Varför ska du boka din resa med oss?

June 13, 2024

Innehåll

GENOMTÄNKT PROGRAM

  • Balanserat program – Våra resor erbjuder en bra balans mellan aktiviteter och avkoppling, med lediga halvdagar under resans gång som ger tillfälle till vila eller egna upptäckter!
  • Mångsidiga upplevelser – Vi erbjuder ett genomtänkt och mångsidigt dag-för-dag program med möjlighet att utforska både klassiska och unika platser, med en perfekt mix av äventyr och avkoppling.
  • Kvalitet och variation – Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Våra resor präglas av hög hotellstandard med centrala lägen, väl utvalda utflykter och restauranger.

VI KAN VÅRA DESTINATIONER!

  • På kontoret – Med över 30 års erfarenhet är vi stolta specialister på Australien, Nya Zeeland och Söderhavet, ingen kan dessa platser bättre än vi. Vår kunniga personal har själva besökt alla resmålen och delar med sig av sina smultronställen och andra tips!
  • På resan – Våra svenska färdledare har jobbat med oss i många år och de är inte bara guider; de har stor erfarenhet av platserna vi besöker och ger det där lilla extra för att göra din resa unik och minnesvärd!

MYCKET FÖR PENGARNA – TOTALPRISER!

  • Mycket inkluderat – När andra arrangörer jobbar med olika tillägg så är vi stolta över att erbjuda totalpriser. Utflykter, inträden och restaurangbesök ingår varje dag och vi inkluderar t.o.m. dricks, vilket gör din upplevelse smidig och bekymmersfri.
  • Aktiviteter varje dag – Aktiviteter beskrivna i våra dagsprogram ingår självklart i priset och färdledaren är alltid med och guidar.  Vårt gedigna program säkerställer att du får ut det mesta av din resa. Inga obehagliga överraskningar eller tillägg.

FLEXIBILITET

  • Personlig anpassning – Vi erbjuder flexibla resor med möjlighet till uppgradering till business class för de som önskar en bekvämare resa. Dessutom är vi en av få arrangörer som tillåter att man gör en individuell förlängning efter resans slut

Välkommen att boka din drömresa med oss! Du är i trygga händer!

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!