Grenada & St Lucia

Kombinationsresa 2 öar – Grenada och St Lucia på 12 dagar med 10 nätter inklusive flyg.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

Lyxig kombination med charmigt boende på två öar i Karibien/Västindien.

Kombinera två Karibiska öar där vacker natur med grönskan, den tropiska regnskogen och de härliga stränderna står i fokus. St Lucia som tillhör en av Karibiens vackraste öar tillsammans med frodiga gröna Grenada. Drömresa inklusive flyg till Karibien samt mellan öarna ingår.

Fr. 42 490 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flygresa till St Lucia och Grenada tur och retur i ekonomiklass
Bagage att checka in och måltider ombord
Transfer tur och retur flygplats – hotell på St. Lucia och Grenada
5 nätter på Calabash Cove St. Lucia, en Sunset Oceanview Junior Svit med All Inclusive
10% lokal skatt och service avgift ingår
5 nätter på Coyaba Beach Resort Grenada, ett Superior Oceanview Room med All Inclusive
10% lokal skatt och service avgift ingår
Golf och Greenfee ingår på Grenada Golf Club (9-hålsbana)
Tennis, kajak, snorklingutrustning med mera ingår
Wi-Fi ingår
Klimatkompenserad till 100%

Prisexempel

Flygresa till St Lucia och Grenada inkl. skatter samt bagage att checka in och måltider ombord på British Airways. Boende 10 nätter på Calabash Cove på St Lucia samt 5 nätter på Coyaba Beach Club på Grenada ingår, med All Inclusive.

Fr. 42 490 SEK

Kombinera två Karibiska öar där vacker natur med grönskan, den tropiska regnskogen och de härliga stränderna står i fokus.

 

St Lucia som tillhör en av Karibiens vackraste öar. Kombinationen grönska och djungel med sköna lena sandstränder tilltalar många. Med vulkaniskt ursprung erbjuder ön Saint Lucia en naturlig prakt. Tillsammans med gröna frodiga Grenada får ni en komplett semesterupplevelse med gott om aktiviteter att ta sig an, t ex dykning, fiske, golf och mycket mera, och som västerlänning kan man känna sig bekväm då man klarar sig fint med det engelska språket.

 

St. Lucia

 

Om boendet

Ett romantiskt gömställe som erbjuder spektakulär utsikt över Bonaire Bay, god mat och exceptionell service. Här njuter du av det tystheten som gör att du glömmer bort all vardagsstress.

Calabash Cove Resort & Spa på St Lucia erbjuder gammal karibisk charm i kombination med lyx. Från den mysiga Windsongrestaurangen och den lilla baren med utsikt över vår infinity pool till Ti Spa, kommer du att ha allt till hands när du är på semester på Calabash Cove. Med stort engagemang med att ge varje gäst en exceptionell upplevelse och den avkopplande sköna semester du förtjänar. 

Förutom restaurangerna, baren, infinitypool och spa finns här också en fin grönskande trädgård, och närhet till Bonaire Bay bara några steg från orten.

 

Grenada

 

Om boendet

Coyaba Beach Resort ligger mycket vackert på den fina Grande Anse stranden. Hotellet har en tilltalande design med en inbjudande trädgård och man känner redan vid incheckningen den varma atmosfären som hotellet och dess personal utstrålar.

Med bara tio minuter från Maurice Bishop International Airport och femton minuter från St. George’s, erbjuder detta intima oceanfront hotell lyx och flärd med full bekvämlighet.

Den världsberömda stranden Grand Anse Beach ligger bara några steg från ditt rum.

Känn den fräscha tropiska brisen och solens värme. Koppla av och gör absolut ingenting medan du njuter av din vistelse här. 

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

St Lucia och Grenada är två härliga öar i Karibien. Med många upplevelser och riktigt vackra härliga stränder. Går fint att kombinera med fler öar i Karibien om ni önskar det eller byta ut boendet mot andra hotell. Vi skräddarsyr alla resor så återkom till oss med information om budget och intressen så sammanställer vi en fin resa åt er.

Rain

28°
29°
26°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Utforska öns vackra nationalpark, Grand Etang National Park, under denna halvdagstur som utgår från St George's.  Ni lämnar kusten och får uppleva den tropiska grönskan tillsammans med en guide som berättar om plantor, djurliv och naturen. Tillfälle ges till att simma i lagunen i botten av Annandale Waterfall.

En helt otrolig upplevelse väntar nu när ni med snorkelutrustning ska dyka ner i det fantastiska vattnet för att få uppleva en helt ny värld, Grenada's Underwater Sculpture Park. Helt unik eftersom det var den första undervattenparken med skulpturer som har skapats och är även erkänd som en "awesome place to visit" av National Geographic.

Upplev det bästa av vad Grenada har att erbjuda, på en hel dag med guide. Vattenfall, chokladfabrik och den fascinerande nationalparken Grand Etang Lake inkluderas i denna höjdpunkt som även inkluderar hämtning och lämning på ditt hotell.

Denna kompletta heldagstur i liten grupp tar dig runt till de främsta sevärdheterna på St Lucia. Turen börjar med att ta er upp till Tet Paul Nature Trail för att få en utmärkt vy över de kända sockertopparna, The Pitons. Fler sevärdheter idag är "drive in vulkanen", vattenfall, botanisk trädgård och fiskebyar.

Är du morgonpigg? Då har du tillfället att göra en fantastisk vandring upp till toppen (798 meter) av Gros Piton. Som belöning får du en fantastisk panorama utsikt över de vackra öarna i Karibien. En guide följer med och berättar om naturen och vad ni ser längs med vandringen upp till toppen.

En fantastisk rundtur på ön St Lucia. Vi får chansen att besöka Marigot Bay, the Governor General Mansion, the Sulphur Springs och kanske hinns det med ett besök till öns största bananplantage. Transfer till och från hotellet ingår.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d