SeaDream Yacht Club Cruises


SeaDream Yacht Club Cruises – Lyxseglats i Karibien och Medelhavet!

Att segla med SeaDream är en upplevelse både för gom och själ. Allt i toppklass. Något extra för finsmakaren som vill komma nära känslan av att vara på sin egen Yacht!

Här får man känslan av att vara ombord på sin egen yacht. Ombord finns det endast 56 rymliga hytter och servicen är helt unik. År efter år vinner SeaDream priser för världens bästa service och rederi. Poolområdet ombord är en oas när man bara vill ta det lugnt. En Jacuzzi finns också till hands! Alla vattensporter ingår i vistelsen ombord så det finns mycket att göra för dig som vill vara aktiv. Nyligen vann SeaDream priset som bästa boutiqueyacht i världen – GRATTIS säger vi!

Maten är en gastronomisk höjdpunkt och filosofin är att gästerna ska få vad de önskar! Unikt för SeaDream är att allt ingår – även dryck! Och då är det inte några viner av enklare sort vi pratar om. Kort sagt – All inclusive med riktig guldkant som man kan förvänta sig på en äkta yacht.

Planerar du en större sammankomst med ca 80-100 personer, bröllop eller jubileum så är SeaDream ett fantastiskt ställe att fira på.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med SeaDream Yacht Club?

Med SeaDream kommer du tack vare det mindre formatet, till mindre hamnar och närmare det lokala folklivet. Fartygets format för max 110 personer ger en sofistikerad men informell miljö som skapar en skön atmosfär. Allt ingår ombord och är av högsta klass. Hytterna är generösa i sin storlek och väl inredda.

För vilka passar en kryssning med SeaDream Yacht Club?

En kryssning för finsmakaren, bröllopsresan eller för den som bara vill ha det bäst!

Vad kostar denna lyxiga upplevelse?

Priserna varierar men räkna med ca runt 5 000 kr dygnet och då ingår precis allt ombord! (förutom SPA och utflykter i land).

SeaDream erbjudande

Du kanske även är intresserad av:

Fler inspirationsresor