Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

BRÖLLOPSRESOR


Bröllopsresa – en oförglömlig upplevelse

Grattis och lycka till med det underbaraste i livet, att fira kärleken och att skapa ett gemensamt liv.

Som samarbetspartner till Villa Vanahem vill vi erbjuda er en fantastisk resa där ni efter bröllop och fest kan vara på tu man hand och fira kärleken på ett exotiskt resmål. Eftersom varje bröllopsresa är unik skräddarsyr vi hela upplägget och guidar er rätt i djungel av möjligheter och beslut.

Det är många pusselbitar som ska falla på plats inför det stundande bröllopet och visst vill man att allt ska vara perfekt i minsta detalj. Det gäller i lika hög grad er bröllopsresa. Inget ska lämnas åt slumpen.

Efter att ha sagt JA till varandra och firat med nära och kära är det ljuvligt att rymma iväg och på tu man hand bara njuta av varandra.

Några resmål som ämnar sig extra bra för just detta ändamål, är Seychellerna, Maldiverna, Aruba, St Lucia eller kanske med en touch av äventyr på Costa Rica eller La Reunion.

Unna er en härlig, romantisk och framförallt minnesvärd bröllopsresa!

Låt oss boka in ett möte med er så att vi kan börja reseplaneringen och skräddarsy er drömresa till ett exotiskt resmål.

Hur går det till?

Vid vårt första samtal vill vi gärna veta så mycket som möjligt om er för att sedan ta fram den resa som passar er bäst.

När i tiden kan ni resa och hur länge kan ni tänka er att vara bortresta?
Är det fasta datum eller kan ni tänka er att vara lite flexibla beroende på prisnivåer och platstillgång?

Sätt gärna en budget och tänk till vad som är viktigt för er. Ska det vara snygg design, perfekt service, prisbelönt kök på hotellet eller är det mest fokus på upplevelser och aktiviteter? Vad vill ni se och hur aktiva önskar ni vara på resan? Önskas snorkling, vandring, forsränning eller kanske ziplining?

Vad vill ni uppleva tillsammans?

Är det en av er som helst kopplar av i hängmattan och en av er som lätt blir rastlös?
Fundera över dessa frågor tills vi ses så kan vi hjälpa er med att ta fram en riktigt passande bra resa för er båda!

 

Presentkort

Att önska sig presentkort av era gäster som en betalning av den resa ni bokat hos oss är en toppenidé! Vi hjälper er med allt administrativt kring detta.

Vi ser fram emot att få höra ifrån er och få ert förtroende att arrangera er kommande bröllopsresa.

Varmt välkomna!

Aktuella erbjudanden

Inspiration