Villa på Seychellerna


Upplev Seychellernas vackra ö-rike tillsammans med familj och vänner!

Ta med familjen till Seychellerna under skollovet eller jul/nyår. En resa som passar alla oavsett budget eller sällskap. Ni flyger till största ön på Seychellerna, Mahe och där väntar en kort båtresa över till grannön Praslin, en båtresa som tar ca 60 minuter.

Praslin är den nästa största av öarna, mest känd för sin lugna atmosfär och sina otroligt vackra stränder. Ett rekommenderat besöksmål här är nationalparken Vallée de Mai som finns med på UNESCO:s världsarvslista, där man kan skåda den välkända kokosnöten Coco de Mer och även den svarta sällsynta papegojan. På Praslin finns även fina korallrev som bjuder in till fantastisk snorkling och dykning. Missa inte en utflykt till St Pierre om ni gillar snorkling och dykning.

Väder och klimat är stabilt året om, räkna med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Regnperioden är från december till januari. Man ankommer Mahe – huvudön för att direkt åka över till ön Praslin. Önskar ni dock förlänga resan några nätter här på denna ö, för att hinna utforska stränderna, regnskogen och kanske paddla kajak i mangroveträsken, kan vi ordna detta för er. Vill man åka till fler av de 115 öarna som tillhör Seychellerna kan vi hjälpa till att ordna en ö-hopp resa, läs i så fall mer här:  Ö-hopp på Seychellerna

Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er. I detta erbjudande ingår boende på Le Duc de Praslin. Ett perfekt alternativ för dig som söker en utmärkt komfort med alla bekvämligheter och uppskattar det mindre hotellformatet med personlig touch. Hotellet är prisbelönt för sin vackra tropiska trädgård som ståtar med fina orkidéer, vattenfall och grönska i en skön förening. Passar både par och familjer. Upptäck ön med hyrbil, lokalbuss eller taxi, snorkla och gör utflykter till närliggande öar.

Erbjudande 

 • Flygresa tur och retur Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer med båt till Praslin
 • 8 övernattningar på resorten Le Duc i egen villa
 • Frukost varje dag ingår
 • Transfer från hotell till flygplats
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
   

Pris från 20 990 kr per person 

baserat på ”stor familjen” eller generationsresan med 8 gäster som delar villa.

Du kanske även är intresserad av

Fler inspirationsresor