Kombo på Tobago


Kombo på Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

Kombinera två hotell på Tobago på 2 veckor

Tobago – Den mysiga paradisön 

Denna lilla ö är täckts av tropisk regnskog och fantastiska stränder. Detta tillsammans med ett varmt året runt klimat på mellan 20 och 35 grader lockar oss skandinaver. Man åker hit för att slappa, sola, bada och hänga på stranden. Här bor en mycket vänlig befolkning som hälsar dig varmt välkommen hit. Allt är omslutet av en naturskön miljö och många oexploaterade stränder med mycket att se och upptäcka!
Tobago är också känt för sina goda romdrinkar som avnjuts bäst tillsammans med solnedgången. Här finns också genuina fiskebyar och missa inte ett besök på den klassiska stranden Pigeon Point eller Turtle Beach, där sköldpaddorna lägger sina ägg.

Kombinera din resa till Tobago med två olika boenden och få chansen att upptäcka ännu mer av ön. Sola och bada på nya stränder, upplev nya kulinariska smaker och känn den härliga och avslappnade atmosfären på Tobago. Börja er vistelse på Blue Waters Inn, ett strandhotell i en egen avskild vik i Batteux Bay på den nordöstra delen av Tobago. Ett lugnt beläget boende med en fantastisk natur och miljö. Inte långt ifrån Blue Waters Inn finns många av Tobagos pärlor, som vattenfall, natur- och regnskogsturer, bra dykning och mycket mer.

Efter en härlig vecka på Blue Waters Inn bär resan vidare söder ut till Castara Retreats som ligger på den västra kusten. Ett vackert hotell beläget på en sluttning, omgivet av tropisk regnskog och en underbar utsikt över Castara Bay. Här är ett perfekt alternativ för dig som söker ett trivsamt, högklassigt boende med individuell karaktär i det mindre formatet. Du väljer komfortnivå, service och bekvämligheter helt efter dina egna krav.

Priser från 28 900:- per person

Resefakta, detta ingår:

  • Flyg tur och retur med Lufthansa och Condor
  • 7 nätter på Blue Waters Inn i Beachfront rum med frukost
  • Transfers
  • 7 nätter på Castara Retreats i Hummingbird 2 rum

 

Priset är ett frånpris, del i dubbelrum och kan ändras i mån av platstillgång.

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Tobago

Fler inspirationsresor