Skräddarsydd Resa


Australien-great-ocean-road

Vad betyder skräddarsydd resa till Australien? Jo hos oss får du själv bestämma upplägget på din resa, men vi tar fram och ”syr” ihop ett bra upplägg baserat på vad du vill se, och i vilken takt du vill resa. Vi ger självklart förslag på de bästa sevärdheterna, och hur vi föreslår att man ska resa, men baserat på din budget och hur du vill resa.

Höjdpunkter:

 Upplev det bästa av Australien

 Sy ihop din drömresa efter egna önskemål

 Stort utbud av aktiviteter och utflykter m.m

 Vi delar gärna med oss av våra favoriter

 Lyxhotell eller budget? Du väljer

Letar du efter en resa till Australien?

Då kan vi hjälpa dig. Du får en skräddarsydd drömresa efter dina önskemål. Vad sägs om att krydda resan med bland annat upplevelser på barriärrevet? Vandring i regnskogen med lokalbefolkning? spana efter koalor i träden och se kängurus i det vilda? Bo ute på revet och snorkla på kvällen kanske dyka på natten? Provsmaka goda viner på några av Australiens mest kända och bästa vingårdar? Ta en närmare titt på sköldpaddorna, kanske simma med delfiner eller varför inte lära sig att surfa? Allt detta och mycket mer kan vi tipsa och guida dig rätt i djungeln av utbud.

Vill du bila med familjen, campa med egen husbil, vara äventyrare eller kanske fågelskådare? Ja vi har resorna för alla oavsett intresse och ålder. Luta dig nu tillbaks och låt oss göra jobbet.

Vad ingår i priset?

Du anger i din förfrågan vad du önskar uppleva i Australien. Vi återkommer med en kostnadsfri offert. Observera att vi kan ge offert på hela din resa men också delar av resan. Om du t.ex. önskar boka flyg på egen hand så kan vi ta hand om landarrangemanget. Du kan också få offert på endast rundresor, turer, hotell eller körsjälvpaket. Vi är extra stolta över att kunna erbjuda mycket prisförmånliga flygbiljetter som också inkluderar inrikessträckor samt spännande gratis stopover på vägen.

Priser som inte går att hitta på egen hand online.Vi har även marknadens bästa pris på husbilshyra på Australien och tänk på att det går utmärkt att hämta och lämna husbilen på olika platser. Alla försäkringar ingår och all utrustning.

Du kanske också är intresserad av