Workation på Maldiverna

Arbeta på distans, på ljuvliga Maldiverna med All Inclusive och bra Wi-FI! Här ingår lyxig a la carte och buffemiddagar, generösa frukostar, stort utbud av luncher och fantastiska solnedgångar.

Fr. 125 000 99 900 SEK

Frånpris per person, gäller resor från maj till oktober 2024
Resebeskrivning

Nu har ni chansen att boka en riktig drömresa till en av Maldivernas finaste resorts, Heritance Aarah. Det är en WOW upplevelse för alla våra gäster som varit här och kan inte vänta på att få åka tillbaks! En underbar service, vänlig stämning, a la carte restauranger och viner av mycket hög kvalitet! Välkomna att få en upplevelse utöver det vanliga!  

 

Om Heritance Araah

Heritance Araah öppnade 2019 och har redan blivit ett väldigt populärt tillskott av högklassiga resorts.  I Raa Atoll ligger nu ett av Maldivernas bästa All Inclusive-resort i en vacker lagun omgiven av en ändlös sträcka av vit sandstrand. Det smidigaste sättet att komma hit är med sjöflyg direkt från Malé på 40 minuter och denna transfer blir en del av hela wow-känslan.

Heritance Araah är en mycket vacker resort med mycket bra läge på norra Maldiverna.

Bra Wi-Fi uppkoppling med möjlighet att ”streama” HD video, multi-party video konferens, telecommuting med mera är tillgängligt, här på Heritance.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa tur och retur från Sverige till Maldiverna i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter samt incheckat bagage och måltider ombord
 • Inrikesflyg ingår utan kostnad!
 • 20 nätters boende i en Beach Villa
 • Fri uppgradering halva perioden till Ocean Villa
 • Lokala skatter och avgifter
 • Premium All Inclusive
 • 30 minuters massage och en Face Scan i Medi Spa
 • Sunset Cruise och Sunrise Cruise
 • Delfintur och nattfiske upplevelse
 • Lån av snorkelutrustning
 • Fri nyttjande av icke motoriserade vattensporter
 • Klimatkompenserad resa

Mer om villorna

Alla villor är vackert inredda och rymliga som passar fint till både par och familjer med flera barn. I denna kampanj ingår 20 nätters boende  i en beachvilla. Vill ni uppgradera eller kombinera med andra typer av villor, Oceansuites eller kanske Sunset Beach Villa med Pool? Ni har nu möjlighet att få en fri uppgradering till Ocean villa under halva perioden om så önskas.

I denna kampanj bjuder vi på gratis inrikesflyg och motorbåtsresa till resorten.

Restaurangerna och barerna är av väldigt hög klass och köket är prisbelönt flera gånger om.

Premium All Inclusive inkluderar all mat och dryck, inkl champagne på rummet vid ankomst samt dagligen påfylld minibar. Även utvalda utflykter och aktiviteter ingår.

Spa, infinity pool, stort utbud av vattensporter och aktiviteter på land kan uppfylla alla gästers förväntningar om det är så att man inte enbart nöjer sig med att koppla av i hängmattan med havets brus i bakgrunden.

Vill ni förlänga resan går det utmärkt att kombinera flera olika öar och resorts på Maldiverna, alternativt kombinera med en härlig rundresa på vackra färgstarka Sri Lanka

Mer om Maldivernas orörda atoller

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera så man bor halva tiden i en beachvilla och andra halvan i en vattenvilla för att få extra stor variation och bättre upplevelse.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.
Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.
Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.
Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.
Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.
Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
maldiverna spa resort med infinity pool
15% RABATT
Vattenvilla
Högklassig
All Inclusive

Höstresa till Maldiverna

Premiumresa till Maldiverna för hela familjen! Två barn under 12 år både bor och äter gratis! Gratis uppgradering till vattenvilla samt butlerservice ingår och minibar. Välkommen till Heritance Aarah *****  a la carte middagar ingår och 5 utflykter samt sjöflyg.

Fr. 198 000 167 500 SEK
49% RABATT
Upp till 30% rabatt
Gratis sjöflyg
Helpension ingår

Orört & Sagolikt på Maldiverna

Yoga & Shambala, barfotalyx, ljuvliga måltider och fantastiska stränder väntar dig långt bort från alla andra atoller och resorts. Robinson Cruise känsla!

Fr. 109 500 55 900 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!