Vandra på La Reunion “Small crossing”

Utforska exotiska La Reunion, vandringsresa med boende på charmiga hotell, en paketresa på 8 dagar.

Fr. 27 990 SEK

Priset är per person baserat på del i dubbelrum och kan komma att ändras i mån av platstillgång. Det går att skräddarsy resan med fler nätter och går att kombinera med Mauritius
Resebeskrivning

Ön Reunion är en mycket bergig ö som lockar alla – från fotografer till äventyrare, från solsökarna till cyklister och vandringsresenärer.

 

La Réunion lockar den aktive eftersom naturen är vacker och inbjuder till vandringsupplevelser och upptäcktsfärd på egen hand.

La Réunion är ett vulkaniskt berg med en högsta höjd på 3070m. Trots sin lilla storlek på 2500km² så erbjuder ön fantastiska naturupplevelser. Öns mitt består av tre släckta kratrar som omvandlats till kitteldalar (Cilaos, Mafate och Salazie).

 

I detta paket ingår flyg, vandringsprogram på egen hand, boende och transporter.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flyg till La Reunion tur och retur i ekonomiklass
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • 8 dagars vandringsresa på La Reunion inklusive boende på hotell och bergshytta
 • 3 nätter på Hotel Alamanda, BB
 • 2 nätter boende i bergshytt
 • 2 nätter på Le Vieux Cep, BB
 • Detaljerat vandringsprogram, dag för dag och kartor
 • Meet & Greet / assistance
 • Klimatkompenserad resa 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd och går att förlänga eller förändra

Cirque de Mafate är fotvandringens mecka på Réunion. Det är en labyrint bland bergen, utan vägar och bilar, helt förbehållet fotvandraren. Den populäraste ingångsvägen är Col des Bœufs som utgör gränsen mellan Mafate och Cirque de Salazie. Den nås via Grand Ilet, och därifrån leder den kortaste leden till La Nouvelle. La Nouvelle är en ”huvudort” i området Cirque de Mafate. (här finns ett flertal butiker och semesterbostäder).

 

Under 5 dagar vandrar ni olika leder och utforskar omgivningarna enligt program. De sista två nätterna spenderar ni på hotell Alamanda i kuststaden Saint Gilles. Här har ni fri tid att njuta av havet och kustmiljön.

 

Se dag för dag-programmet för mer information.

 

Glöm inte ta med vandringskängor och sköna kläder för en aktiv semester!

 

Går med fördel att kombinera med sköna dagar på Mauritius

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Denna resa går med fördel att kombinera med Mauritius som ligger bara ca 1 timmes flygning från La Reunion. Alternativt kan ni förlänga resan på La Reunion och avsluta på en strandresort för skön avkoppling.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Aktiv vulkan La Reunion

Visste du att det är möjligt att vandra upp till vulkanen på La Reunion? Under dess utbrott kan ni nattetid på säkert avstånd besöka vulkanen - vilket är en syn du aldrig kommer att glömma! Detta är Formica Leo, en liten vulkanisk kon med fantastiska föränderliga nyanser.

Läs mer

421 kurvor på La Reunion

Vill du köra en häftig annorlunda väg med massor med kurvor? Kanske med MC? Nu har du världens chans, boka in en extra upplevelse på din härliga resa till äventyrsön La Reunion i Indiska Oceanen. Vägen går runt vulkanen Piton de la Fournaise som sist hade utbrott i augusti 2019.

Läs mer

Lavatunnlarna på La Reunion

Kom och upptäck det magiska universumet i lavatunnlarna i Piton de la Fournaise: "Peak of the Furnace" som är en sköldvulkan på östra sidan av ön Réunion i Indiska Oceanen. Den är för närvarande en av de mest aktiva vulkanerna i världen, tillsammans med Kilauea i Hawaii, Stromboli, Etna och Mount Erebus i Antarktis. Missa inte ett stopp här! Reunion Island?  

Läs mer

Vandring La Reunion

Gillar du att vandra och att uppleva storslagna vyer med orörd natur och lugn då har du kommit till Paradiset. Den mest fantastiska vandringen är mellan byarna i The Cirques. Här finns många vandringsleder av olika karaktär och svårighetsgrad.

Läs mer

Sköldpaddor på La Reunion

Missa inte ett stopp i Kelonia, som är ett museum om havssköldpaddan. Men även en plats där man tar emot skadade sköldpaddor som får återhämta sig för att sedan åter släppas tillbaka i havet. Musseet är uppdelat i fem olika enheter, där man vid olika numrerade stationer får inblick i sköldpaddans historia, nutid och framtidsutsikter. Mycket intressant och informativt museum. Lite' kuriosa är att trots att sköldpaddan numera är fridlyst håller museet fortfarande på att sälja ut sitt gamla lager av prydnadssaker tillverkade på den tiden jakt fortfarande var tillåten. Här finns även ett stort akvarium med enorma havssköldpaddor!

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor
8% RABATT
Två öar
Äventyr hyrbil
Sol & bad

Mauritius & La Reunion

8 dagars bilrundresa på La Reunion med 5 nätter på boutiquehotell på Mauritius.

Fr. 43 550 39 990 SEK
Rundresa
Boutiquehotell
Äventyrligt

Exotiska La Reunion

Utforska exotiska La Reunion på egen hand med hyrbil och charmiga hotell, en paketresa på 10 dagar.

Fr. 27 990 SEK
Golf
Två utflykter
Femstjärnigt

Golfresa till La Reunion

Upplev magiska La Reunion med utflykter och tre dagar golf! Även helikoptertur ingår!!!

Fr. 31 500 SEK

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!