Solsemester resa

Egen villa på Tobago
Fr. 27 995 SEK
Egen lyxvilla
Bra läge på ön
Infinity Pool

Skön familjeresa till Tobago med boende i privat lyxig villa Stonehaven med pool på 14 dagar.

Coco Reef på Tobago
Fr. 32 900 SEK
Cocos Reef
Strandhotell
Bästa läget

Bo på Tobagos främsta strandhotell, 14 dagars resa som ger dig en minnesfylld semester.

Skön resa till Tobago
Fr. 19 990 SEK
Geunin ö
Bacolet Beach
Halvpension

Njutningsfull resa till Tobago på 10 dagar med boende på Bacolet Beach Club.

Stränder, musik & livsstil
Fr. 16 990 SEK
Geunin ö
Strandhotell
Natur & strand

Äkta Karibisk atmosfär och aktiviteter får ni på denna 9 dagars Tobagoresa.

Tobago från norr till söder
Fr. 26 970 SEK
Oexploaterat
Strandhotell
Sol & Bad

Kombinationsresa med boende på två charmiga hotell på Tobago, 14 dagars resa med flyg.

Solsemester är en lockelse för många och går att kombinera med roliga upplevelser både till sjöss och på land. Exotiska resmål lockar som aldrig förr och det går fint att kombinera en solsemester resa med äventyr. Välj bland många spännande upplevelser som passar fint både för dig och familjen eller vännerna.

Man kan resa på många sol och badresor i olika delar av världen till flera exotiska resmål. Några av de mest populära områden ligger i Indiska Oceanen och Söderhavet och vi erbjuder solsemester till Maldiverna, Seychellerna, Mauritius och Söderhavet.

Att resa på en solsemester är extra populärt under den svenska vintern för att fly Sverige. En stark längtan när det är vinter här hemma är att uppleva en exotisk miljö med stränder och turkost hav.

Ni kan se fram emot att skön solsemester med flyg inkluderat. Resan bokas av en resespecialist med stor kunskap om resmålet för att ni ska få så mycket som möjligt ut av resan. Vi har själva varit där och har stor erfarenhet av vilka stränder som passar barnfamiljer till surfaren. Det kan skilja mycket på olika delar av öarna man besöker och vilka platser som passar era önskemål.

Oavsett så är det viktigt att ni väljer att boka resan hos en trygg och stabil researrangör som kan resmålet. Viktigt också att veta hur resan ska skräddarsys för att ge er så mycket upplevelse som möjligt och värde för pengarna.

Välkommen att boka din solsemester resa hos hummingbird.se