Avila Hotel på Curacao


Resor till vackra Curacao och Avila Hotel Hummingbird Lifestyle Travel

Res till Curacao och bo 10 nätter på det eleganta hotellet Avila

Med en medeltemperatur runt 27 grader året runt, med sol och bad vid de finaste vita stränder, färgsprakande korallrev och vattensporter i massor är Curacao ett bra val för semester i Karibien. Hit kan du resa året om då ön ligger skyddat och klimatsäkert utanför orkanbältet. Huvudstaden Willemstad, som finns med på FN:s världsarvslista, är mycket charmig och upplevs med fördel med att strosa i de många gränderna, besöka marknaden eller bara njuta på någon av de mysiga uteserveringarna.

Detta är en komplett resa med flyg tur och retur och 10 nätter på Avila Hotell. Hotellområdet erbjuder 3 restauranger, 3 barer, pool, tennisbana, gym samt spa. Missa inte Blues Restaurant, den populära jazzklubben som har livemusik två gånger i veckan och är populär hos Curacaobor och turister.

 

Priser från 26 990:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med KLM
  • 10 nätter i ett La Belle Alliance Deluxeroom
  • Frukost
  • Boka Tidigt Pris på boendet

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum med avresa från 05JAN-31MARs 2020. Priset kan ändras i mån av platstillgång. Boka i god tid och få rabatt på boendet, senast 90 dagar före avresan.  Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Curacao

Exotiska erbjudanden