Familjelyx på Aruba

Ni bor i en Deluxe Oceanfront Villa och kan njuta av pool, strandliv och snorkling.

Offertförfrågan

Hej! Du är varmt välkommen att skicka oss en offertförfråga på den resa som du önskar ha mer information om. Vi svarar på samtliga förfrågningar samma dag (vardagar).

Ogiltigt förnamn
Ogiltigt efternamn
Ogiltigt telefonnummer
Ogiltig e-postadress
Ogiltig reslängd
Ogiltig budget
Bokningen har skickats

All Inclusive på Aruba

Familjelyx på Aruba på en härlig strandresort perfekt för familjen.

Här bor ni på strandresorten Tamarijn med perfekt läge på Aruba. Ni bor i en Deluxe Oceanfront Villa och kan njuta av pool, strandliv och underbara bad i det kristallklara vattnet. Släng på er snorkelutrustningen och ge er ut på upptäcktsfärd under vattenytan.

Fr. 18 990 SEK

Vad ingår i erbjudandet?

Flyg till Aruba tur och retur i ekonomiklass
Alla flygskatter och avgifter
Bagage att checka in och måltider ombord
8 nätter i ett Deluxe Oceanfront Room
Wi-Fi ingår
All Inclusive
Hyra av solstolar ingår
Trygghetsgaranti ingår
100% skräddarsytt, – går att kombinera med andra öar, förlänga eller förkorta
15% boka tidigt rabatt avdragen detta pris

Prisexempel

Priset är ett frånpris, baserat på del i dubbelrum för familj på 2 vuxna och 2 barn under 13 år. Har ni barn mellan 13 och 17 år så betalas 920kr extra per övernattning (för all inclusive paketet). Priset kan ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Fr. 18 990 SEK

Njut av semester på strandresorten Tamarijn med perfekt läge på Aruba. Ni bor i en Deluxe Oceanfront Villa och kan njuta av pool, strandliv och underbara bad i det kristallklara vattnet.

 

Aruba

Aruba, det perfekta resmålet med kritvita stränder, stort restaurangutbud och ett kontrastrikt landskap, kryddat med vattensporter och stort nöjesutbud. Eftersom Aruba dessutom ligger utanför orkanbältet, kan du resa hit året runt! Hit kommer man gärna för att njuta av de många, långa och kritvita stränderna, där Eagle Beach och Palm Beach tillhör de mest kända.

 

Om hotellet

Här bor ni på strandresorten Tamarijn All Inclusive Beach Hotell med perfekt läge på Aruba. Hotellet är ett trevligt populärt All-Inclusive hotell främst för familjen och med ett idealiskt läge på Druif Beach.

Släng på er snorkelutrustningen och ge er ut på upptäcktsfärd under vattenytan. Njut av sol, bad och varma vindar i en perfekt atmosfär.

Här finns ett gym, tennisbana, barnklubb och lånecyklar. Välj bland totalt 9 utmärkta restauranger och 7 barer (tillsammans med Divi Aruba). Aktivera dig själv med olika vattensporter eller i vårt gym eller varför skäm bort dig själv på hotellets spa! Alla rum ligger bara några steg från sanden eller poolen. Njut av shower och levande musik på kvällarna.

 

Ni bor i en Deluxe Oceanfront Villa och kan njuta av pool, strandliv och underbara bad i det kristallklara vattnet.

Hotellet har 236 lyxiga rum. Alla rum har havsutsikt och balkong eller terrass, luftkonditionering, takfläkt, platt-TV, värdeskåp, hårtork, telefon, litet kylskåp och strykjärn och strykbräda. Wi-Fi finns tillgängligt mot en extra kostnad.

Som gäst på Tamarijn Aruba kan du också njuta av alla systerhotell Divi Arubas faciliteter och dra nytta av Divi Arubas restauranger för måltider.

 

Läs gärna mer om öarna i Karibien här: Resor till Karibien

Utflykter på öarna
Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Eftersom ABC öarna ligger utanför orkanbältet kan man resa hit året om.
Det finns många resorts att välja på. Berätta för oss vad ni vill uppleva och vilken budget ni har så tar vi fram lämpliga resorts i en fin kombination.
Går med fördel kombinera med Aruba, som ligger en timmes flygresa från Curacao. 

Rain

30°
31°
28°

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Utflykter och upplevelser

Ja, det är absolut det man i första hand gör när man befinner sig på en av Karibiens vackraste öar, Aruba. Många startar morgonen med en riktigt skön strandpromenad medan solen går upp. Hoppa i havet och ta ett skönt morgondopp före frukosten. Därefter väntar solstolen för en lång härlig dag på stranden.

Runt hela Aruba finner du en massa stränder. Förmodligen bor du på en av de resorter som ligger på stranden, kanske bor du vid Palm Beach som är en av öns mest populära stränder där det händer mycket. En annan strand som är lite lugnare och bredare är Eagle Beach. Läs mer här om Arubas stränder Arubas stränder

Hyr din egen ATV eller Jeep och kör runt Aruba. Landskapet består är ökenlikt med kaktusar i mitten och otroligt vackra sandvikar på många ställen runt ön. En av de vackraste (enligt vår egen uppfattning är: Dos Playas) som man når med Jeep eller ATV.

Vattnet är såklart härligt turkost och kristallklart som inbjuder till bad och många dopp i havet. Det finns ett fåtal stränder där reven ligger ganska nära stranden, så vi rekommenderar att ni ska följa med på en dagstur ut till havs för att kunna snorkla bland färgglada fiskar. Lunch och lån av snorkelutrustning ingår.

Läs vad andra tycker

trevliga, tillmötesgående, gör gärna det ”lilla extra”

Anders R

840d

På ett mycket trevligt sätt fick vi olika förslag på resorna och flighter till Maldiverna. Säljarens kunskap och erfarenhet av alla resorten gjorde det mycket enklare för oss att välja. Alla kontakter jag hade med dem var så trevliga och personliga. Lyckönskningar innan vi reste och återkoppling efteråt! Det känns som min resebyrå!

Anette J

881d

1.Resa till Seychellerna, vistelse och transfer till tre öar 2.mycket bra 3.att hotell, transfer skulle fungera enligt plan, alla tre förväntningar införlivades 4. Vår upplevelse var 100%

Ann-sofie H

873d

Bästa researrangören!! Köpte en första resa till Seychellerna som var helt perfekt planerad vilket vi gjorde tillsammans. Därefter bokade vi en Nya Zeeland/Australien resa med denna fantastiska resebyrå Hummingbirds. Vi planerade allt tillsammans, det blev många trevliga samtal, dom fixar det mesta, resa, transfer, boende, aktiviteter ja allt man kan tänka sig. Kan verkligen rekommendera …

Anna Barbro Margareta B

881d

Jag fick hjälp med att boka en familjeresa till Seychellerna. Hummingbird var utmärkt trevliga och professionella i alla steg. Kunniga om resmålet. Resan blev en drömvistelse där alla transfers funkade i det närmaste perfekt och de rekommenderade hotellen och upplevelserna uppfyllde alla vår förväntningar med råge. Rekommenderar verkligen Hummmingbird till alla ressugna!

Anna S

689d

Med hjälp av Hummingbirds tips och erfarenheter fick vi en fantastisk upplevelse i Australien. Ett mycket bra och servicefokuserat bemötande hela vägen med snabba svar.

Annelie P

613d