Wine Yacht i Medelhavet


Yachtresa med VIN tema i Medelhavet – Malaga till Nice

Unna dig själv en underbar seglats med SeaDream Yacht Club i Medelhavet i sommar! Du kan förvänta dig att bli ordentligt bortskämd!  Med bara max 112 gäster ombord och lika stor besättning kan du glädja dig åt en  semester av hög klass.

Våra seglingsupplevelser med SeaDream bjuder på en komplett semester med fantastisk mat och goda drycker ombord. Flygbiljetten bokar vi åt dig om du vill så att den passar fint med yachtresan. I priset ingår 7 nätter ombord på SeaDream med all mat och all dryck. Välkommen ombord!

Tillsammans med max 112 gäster ombord kommer det mer kännas som man går ombord på en privatyacht och denna resan är som gjord för dig som är finsmakare och som vill ha lyx och exklusivitet. Ombord erbjuds 56 hytter och med en oklanderlig service. Njut av gastronomiska upplevelser där rederiet uppfyller alla gästers önskemål. Ombord ingår allt – från mat, dryck, vattensporter och dricks till personalen, All Inclusive med guldkant. Det viktigaste i livet ingår, ostron och champagne – varje dag om du så önskar det.

Exclusive Yachting Wine Voyages

Följ med på en kort- eller en veckolång kryssning och välj den kryssningsrutt och tid på året som passar dig bäst. Du kan kryssa i Medelhavet både södra och östra under vår sommar och i Karibien under vintertid. Man kan även boka in sig på ”transatlantisk” kryssning då båtarna förflyttas från Medelhavet
till Karibien på hösten eller tillbaks till Medelhavet på våren. Eftersom många uppskattar goda viner så har SeaDream Yacht Club plockat ut några kryssningsdatum och rutter som gjorts om till vinkryssningar. Här möter du de stora vinpersonligheterna som bjuder på vinprovning ombord och det dukas upp i matsalen till festliga middagar med väl utvalda viner till varje måltid och rätt. Några av världens stora vinpersonligheter kommer med och kryssar och i bagaget har de med sig utvalda flaskor som är till för att delas med gästerna ombord. Dessa vinkryssningar är synnerligen populära så var i god tid om du vill följa med oss.

 

Tidigare kund säger

Allting från service till måltider var av första klass. Det var vår första resa med SeaDream och verkligen en upplevelse över våra förväntningar. Det blir svårt att toppa denna resan. Vi återkommer med en ny resa inom kort, ombord på SeaDream – Kristina och Patrik Svensson Stockholm 

 

 

 

 

 

Resefakta, detta ingår:
  • 7 nätter ombord på lyxyachten SeaDream,  inkl alla måltider, all dryck och alla aktiviteter ombord.
  • Detta prisex är 7 nätter från Malaga till Nice
  • Alla hamnavgifter och andra avgifter/skatter ombord SeaDream värde Euro 366 per person inkluderade!
  • Trygghetsförsäkring
  • OBS fåtal platser kvar och pris är vägledande och är ett frånpris i mån av plats.
  • Möjlighet att förlänga resan och inkludera hotell före och/eller efter seglingen

Från: Sek 43 000 inkl hamnavgifter, skatter, hanteringsavgift med mera

 

 

 

Fler inspirationsresor