Seabourn


Seabourn – Kryssningar med lyx på alla nivåer

Ombord på Seabourn råder lyx in i minsta detalj. Fartygen, köket, personalen och hyttsviterna inbjuder till en oförglömlig upplevelse med service i toppklass!

Kryssningar med Seabourn är en exklusiv kryssningsupplevelse med guldkant dygnet runt! De mindre fartygen är elegant inredda och hytterna är välinredda välkomnande sviter. Servicen ombord lämnar heller inget övrigt att önska och köket är inget undantag! Traditionella internationella rätter varvas med gastronomiska överraskningar. Ombord finner du en internationell publik med tonvikt på Nordamerikanska och engelsktalande gäster, som är välberesta och bara nöjer sig med det bästa.

Fartygsflottan består av två klasser, som bägge är i det mindre formatet:
Den mindre klassen: Seabourn Pride, Legend och Spirit.
Här är ni som mest 208 gäster ombord, vilket ger en intim kryssningsupplevelse. Här är sviterna inte utrustade med balkonger, men ett antal av dem erbjuder franska balkonger.

Den större klassen: Seabourn Odyssey, Sojourn och Quest.
Här är ni i sällskap av ca 400 gäster och har sviter med balkong att erbjuda till de flesta gäster. Odyssey, Sojourn och Quest är de senast byggda fartygen i flottan.

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Seabourn?

Här reser du exklusivt och åtnjuter en service och komfort i toppklass. Du bor i sviter som är generösa till formatet och välutrustade. Dina medresenärer är resvana och, liksom du, uppskattar att kunna upptäcka olika världsdelar i detta kryssningsformat.

För vilka passar en kryssning med Seabourn bäst?

Den vane kryssningsresenären som söker nya upplevelser i olika världsdelar i en lite småskaligare kryssningsmiljö med en exklusiv, nära och lyhörd service.

Du kanske även är intresserad av: