USA

Kryssning jul 2021 i Karibien
Fr. 21 900 SEK
Sol & Bad
Helpension
Ocean Cay MSC

Kryssning i Karibien med fantastiska MSC Seashore. Helpension.

ABC öarna kryssning Karibien
Fr. 25 990 SEK
Sol & Bad
Helpension
ABC-öarna

Kryssning i södra Karibien med fantastiska Celebrity Silhoutte. Helpension.

”Karibiska vindar” med Azamara
Fr. 27 995 SEK
50% rabatt
All Inclusive
9 olika stopp

Kryssa i Karibien med Azamara Quest. Elegant inredd, med utmärkt kök och fantastisk service.

Resor till USA – Ett land av möjligheter

Att resa till USA är och förblir otroligt populärt. Detta stora land västerut är både enkelt och mycket prisvärt att besöka. Oavsett om man vill vara på en och samma plats under hela semestern eller kombinera vistelse i storstad med natur och äventyr.

Hyrbil och bilresor

Många väljer att hyra bil för att lätt kunna förflytta sig runt om i landet. Vi på Hummingbird är glada att nu kunna erbjuda resor till USA oavsett om man vill kombinera några nätter i Miami före man går ombord på kryssningen till Karibien? eller kanske en kombination som inkluderar New York med Florida, eller San Francisco med Hawaii. Allt är möjligt och vi har ett 80 tal olika rundresor i USA med hotell och hyrbil.

Vill ni boka resa men känner er osäkra på upplägget? Ring oss så kan vi sända några förslag på våra USA resor.

Från New York till Los Angeles

USAs storstäder är fyllda med liv och rörelse. Njut av stämningen i New York, besök alla givande och intressanta museer i Washington, cykla över Golden Gate bron i San Francisco, testa lyckan i något av alla de kasinon som finns i Las Vegas, upplev glamouren i Los Angeles och utforska New Yorks största konkurrent, Chicago. Glöm inte heller de något mindre städerna, Boston, Salt Lake City och San Diego.

Nationalparker – a must

Nationalparker finns det gott om. Den äldsta är Yellowstone Nationalpark från år 1872. Här finns det också snöklädda berg, mäktiga sumpmarker och häftiga klippformationer. Brusande vattenfall och ett annorlunda djurliv. Grand Canyon, Yosemite och Yellowstone är de mest kända Nationalparkerna men parker som Arches Nationalpark, Bruce Canyon, Zion Nationalpark och Everglades är också väl värda ett besök.

Bad- och solsemester

Bad- och solsemester i Florida är det mest vanliga och mest populära, och ingen lär bli besviken på de vita stränderna vid Fort Myers och snorklingen vid Key Largo. Men solskensstaten har mycket mer att bjuda på än detta. Simma med sjökor vid Crystal River, besök Kennedy Space Center (utanför Orlando), shoppa i Miami och njut av den karibiska stämningen i Key West. Testa alla häftiga åkattraktioner i nöjesparkerna, t ex Busch Gardens i Tampa eller Universal studios i Orlando. Boka din USA resa redan idag.

Hawaii

Hawaii har de mest vackra stränderna i USA, de häftigaste naturupplevelserna, enorma forsande vattenfall och grymma vågor för surfaren. Här flyger du helikopter, spelar golf, kör med hyrbilen på slingrande vägar. En mängd kända filmer är också inspelade här så missa inte inspelningsplatserna härifrån, t ex filmen LOST. De här miljöerna är både dramatiska och romantiska och passar perfekt som destination för er bröllopsresa.

Kombinera olika delar

Eftersom USA är så stort och många vill kombinera olika delar av landet, är det smidigt att boka inrikesflyget i samband med den stora biljetten. Då får du även bagage att checka in med i priset från början.

Kontakta oss för mer information om våra resor till USA och vill ni kombinera USA med kanske kryssningar eller Karibien så går det utmärkt. Vi har 18 olika öar i Västindien/Karibien som enkelt kan matchas och kombineras.
Kombinationsresor

Fakta om USA
Valuta

Amerikanska Dollars (USD).

Klimat

På grund av landets storlek och de många olika klimatzonerna råder det olika klimat i landets olika delar.

Visum

Inresetillstånd (ESTA): Från och med 1 januari 2009 ska alla svenska medborgare ansöka om inresetillstånd till USA