Zilwa Attitude


Resor till Mauritius Hummingbird Lifestyle Travel

hum_pippi_4stor

Zilwa Attitude ger dig det mesta du kan önska. Här möter du Mauritius själ och livsstil som befolkningen, ”Zilwas”, vill att du skall uppleva den. Beläget på Mauritius norra kust i byn Kalodyne och alldeles i närheten av fiskebyn Grand Gaube, speglar hotellet den lokala livsstilen och miljön på ett äkta sätt. Här går du ner i varv, finner ditt lugn och njuter utan förpliktelser, du blir en del av det okomplicerade och enkla livet på Mauritius!

Här finns flera härliga stränder du kan välja att njuta vid, samtidigt som Zilwa Attitudes domäner erbjuder en underbar hotellmiljö med vackra pooler, spa-och wellnesscenter och ett flertal restauranger och barer för alla smakriktningar. Allt för en fullödig avkoppling!

Rumsstilen går i en mauritisk, rustik stil där inredningen präglas av lokala träslag och material, samtidigt som färgsättningen är i trendiga ljusa färger. Rummen är rikligt utrustade och erbjuder: Luftkonditionering, takfläkt, direktvalstelefon, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, värdeskåp, te-och kaffebryggare, hårfön. Badrummen har dusch och separat wc.
Balkong eller terrass till alla rum.

Antal rum 214
Restaurang 5
Bar 3
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Ja
Butiker Presentshop
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell och resorts Mauritius

Du kanske även är intresserad av