Lyxvilla på Tobago


Lyxvilla på Tobago Hummingbird Lifestyle Travel

På Tobago njuter man av stränderna, vattnet, musiken och den lugna livsstilen

I det kuperade landskapet på Tobagos norra del finns regnskog och fågelreservat. Här finner du också genuina fiskebyar som Charlotteville och Castries. Huvudorten heter Scarborough och ligger i söder. På södra delen av ön ligger även den lilla orten Crown Point med flera hotell och stränder. Besök gärna den klassiska stranden Piegon Point eller Turtle Beach, där sköldpaddorna lägger sina ägg. Ta en glasbottenbåt till Buccoo Reef med rumpunsch och barbecue.

The Villas at Stonehaven ligger på en höjd, endast ett par minuter från havet vid Stonehaven Bay och i närheten av fina Grafton Beach. De fjorton arkitektritade villorna med sina generösa ytor, ligger i ett mycket naturskönt område. The Villas at Stonehaven har vunnit flera utmärkelser för sin service och faciliteter, samtidigt som många erkända resemagasin uttryckt sin förtjusning över den fina anläggningen. Här har alla villor har sin egen infinitypool och du kan hänföras över storslagna solnedgångar från den härliga, privata verandan. Vill du ta med hela familjen på en härlig resa och bo elegant och smakfullt är detta en helt perfekt upplevelse för er.

Priser från 30 560:- per person

Resefakta, detta ingår:
  • Flyg tur och retur med British Airways
  • En hotellövernattning vid London Gatwicks flygplats (på utresan)
  • 14 nätter i en 2-bedroom villa med privat pool
  • Transfer från flygplats – hotell tur och retur på Tobago

Priset är ett frånpris, vid att fyra personer delar boende. Priset kan komma att ändras i mån av platstillgång. En övernattning i London behövs samt byte av flygplats (bussbiljett köps på plats).

Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fler erbjudanden Tobago

Inspirationsresor