Unikt boende Nya Zeeland

June 22, 2020

Innehåll

Testa boende på fantastiska PurePods på Nya Zeeland


Designade från grunden för miljömässig hållbarhet och minimalistisk lyx.

Hållbar lyx i en annan värld

Nyhet! På Nya Zeeland har du nu möjlighet att få en alldeles unik och ovanlig upplevelse, med boende i glasrum som är placerade mitt ute i naturen. Du kommer att uppleva naturen med alla dina sinnen med fantastisk utsikt över vidderna och bergen.
 

Var finns dessa Pure Pods?

Ingen incheckning krävs, utan du får en vägbeskrivning så att du enkelt med egen hyrbil kan hitta fram till din egen Pure Pod. Det krävs att man är lite alert då Pure Pods är placerade mitt i naturen och någon kilometer från parkeringsplatsen, men det är det verkligen värt! Njut av en lyxig glasstuga som är helt omgiven av naturen – himlen, kullarna, havet, fåglarna, buskarna.
 
PurePods har solenergi, ingen wi-fi och belägna i naturen. Alla PurePods (6 stycken) har dusch, vattentoalett och kök.
Njut med alla dina sinnen av att få möjlighet att vara ett med naturen, långt bort från alla turister och helt på egen hand.
 
 
Klimatsmarta PurePods
är helt gjorda av glas, även golv och tak! Detta innebär att du sitter ”inomhus” med en känsla av att du befinner dig ”utomhus”. På natten kan du blicka upp mot stjärnhimlen med Southern Cross och alla andra stjärnor. På dagen har du den dramatiska naturen inpå knuten ja rättare sagt både vid bakdörren och framdörren, har du din egen lilla del av Nya Zeeland att upptäcka.
 
 
Långt bort från turiststråken!

Välj bland 6 utplacerade PurePods på Nya Zeeland.

Greystone PurePod ligger ca 1 timme norr om Christchurch dold på en organisk vingård, i Waipara, kan du bo ett par nätter och verkligen utforska området till fots, helt på egen hand.

Atatu PurePod ligger ca 1,5 timme norr om Christchurch med strålande utsikt över havet och med fantastisk soluppgång!

Korimako Purepod hittar du inbäddad i grönska och med naturen som enda granne, i Greta Valley på kustlinjen med vacker utsikt över bukten.

Kahutara PurePod ligger bara 20 minuter i närheten av Kaikoura som är Nya Zeelands valhuvudstad, ja, det betyder att man året om kan få komma nära valarna på valskådningsturer som utgår från just Kaikoura. Beläget på östkusten ca 2.5 timme norr om Christchurch.

Manakau PurePod ligger också i närheten av Kaikoura så är ni fyra personer i resesällskapet kan ni dela upp er på dessa två PurePods.

Pohue PurePod ligger 1 timme från Christchurch ut på halvön Banks Peninsula mot Akaroa byn.

Bli ett med naturen på Nya Zeeland, bo i Pure Pods- unikt och äkta

Nyfiken och vill veta mer? Maila eller ring oss så berättar vi mer om dessa fantastiska klimatsmarta och lyxiga boendealternativ.

Läs mer här om våra resor till Nya Zeeland

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!