Rundresa Bali

En rundresa på 14 dagar till Bali med boende på 4-stjärniga resorts. I priset ingår flyg, boende, frukost, transfer och utflykter. Ett komplett paket där du kommer få uppleva det bästa med Bali.

Fr. 51 000 SEK

Pris per person baserat på avresa sommaren 2024. Resan inkluderar flyg, boende på 4-stjärniga resorts, frukost, transfer och utflykter. Pris kan ändras vid bokning vid annan tidpunkt.
Resebeskrivning

En fantastiskt fin resa till Bali där du bor på 4-stjärniga resorts på fyra av Balis vackra destinationer.

Rundresa Bali 

Drömmer du om paradisstränder, kristallklart vatten och en kulturrik miljö? Då är Bali det ultimata resmålet för dig! Med sitt exotiska landskap, färgglada tempel och vänliga lokalbefolkning är Bali en drömdestination för alla äventyrssugna resenärer.

Låt dig förtrollas av Balis magiska solnedgångar, utforska de fantastiska korallreven under vattnet, eller lär dig mer om den rika balinesiska kulturen genom att besöka några av öns vackra tempel. Maten är en upplevelse i sig – smaka på de lokala rätterna och låt dig förföras av de exotiska smakerna.

Oavsett om du är ute efter avkoppling på stranden, spännande äventyr i djungeln eller kulturella upplevelser, så är Bali destinationen för dig.

Denna resa är skräddarsydd av våra experter och alla boenden handplockade för att ge er en fantastisk upplevelse av Bali.

Packa dina väskor och ge dig av till denna tropiska paradisö!

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa från Sverige till Bali i ekonomiklass tur och retur 
 • Bagage att checka in och måltider ombord 
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • Privat transport och transfers under hela resan  
 • Motorbåt till Nusa Pedina tur och retur 
 • Boende 4 nätter på WakaGangga i Tabanan med frukost 
 • Boende 4 nätter på KajaNe Yangloni  i Ubud med frukost 
 • Boende 2 nätter på Pramana Natura Nusa Penida i Nusa Pedina med frukost 
 • Boende 3 nätter på Jimbaran Bay Beach Resort & Spa i Jimbaran med frukost
 • Utflykter enligt program 
 • Trygghetsgaranti ingår 
 • Skräddarsydd resa 
 • 100% klimatkompenserad resa 

Dag 1: Ankomst till Bali
Välkomna till Bali!  När ni anländer till Bali går ni ut till ankomsthallen där ni möts av vår representant som håller en skylt med ert namn på. En transfer tar er till ert första stopp på resan, Tabanan. 

Dag 2: Dag på egen hand
Dag på egen hand att landa på Bali och njuta av allt landet har att erbjuda. 

Dag 3: E-Bike Cycling Jatiluwih
Idag blir ni upphämtade på hotellet kl. 08.30 och kommer få ta en transfer 2 timmar innan ni når Jatiluwih. Här kommer ni få ta en guidad tur på el-cykel bland varierat landskap medans er guide berättar om historien bakom denna vackra plats. Cykla genom djungel, bambuskog, lokala byar och vackra dalar. Lunch inkluderat.

Dag 4: UNESCO Sites & Temple
Idag ska ni få ta en tur och besöka tre olika tempel, Tanah Lot, Taman Ayun Temple och Alas Kedaton. Tanah Lot är Balis mest fotograferade tempel och ligger vackert beläget på en stenformation. En härlig dag där ni kommer förundras över de vackra templen och dras med i histioren bakom dem. 

Dag 5: Pre-historic Kingdom of Bali & vidare till Ubud
Dag på egen hand och middag på kvällen på Pre-historic Kingdom of Bali. Pre-historic Kingdom of Bali är det äldsta Hindu-buddistiska kungariket och har en spännade historia. Innan middagen ska ni få besöka Penataran Sasih templet. Efter middagen tar en transfer er till Ubud och er nästa resort. 

Dag 6: White Water Rafting & Bali Swing
Idag blir ni hämtade på er resort kl. 07.45 som tar er till ett nytt äventyr. Ni ska få testa på rafting i Ayung Valley. Landskapet ni åker igenom är helt otroligt, ni åker genom varierad regnskog och höga vattenfall.  Ni bjuds sedan på en god lunch innan ni ska få testa en gunga, Bali swing. Real Bali Swing en naturskön gunga över Balis skog. Detta adrenalindrivna äventyr har en flygsvep från 10m till 78m över marken i en gammaldags tandemgunga.

Dag 7: Mount Batur & Pengelipuran Village
Idag tar en transfer er till Batubulan för att se den kända balinesiska dansen Barong & Keris, en tolkning mellan den goda och det onda. Ni åker sedan vidare till Mas, en charmerande by som är känd för sina hantverk. Ni kör hit genom vackra risodlingar. Det bästa kommer i slutet av dagen då ni ska få besöka den aktiva vulkanen Mount Batur och Lake Batur. Här ska ni få njuta av den magiska utsikten från toppen. Lunch serveras på en restaurang där ni har en vacker utsikt över vulkanen och sjön Batur. Innan färden går hemåt gör ni ett stopp Bangli och ser Pengelipuran, en äkta balinesisk by. 

Dag 8: Dag på egen hand
Dag på egen hand. Rekommenderar er att börja dagen med ett yogapass för att sedan ta en promenad i Money forest för att möta nyfikna apor.

Dag 9: Vidare till Nusa Pedina & The Wonders of Penida
En transfer tar er till hamnen där ni ska få kliva ombord på en båt som tar er till Nusa pedina på 40 minuter. Resan hit erbjuder vackra vyer över Mount Agung. Väl framme ska ni få besöka 3 av öns mest besökta platser, Angel’s Billabong, Broken Cliff och Kelingking Cliff. Ni åker sedan för ett snorkeläventyr till Wall and Gamat Bay där ni har möjlighet att snorkla med mantor och se vackra koraller. Dagen avslutas på en av Nusa Pedinas vackraste stränder. Lunch inkluderat. 

Dag 10: Dag på egen hand
Dag på egen hand, kanske passar det med en dag på stranden idag?

Dag 11: Vidare till Jimbaran 
Ni tar en motorbåt tillbaka till fastlandet där en transfer tar er till er nästa resort.

Dag 12: Uluwatu Kecak Dance Jimbaran Dinner
Förmiddagen spenderar ni som ni själva önskar. På eftermiddagen ska ni få göra ett besök i Uluwati, på södra Bali. Uluwatu är magiskt vackert och här ska ni få besöka på Pura Uluwatu Templet. Kl 18.00 ska ni få se ett fint dansuppträdande som handlar om en kärlekshistora mellan Rama och Shinta. Kvällen avslutas med en grillad skaldjurmiddag på stranden i Jimbaran. 

Dag 13: Dag på egen hand
En dag på stranden eller kanske hyra en surfbräda för att testa vågorna på Bali passar bra idag. 

Dag 14: Hemresa
En transfer tar er tillbaka till flygplasten och ni tar flyget hem till Sverige igen. Med er i bagaget har ni mång fina resminnen tillsammans. 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Övriga måltiden som ej ingår i resan
Dricks

Logistiken med flyg och transfers är en viktig del av resan för att undvika långa väntetider, vilket innebär att vi alltid rekommenderar bästa flygbolag som erbjuder bra tidtabell som matchas mot landarrangemanget.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Monkey Forest i Ubud

Besök Monkey Forest i Ubud där du möter nyfikna apor och besöker vackra tempel. Väl värt ett besök när du reser till Bali. 

Läs mer

Resenärers upplevelser

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!