USA Upplevelser

June 24, 2020

Innehåll

I det stora landet i väst är allting möjligt. US resor kan innebära allt ifrån spännande, hektiskt och aktivitetsfyllt storstadsliv till häpnadsväckande naturupplevelser i magnifika nationalparker, eller bara skön avkoppling på stranden. Boka resa till USA och ge dig ut på berikande äventyr – i storstadsdjungeln eller varför inte träskområdet Everglades i Florida. Exotiska resor med fart och fläkt. Resor till USA – med oändliga möjligheter.

Table of Contents

New York

 

Upptäck New York med alla dess sevärdheter såsom Frihetsgudinnan, teaterdistriktet Broadway, finanscentret Wall Street och FN:s högkvarter. Upplev USA:s huvudstad Washington D.C. med Vita huset på Pennsylvania Avenue, försvarshögkvarteret Pentagon, USA:s nationalbibliotek Library of Congress och den vackra Washington National Cathedral. Åk med US resor till San Francisco och beskåda Golden Gate-bron. Boka resa till USA och lev livet i Las Vegas, Los Angeles eller Chicago. Exotiska resor med glamour och lyx, eller intressanta utflykter långt från allfarvägarna. Resor till USA – med rikt storstadsliv.

 

Yellowstone

 

nationalpark i de amerikanska Klippiga Bergen, världens äldsta nationalpark, bjuder på mäktiga naturupplevelser. I parken, som instiftades år 1872, lever grizzlybjörnar, bisonoxar, vargar, wapiti-hjortar, älgar och svartbjörnar. Yellowstone nationalpark finns sedan år 1978 med på Unescos världsarvslista. Åk med US resor till ökenlandskapet Grand Canyon i Arizona, som sedan år 1979 också är ett av Unescos världsarv. Beskåda den magnifika Coloradofloden som flyter i dalen bland de höga bergen.

 

Yosemite nationalpark är ytterligare ett häpnadsväckande vackert världsarv med klara bäckar och kraftfulla vattenfall. Resor till dessa nationalparker är exotiska resor som bjuder på unika ögonblick. Boka resa till USA och ge dig ut på upptäcktsfärd i en av världens vackraste miljöer. Resor till USA – med naturlig skönhet.

 

Florida

 

Sol och bad i Florida är skön avkoppling för både kropp och själ. Boka resa till USA och kombinera solsemestern med shopping i Miami. Åk med US resor till ”The Sunshine State” och njut av behagligt klimat. Ett besök på Kennedy Space Center är garanterat en av resans höjdpunkter. Hyr bil och kör till Key West. En härlig ”road trip” med en känsla av frihet. Besök Hemingway House där författaren Earnest Hemingway levde under en tid på 1930-talet. Earnest Hemingway fick Nobelpriset i litteratur år 1954.

 

Resor till Florida är exotiska resor som ger utrymme för både kultur och nöje och härligt strandliv. Resor till USA – med sol och värme.

 

Hawaii

 

Att surfa på vågorna i den amerikanska delstaten Hawaii är härligt uppfriskande. Njut av livet på fantastiskt vackra sandstränder och lyssna till ljudet av forsande vattenfall. Boka resa till USA och varför inte förverkliga den där drömmen om en helikoptertur på riktigt. US resor med golf är det perfekta alternativet för dig som gärna ger dig ut på den gröna banan för att slå bollen i hålet.

 

Resor till Hawaii är exotiska resor med sol, värme och skön atmosfär. Resor till USA – med sport och äventyr.

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!