Royal Caribbean Cruise Line


NYHET och Kampanjdags!

 

Det har aldrig funnits ett kryssningsfartyg där det går att uppleva så mycket som på

Odyssey of the Seas

 

  • Helt nytt fartyg i  i Karibien från NOV 2020 samt Medelhavet från och med 2021
  • Upplev fyra olika destinationer i Medelhavet på en vecka
  • Längre stopp i samtliga hamnar på resan
  • Med Odyssey of the Seas får du både en dag på Labadee, Haiti och en dag på Perfect Day på CocoCay i Karibien på en och samma resrutt!
Det spelar ingen roll om du bemästrar vågorna i FlowRider eller vill koppla av på det helt härliga pooldäcket. Måltiderna som bjuds ombord ger läckra gourmetupplevelser och det är lätt att komma i feststämning sent på kvällen – det finns alltid något att göra ombord på Odyssey of the Seas. Känn dig viktlös i flygsimulatorn eller utmana tyngkraften på däck.

Kampanj bokning till 5 maj 2020

60% rabatt för gäst nummer två i hytten, och 3:e, 4:e och 5:e gästen får även de rabatt, 30% för kryssningen. (skatt och avgift betalas som vanligt).

Om gäst 3-5 är barn under 12 år kan de utnyttja ”barn kampanjen” som innebär att de reser gratis, bara betalar för skatt, avgifter och dricksen).

För unga

I SeaPlex kan ni köra en vänskaplig match med radiobilar, spela självlysande laseroch hitta en arkad med allt från klassiska spel till VR-upplevelser. Fånga en våg i surfsimulatorn eller flyg högt på studsmattan.

För gourmanden

Mängder av rätter och fantastiska måltider utlovas ombord. Känn smaken klassisk trattoria-mat med en modern twist i nya Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar. Njut av klassiker och iskalla drycker i Playmakers Sport Bar & Arcade eller varför inte smaka goda rätter från Mellanöstern på Teppanyaki?

För nattsuddaren

Håll spänningen uppe långt efter att solen har gått ned och roa dig ombord på Odyssey of the Seas. Här finns banbrytande multimediaupplevelser i det uppslukande underhållningsutrymmet Two70 och fartfyllda liveframträdanden i Music Hall och många fler överraskningar som snart avslöjas, så håll koll.

Odyssey i Medelhavet

  1. Besök ikoniska resmål från Italien till Israel. Med längre stopp och övernattningar på utvalda kryssningar får du maximalt med tid i hamnarna. Åk på äventyr på land och upplev en helt ny form av spänning, underhållning och mat i världsklass på det första fartyget i vår Quantum Ultra-klass som kryssar i Europa – nya Odyssey of the Seas.
  2. Det här är inte en vanlig europeisk semester – det är det bästa sättet att uppleva Medelhavet, de grekiska öarna och Israel på! Kryssningar med Odyssey of the Seas låter dig se och uppleva mer i fantastiska hamnar i Medelhavet och Egeiska havet, med längre besök. Tillbringa mer tid i Mykonos vitkalkade landsbyar, upplev utelivet i pulserande Aten och upptäck Israels heliga monument.
  3. Odyssey of the Seas tar med dig till fantastiska destinationer och dolda pärlor i Grekland från och med sommaren 2021. Med extra tid i hamn får du mer tid till att utforska flera topprankade hamnar såsom Santorini, Mykonos och Rhodos. På längre kryssingar kan du även ta del av Aten och Neapel på kvällstid där fartyget ligger över natt.

Royal Caribbean Cruise Line – Aktiviteter i toppklass för alla

Här är kryssningarna med full sysselsättning, aktiviteter och varierad avkoppling, god mat och dryck. Allt för att hålla kroppen i form som ingen annan kan erbjuda.

Royal Caribbean startades 1969 av tre norrmän och är idag ett av de mest populära kryssningsrederierna med bl. a. världens största kryssningsfartyg i sin flotta. Kryssningsresor med Royal Caribbean kännetecknas av livlig atmosfär och mycket aktiviteter ombord. Passar bra för familjer och par eller grupper som vill ha mycket fart och fläkt. En kryssning med Royal Caribbean innebär ett enormt utbud ombord – inte minst för de små resenärerna. Skridskobana, klättervägg, SPA, gym, flera olika restauranger, flera poolområden för stora och små, fantastiska shower, gratis barnklubbar, är bara några exempel på allt ombord!

Vad kan man förvänta sig av kryssningar med Royal Caribbean?

Internationell publik med viss tonvikt på Nordamerikanska resenärer. Ett enormt utbud av underhållning och aktiviteter – för alla! Royal Caribbean har de största fartygen i kryssningsväg, vilket innebär plats och utrymme för alla resenärskategorier. Här finns möjlighet att variera fasta platser och sällskap vid middagsbordet med att välja tid och storlek på bord från kväll till kväll. Köket håller hög klass och restaurangvariationen är stor.

För vilka passar en kryssning med RCCL bäst?

Det finns något för samtliga resenärskategorier! Aktiva personer och förstagångsresenärer finner sin plats, tack vare ett enormt aktivitetsutbud. Barnfamiljer uppskattar också anpassade klubbar ombord för de små!

 

Erbjudanden - Royal Caribbean Cruise Line

Du kanske även är intresserad av: