Romantiska Seychellerna


Upplev romantiska Seychellerna

Boutiquehotell i kombination med Robinson Crusoe-liv

Seychellernas huvudö Mahe som förrutom vackra stränder även bjuder på ett brett aktivitetsutbud för den rastlöse: vandra, ta en båttur, snorkla i de marina nationalparkerna, hyr en bil och besök romdestilleriet, tefabriker eller kryddträdgårdar.  Ett ljuvligt resmål som passar alla åldrar. Med internationella flyget ankommer ni Mahe och väl framme har vi förbokat moderna boutiquehotellet Carana Beach Hotel åt er, vackert beläget på norra delen av ön. Här råder en blandning av modern inredning och traditionell lokal arkitektur kombinerat med en modern, chic känsla. Här varvar man ner, njuter av det goda köket och utforska stränderna.

Enbart 40 chalet så ingen trängsel här, en ljuvlig pärla som främst riktar in sig till en vuxen publik. Par i alla åldrar trivs här, populärt även bland bröllopsresenärer.

Väder och klimat

är stabilt året om, med runt 30 grader medeltemperatur med ljumma vindar från Indiska Oceanen. Många väljer att kombinera flera av öarna, medan några uppskattar att koppla av och bara njuta av värmen, solen, stränderna, naturen och bara att få vara. Detta paket passar er som just bara vill vara och bli ompysslade. Boendet kan inte vara bättre då ni kommer att få bo på underbara och fräscha Carana Beach Hotel och charmiga hänförande Denis Island. Ni kan räkna med att få vara helt i fred här, och nästan ha stranden för er själva. Vit, varm, mjuk och med sköna vågor som rullar in mot stranden, bättre musik för öronen går nog inte att hitta. För att ni ska kunna koppla av till 100% har vi valt att redan från början baka in måltider i priset.

Vill du upptäcka mer av Mahe?

Följ med på vandringstur eller kanske en snorklingsupplevelse på en katamarantur? Utforska gärna stränderna, regnskogen och varför inte paddla kajak i mangroveträsken. Att resa över till en av de närliggande öarna är också något som de flesta väljer att göra. Med båt från Mahe kan man lätt åka över till Praslin och La Digue. Vill man åka till andra öar kan man också flyga med inrikesflyg eller följa med en båttur ut bland öarna.

 

Denis Private Island

Vill du nå en total avkoppling, och uppleva barfotalyx i rätta bemärkelsen så är Denis Private Island den perfekta tillflyktsorten! Här är det ”här och nu” som gäller! Troligtvis innebär detta dig själv behagligt vilande i en solsäng, till vindens milda bris, palmernas behagliga prassel och de mjuka vågornas skvalp. På Denis Island njuter du av en avslappnad och jordnära atmosfär. Här är det stränderna som lockar. Kritvita! Räkna med att vara helt ensam på stranden och i det kristallklara sköna vattnet. En fantastisk resort för dig som uppskattar lugn och ro. Här pratar vi livskvalitet – med stora bokstäver!

Här bor man i bungalow eller villa som ligger direkt på stranden och är omgiven av naturlig tropisk grönska. Boendet är rymligt, rustikt och exklusivt inredda med lokalbetonad prägel i färg och form, utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. Hela hotellmiljön andas balans och smälter så fint in i det paradis som Denis Island är ett, av några få, goda exempel på!

Oavsett om det är frukost på sängen eller en romantisk middag med tända ljus på stranden, en parmiddag för två på terrassen till din egen villa, eller en middag på terrassen i matsalen så hindrar ingenting Denis Islands högklassiga kök att ge dig en upplevelse att minnas! Chefskocken erbjuder dagligen nya och spännande rätter, kreativa och dignande bufféer. Allt med råvaror och tillbehör som framtagits på Denis Island eller fiskats upp i vattnet runtomkring ön. Här är det närodlat!

Gör er redo för en avslappnad varm och behaglig semester på en av de mest vackraste destinationer. Frodig grönska, världsberömda stränder och varma Indiska Oceanen väntar på er.

Inspireras på vår blogg: Seychellerna inspiration

 

Erbjudande:

 • Flygresa tur och retur Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Mahé
 • Välkomst av vår representant på Mahe
 • Transfer till hotellet på Mahe och flyg över till Denis Private Island
 • 5 nätter på lyxiga Carana Beach Resort i en bungalow med havsutsikt
 • 4 nätter på charmiga Denis Private Island, beach bungalow
 • Frukost och middag ingår –  varje dag på Mahe, Frukost-lunch-middag på Denis Island
 • Transfer från hotell till flygplats
 • 24 timmars jourservice
 • Incheckat bagage 1 styck per person
 • Måltider ombord på planet
 • Boka tidigt rabatt vid bokning 60 dagar före avresan – avdraget på pris redan

Pris från 49 990 kr per person

 

 

Upplev mer av Mahe genom en guidad vandringstur  som sedan avslutas med segling ut i vackra Baie Ternay Marine Park, heldagstur med Creole lunch! 1450 sek per person

Du kanske även är intresserad av

Fler inspirationsresor