Sensimar Maafushivaru


Resor till sensimar maafushivaru i Maldiverna

hum_pippi_4stor

Sensimar Maafushivaru

Maafushivaru är en underbar oas på sydspetsen av Ariatollen och perfekt för den som söker en barfotasemester i alla bemärkelser. Avslappnat, lugnt och ombonat komfortabelt njuter du här i fulla drag. Maafushivaru har villor i tre olika stilar, som var och en förenar den Maldiviska arkitekturen med stil och finess. Du väljer mellan Beach Villas, Pool Villas och Water Villas. Något för varje smak!
Här finns 24 Beach Villas på 112 kvm, 2 Pool Villas på 250 kvm och 22 Water Villas på 100 kvm.
Samtliga villor är utrustade med: King Size dubbelsäng, luftkonditionering och takfläkt, flatscreen-tv, iPod dockningsstation, direktvalstelefon, värdeskåp, espressomaskin, hårfön

Självklart bjuds det fina kulinariska upplevelser för olika smakriktningar! Man erbjuder en fin á la carterestaurang med varierat utbud, Sushi-och Teppanyakirestaurangen 135 east och buffétrestaurangen Cuisine Gallery där du intar frukost, en lättare lunch eller Medelhavsinspirerade bufféer med regelbundna inslag av maldiviska teman. Utöver dessa finns Library Lounge coffe shop, Wine Chiller med ett imponerande utbud och även avsmakningskvällar. I Water Bar kopplar du av med en drink med den glittrande lagunen framför dig!

The Spa erbjuder individuellt utformade behandlingar för ditt optimala välbehag. Så vackert beläget och skänker en perfekt blandning av den inre och yttre skönhetsupplevelsen!

För dig som vill utforska havet på olika sätt, erbjuds en mängd vattensporter och aktiviteter som windsurfing, katamaranbåtar, kajakuthyrning och trampbåtar. Snorklingen här är, som du förstår, fantastisk!

Antal rum 48
Restaurang 3
Bar Ja
TV Ja
Telefon Ja – direktval
Värdeskåp Ja
Internet Ja
Wi-Fi Ja
Swimmingpool Ja
Barnpool Nej
Hiss Nej
Spa Ja
Gym Nej
Butiker Ja
Avstånd strand 0
Minibar/kyl Ja

Fler hotell & resorts Maldiverna

Inspirationsresor