Skräddarsydd Resa


Resor till Nya Zeeland?

Vi på Hummingbird Lifestyle Travel har över 25 års erfarenhet av resor till Nya Zeeland och vi har alla rest runt i landet själva och har därför både egna smultronställen att dela med oss av samt ovärderliga tips till dig som planerar att besöka landet. Vi ser fram emot att få ta fram den perfekta semesterresan för dig, baserad på din budget, tid och önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat heta källor och orörda stränder på Coromandel halvön och vingårdar och olivlundar på Waiheke Island. Maorikultur och gejsrar i Rotorua, lysmaskgrottorna Waitomo Caves och spana efter kiwifåglar på Kapiti Island. Vill man dyka och snorkla så kan man även göra detta på Nya Zeeland och då är det främst i området runt Bay of Islands norr om Auckland man kan göra detta. Ett fint område som passar perfekt för en bra start på semesteräventyret på Nya Zeeland.

På sydön kanske valskådning och simma med delfiner i Kaikoura lockar? Vandra i Abel Tasman Nationalpark, besök glaciärerna Fox och Franz Josef. Res ner till orten Dunedin på Sydön för att besöka Albatross centret och få möjlighet att se de unika gulögda pingvinerna. Att dessutom göra båtturer och vandringar i Milford området och komma närmare inspelningsplatserna av Sagan om Ringen är något som lockar flertalet resenärer till Nya Zeeland, kanske dig också?

Vill du bila med familjen, campa med egen husbil, vara äventyrare eller kanske fågelskådare? Ja vi har resorna för alla oavsett intresse och ålder. Luta dig nu tillbaks och låt oss göra jobbet.

Vad kostar resan Nya Zeeland?

Tala om vad du är intresserad av och vad du vill uppleva så tar vi fram ett intressant förslag på din resa. Vi har resor för alla oavsett ålder, intressen, budget och tid. Vi har själva varit på Nya Zeeland och känner till landet väl. Efter vi har fått samlat in lite vad du vill göra och se tar vi fram en kostnadsfri offert. Observera att vi kan ge offert på hela din resa men också delar av resan. Om du t.ex. önskar boka flyg på egen hand så kan vi ta hand om landarrangemanget. Du kan också få offert på endast rundresor, turer, hotell eller upplägg på hyrbil och husbilsresor. Vi är extra stolta över att kunna erbjuda mycket prisförmånliga flygbiljetter som också inkluderar inrikesflyg samt spännande gratis stopp på vägen, om ni vill se Fiji, Hongkong, Bangkok, Dubai, Doha eller kanske Singapore? Våra resor är svåra att hitta online eftersom det har tagit oss många år att förhandla fram speciella och unika avtal med våra agenter på plats och allt utan att det är någon mellanhänder, vilket gör att du får ett mycket bra pris på din resa. Vi har även marknadens bästa pris på husbilshyra på Nya Zeeland och tänk på att det går utmärkt att hämta och lämna husbilen på olika platser. Alla försäkringar ingår och all utrustning.

Hur går man tillväga när man ska boka resan Nya Zeeland?

Vi börjar med att kika på flygbiljetter och tar fram ramarna kring resan och sedan fyller vi på med arrangemang precis så som du önskar, och baserat på den budget du har. Alla kan uppleva dessa länder då det finns boende i alla prisklasser, allt från lyxigare boutique och lodger till enklare motell, och familjerum. Husbilsmodeller finns i alla typer av storlekar, från de små för 2 personer till stora modeller för 6 personer. Att hyra en husbil är mycket bekvämt då man har allt med sig och slipper packa upp och ner och kan styra husbilen vart man vill när man vill, 100% flexibilitet.

Du kanske också är intresserad av