Kryssning & Yacht

Sunset Voyage med Azamara
Fr. 34 990 SEK
Upplevelser
All Inclusive
Flera öar

Kryssa i Karibien med Azamara Quest. Elegant inredd, med utmärkt kök och fantastisk service.

Privatflyg & Segling
Fr. 48 500 SEK
Seglingsparadis
Privatflygsresa
Bekymmersfritt

Seglingsupplevelse i Kroatien. Resa på 8 dagar. Privatflyg & Segling när det är som bäst!

Australien & Nya Zeeland
Fr. 64 990 SEK
Rundresa
Djur & Natur
Kryssning

Det bästa av Australien och Nya Zeeland på en och samma resa, på 20 dagar inklusive kryssning.

Guadeloupe & Kryssning
Fr. 29 990 SEK
Strandresort
Kryssning
All Inclusive

14 dagars resa till Guadeloupe med 5 nätters resort och 7 nätters kryssning.

Kryssningskombination
Fr. 35 800 SEK
Kryssning
Strandresort
All Inclusive

14 nätters Karibien lyx och flärd väntar, i Karibien. Dominikanska Republiken & Kryssning.

Kryssningar & Yachting

Det råder ett stort intresse kryssningar. Några av anledningarna till det stora intresset är variationen av stopp man kan göra på en kryssning. Det är dessutom en mycket prisvärd semesterform. Det är även roligt att åka på en kryssning med familjen och vännerna då alla i sällskapet har roligt eftersom det finns något för alla. Oavsett ålder och intresse.

Något för alla

Att åka med kryssning i Karibien med familjen är för många favoritsemestern. Dels för att man är samlade på ett och samma ställe och dels för att man slipper ”kompromissa”. Alla kan hitta sin favoritsyssla ombord och på kvällen samlas man runt middagsbordet på en av alla fartygets restauranger.

Prisvärt

Nästan allt är förbetalt på kryssningar! Känslan av att kunna gästa restaurangerna och njuta till fullo av den goda maten som man får serverat utan att betala notan. Man kan glädja sig åt olika menyer med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. En god kopp kaffe kanske en espresso eller cappucino brukar smaka bra efter maten. Vill man ta drink före maten ingår detta också – för de gäster som har valt All Inclusive paketet.

Innehållsrikt

Många upplevelser på köpet. Vill man nyttja alla faciliteter ombord eller hoppa av båten på de platser som båten lägger till så är det fritt fram. tt Reser man stort sällskap, kanske hela släkten, så kanske några av sällskapet väljer gå av båten medan några tycker det känns skönt att stanna kvar ombord och vila.

Bekvämt

Det där med att packa upp och packa ner varje dag ser många som ett litet bekymmer. På en kryssning kan man göra sig hemmastadd i sin hytt och hänga upp kläderna snyggt och prydligt i sin garderob och varva ner stressen med att packa.

Känslan av lyx

Lyxig känsla får man lätt när man går ombord på fartyget som tar dig med på kryssningar. Fartygen är som en flytande lyxresort med alla butiker och promenadstråk.

Förutom kryssningar i Karibien kan man även kryssa i Medelhavet och i andra delar av världen. Med över 18 olika rederier så har vi något för alla. Är man barnfamilj så kanske man vill kryssa med ett rederi som har barnvänliga aktiviteter ombord. Är man några vänner som ska kryssa kanske man vill kryssa på en spännande rutt med ett rederi som kan lägga till i de mindre charmiga hamnarna på exotiska resmål. Något för alla.

Segelkryssning

Nu kan du boka din egen hytt ombord på en segelkryssare, och välja och vraka bland en mängd olika destinationer och rutter. Allt från Bora Bora’s lagun till Medelhavets tusentals öar. Välj på allt från segling på egen hand till att gå ombord på en segelkryssning med professionell besättning tillsammans med andra likasinnade och upplev, upptäck och njut av nya platser att besöka varje dag. Om det är främst segling du är ute efter, fråga oss gärna om att köpa båt (ny som gammal). Vi hjälper dig med glädje! Vi finns här för att förverkliga dina seglingsdrömmar.

Att kombinera en del av sin semester med segelkryssning och därefter fortsätta sin semester på egen hand med boende på någon skön resort eller boutiquehotell är något som många efterfrågar.

Många menar att Cabin Charter är den perfekta seglingssemestern; den passar alla, såväl den inbitne seglaren som den oerfarne eller den som bara vill koppla av och uppleva livet ombord på en lyxyacht med besättning.

Så här fungerar det:

Man hyr en hytt med eget badrum, precis som på ett kryssningsfartyg dock i stället för tusen medpassagerare, reser du med endast några nya vänner. Vår professionella besättning tar hand om segling, bokar hamnplats och sköter allt det praktiska medan en gourmetkock förbereder middagarna ombord med färska lokala råvaror. Ibland fångar besättningen även färsk tonfisk och andra läckerheter från havet!

Du behöver inte tänka på något utan kan lugnt luta dig tillbaka och njuta av havet och tropiska passadvindar. Katamaranen går inte djupt och kan därför ankra upp i underbara, ostörda vikar för bad och snorkling.