Upplev vackra öar på Kryssningar i Medelhavet


Upplev Medelhavet på en kryssning i sommar!

Medelhavet har blivit mycket populärt att besöka både på sommar, vår och höst. Det finns inget bättre och mer prisvärt sätt än att uppleva Medelhavsöarna på en kryssning. Det finns många olika rederier som fokuserar på olika inriktningar. Allt från fokus på mat, spa och sköna omgivningar, medan andra har fokus på stora vattenland och många aktiviteter för barn. Det finns Kryssningar i Medelhavet till riktigt bra kampanjerbjudanden just nu. De flesta av kryssningarna i Medelhavet ger dig privilegiet att känna historiens vingslag då du står på däck och tittar ut över det glittrande havet. Eftersom det finns många olika typer av kryssningar kan det vara svårt att välja bland det stora utbudet. Det finns också kryssningar som varar några nätter till flera veckors kryssningar samt även positioneringskryssningar. Det vill säga man går ombord på en plats och går av på en annan plats kanske till och med i en annan världsdel. Vill man kryssa i säker värme och se något helt annorlunda kan vi varmt rekommendera Kryssning Dubai som inkluderar inte bara själva 7 nätters kryssningen, utan även flygbiljett, skatter, alla transfers och en hotellnatt till helt unika priser. Ta med familjen i vinter på ett riktigt kul äventyr för både små och stora. Dessa är dock mycket bokade, tänk på det! Ett suveränt bra alternativ för dig som uppskattar den rika världens lyx och flärd.

Upptäck Medelhavet med Kryssning Medelhavet. Spännande historia, vacker arkitektur, högklassig gastronomi och ett rikt kulturutbud – allt detta som gör dessa kryssningar till en garanti för bra upplevelser.Venedig, Istanbul, Barcelona och Palma är alla trendiga, populära destinationer som passar bra in på en kryssning. På enKryssning i Dubai ger dig alla möjligheter till spännande upptäckter, och varför inte passa på att gå upp i världens högsta byggnad, ståtliga Burj Khalifa? OBS måste bokas i förväg, då detta är den mest populära upplevelsen i Dubai. Efter en strapatsrik dag i stadens folkmyller njuter du av hög komfort och fin service ombord på ett av kryssningsfartygen. Bordet står dukat. Slå dig ner och njut av en finstämd middag med havsutsikt. Dryckespaket är ofta en fördel att boka till vid bokning av kryssningen, och tänk på att vi ibland inkluderar detta gratis om du bokar kryssningen via oss håll utkik efter våra aktuella kampanjer

Kryssningar i Medelhavet bjuder på avkoppling på däck med sol och bad i poolen. På kvällen väntar underhållning och en middag bestående av endast det bästa från Medelhavsköket. Känn värmen ombord på Kryssningen i Dubai och njut av en enastående vacker solnedgång från hytten. Bekvämligheten ombord finner inga gränser.

Många av våra underbara kryssningar avgår från Barcelona och tar dig till Neapel, Genua, Cannes och Mallorca. Upptäck Genuas medeltida gränder och filmfestivalstaden Cannes på franska Rivieran. Njut av italiensk och fransk mat och dryck. På en Kryssning Medelhavet kan du även nå destinationer i östra Medelhavet såsom Dubrovnik med den gamla stadskärnan som finns med på Unescos världsarvslista. Med Kryssning Dubai når du ännu mer exotiska destinationer. Från ett skepp till ett annat. På en äkta ökensafari möter du öknens skepp, de mytomspunna kamelerna.

Besättningen ombord på båten finns där för dig och det enda du behöver tänka på är att njuta till 100% av din sköna semester. Koppla av och njut av alla tänkbara faciliteter. Med Kryssning Medelhavet kombinerar du enkelt intressanta dagsutflykter med bekvämlighet och utomordentlig service ombord.

Kryssningserbjudanden som passar alla. Både för den yngre publiken, stora sällskapet, generationsresan då man kanske vill fira morfar som fyller 75 år eller kanske man vill fira kärleken ombord med en romantisk resa. Ombord på de flesta fartygen finns oftast alla tänkbara aktiviteter, allt från musikunderhållning, musikaler, aerobics och träningsmöjligheter, skattjakter, badlandskap, spabehandlingar, ja allt som man kan önska sig. Till och med en stor härlig Go Cart bana finns på översta däck på ett av våra fartyg!Kryssning Medelhavet är en kul upplevelse för alla.  Välkommen ombord!

Inspirationsresor