Star Clipper Cruises


Star Clipper Cruises – Seglingslyx med känsla från förr

Star Clippers är en fantastisk förening av det fullt utrustade modernt kryssningsfartyget och ett Clipperfartyg med klassiska linjer – något alldeles speciellt!

Ombord på Star Clippers vackra segelfartyg får du en oförglömlig kryssning. Kombinationen av ett fullt utrustat modernt kryssningsfartyg med klassiska linjer och detaljer från en svunnen tid då de stora clipperskeppen dominerade världshaven. Ombord på ett av Star Clippers seglande kryssningsfartyg är man sällan mer än 200 passagerare vilket ger en intimare och mer avslappnad känsla. De smäckra skeppen kommer in i hamnar och atoller som sällan de stora kryssningsfartygen gör.
Varje fartyg har du en engagerad besättning som känner fartyget som sin egen ficka och inte sällan en kapten som själv informerar om dagens begivenheter. För dig som är intresserad av segling så kan du naturligtvis delta i segelmanövrar och sjömaning, antingen på däck eller upp i riggen. Men du kan också luta dig tillbaka och bara njuta av solen och sällskapet och låta besättningen sköta resten.

Vad kan man förvänta sig av en kryssning med Star Clippers?

Här seglar du med en nära känsla av havet. Ombord finns inget casino eller glittriga shower. På Star Clippers är det så nära segling och äventyr man kan komma, där du omges av god stämning och har det väl förspänt med service, mat och dryck. Ombord råder avkoppling med möjligheter till marina aktiviteter under hamnuppehållen.

Vilka passar på segelkryssningar med Star Clippers?

Här passar den som söker en annorlunda kryssningsupplevelse. Du har lite mer äventyrslusta i blodet men uppskattar att bli bortskämd med goda middagar och bra service.

Erbjudanden - Star Clipper

Du kanske även är intresserad av: