öar och en mängd olika resorts, och det kan vara svårt att välja rätt resort. Hör av dig till oss så lovar vi att matcha dig med rätt ö och resort beroende på din budget, dina önskemål och dina förväntningar.Beställ gärna ett skräddarsytt upplägg, och se detta som ett förslag som går enkelt att ändra på beroende på era önskemål och budget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.
Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.
Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.
Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.
Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.
Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
Boutique hotell
Valhajar/Mantor
Utflykter ingår

Dyk- & Snorklingsresa Maldiverna

Äventyrsresa med fokus på dykning & snorling och boende på personliga Boutique Beach Club.

Fr. 39 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!