Segelkryssningar


Segelkryssningar – Naturnära med både njutning och komfort!

Framkalla en äkta seglingskänsla i kombination med en härlig komfort med havet, solen, vinden och härliga måltider i en trivsam gemenskap!

Ombord på ett vackert segelfartyg får du en oförglömlig kryssning. Kombinationen av ett fullt utrustat modernt kryssningsfartyg med klassiska linjer och detaljer från en svunnen tid då de stora clipperskeppen dominerade världshaven. Ombord på ett seglande kryssningsfartyg är man sällan mer än 200 passagerare vilket ger en intimare och mer avslappnad upplevelse. De smäckra skeppen kommer in i hamnar och atoller som sällan de stora kryssningsfartygen gör. På varje fartyg har du en engagerad besättning som känner fartyget som sin egen ficka och inte sällan en kapten som själv informerar om dagens begivenheter. För dig som är intresserad av segling finns möjligheter att delta i segelmanövrar, antingen på däck eller uppe i riggen. Men du kan också luta dig tillbaka och bara njuta av solen och sällskapet och låta besättningen sköta resten.

Låt oss inspirera dig med fler resor, upplev fantastiska Karibien och lyxsegla med SeaDream eller ta del av det bästa och segla med Seglarsportskolan i Västindien.

Du kanske även är intresserad av