Sunset Voyage med Azamara

Kryssa i Karibien med Azamara Quest. Elegant inredd, med utmärkt kök och fantastisk service.

Fr. 34 990 SEK

Priset per person, del i balkonghytt och är ett frånpris baserat på resor under december 2021. Välkommen att kontakta oss för en skräddarsydd offert.
Resebeskrivning

Upplevelsekryssning med Azamara Cruises

13-nätters kryssning med Azamara Club Cruises

Under vintern 2021 har du möjlighet att göra en skön upplevelsekryssning med fantastiska Azamara Cruises. Välj och vraka mellan de olika rutterna detta rederi erbjuder. En sak kan du vara säker på, kvaliteten är fantastisk och kryssningen har färre än 700 gäster ombord så räkna med en lyxig upplevelse.

Azamara Club Cruises är det rätta rederiet för den som önskar sig en perfekt kombination av spännande destinationer och klassiska kryssningsfartyg. Rederiet har tre fartyg- Azamara Quest, Azamara Journey och Azamara Persuit och är elegant inredda, med utmärkt kök och fantastisk service.  Eftersom fartygen är mindre kan de lägga till vid hamnar som de stora fartygen inte har möjlighet till och därmed ge dig upplevelser du inte trodde var möjligt på en kryssning.

Vad ingår i erbjudandet?
 • Flygresa till tur och retur i ekonomiklass
 • Flygskatter och avgifter
 • Bagage att checka in och måltider ombord
 • Kryssning 13 nätter
 • Balkonghytt
 • All Inclusive
 • Klimatkompenserad resa till 100%
 • Trygghetsgaranti ingår
 • Skräddarsydd resa

Miami – St. Thomas – Nevis – St. Lucia – Barbados – Guadeloupe – Antigua – St. Maarten – Haiti – Miami

 

Pris från: 34 990:- per person, del i balkonghytt

Avresa kryssning för detta pris är: 10 december – 23 december 2021

Priset inkluderar:
 • Flyg t/r från Sverige
 • Transfers
 • 2 hotellnätter före kryssning
 • Kryssning 13 nätter
 • All Inclusive
 • All underhållning
 • De flesta aktiviteter
 • Hamnskatter
 • Dricks till personalen ombord

Frånpriset kan komma att ändras i mån av platstillgång. Skicka in din bokningsförfrågan så kontaktar vi dig inom kort med ett reseförslag.

Härliga dagar till havs

 

Börja semestern med denna oförglömliga 13 nätters kryssning i Karibiens bästa dolda pärlor.

 

Från det fantastiska Miami, tar det två dagars kryssning till sjöss innan du anländer till Charlotte Amalie i USVI – en stad med ett svävande förflutet.

Idag har lager som en gång ägts av pirater omvandlats till butiker och köpcentra, där du hittar skatter som buccaneers aldrig kunde ha föreställt sig.

Därefter går det till Charlestown på Nevis – födelseplatsen för Alexander Hamilton – och Castries på St. Lucia där du kan utforska ekosystem som inte finns någon annanstans i regionen med en sen vistelse, inklusive regnskogar, berg och stränder. 

Som en touch av London, men med sol  får du i Bridgetown. Du får även gott om möjligheter att smutta på lite rom på Mount Gay Rum Distillery.

Ett besök på Îles des Saintes på Guadeloupe som att ta en resa till södra Frankrike – men med fler palmer och vita sandstränder.

St. Johns på Antigua har tillräckligt många stränder för att besöka en annan varje dag på året.

På St. Maarten kan du njuta av Philipsburgs nattliv och överdådiga kasinon med ytterligare en sen natt i hamnen.

Efter en dag till sjöss, kommer du till en exklusiv upplevelse i Labadee på Haiti. Undangömt på norra kusten av Hispaniola, anländer ni till hamnen i Labadee endast tillgänglig för Azamara®-passagerare, med en bakgrund av frodiga djungeltäckta berg som faller i det turkosblå vattnet.

Efter Labadee återvänder vi till Miami för att avsluta din resa.

Avbeställningsförsäkring
Reseförsäkring
Dricks

Kan kombineras med några extra dagar i Miami, innan eller efter kryssningen.

Karta

Utflykter och upplevelser

Se till att boka dessa upplevelser tidigt så att du inte missar minnesvärda upplevelser!

Besök en lokal by på Maldiverna

Få en berikande Maldiverna upplevelse som inkluderar en kulturutflykt till en närliggande ö. Du promenerar längs gatorna med din guide och kan njuta av traditionella snacks på ett lokalt kafé. Du kan också se hur de lokala bor och lever sitt liv, skolor, affärer och hus.

Läs mer

Spa, Yoga, Kajak på Maldiverna

Att träna och hålla sig fräsch och pigg på semestern är en viktig fråga för många av oss. På de resorts vi förmedlar finns det alltid möjlighet till olika träningspass, förutom att simma och snorkla som också är energikrävande. De flesta resorts har gym och klasser man kan anmäla sig till. De lite större öarna lämpar sig perfekt för morgonlöpning runt ön. Man kan även paddla kajak och cykla. Med andra ord, många möjligheter till härliga roliga aktiviteter.

Läs mer

Valhajar och mantor Maldiverna

Att simma med valhajar är det många som efterfrågar. Här på Maldiverna finns det stor chans att du ska få simma med dessa gigantiska varelser. De finns bland annat i South Ari Atoll året om. Gillar du snorkling och dykning så har vi speciellt avtal med ett Boutique hotell på en lokal ö som inkluderar turer varje dag både för dig som gillar att snorkla och dig som gillar att dyka, då man är på samma båt och kan välja vad man önskar göra.

Läs mer

Båttur på Maldiverna

Passa på en av dagarna att följa med en båttur ut till havs. Välj på djuphavsfiske till snorkelturer. Kanske vill du simma med mantor eller valhajar? Det finns många turer att följa med på och det beror lite på vilken atoll och vilken årstid du är här för vilken upplevelse som passar dig bäst.

Läs mer

Segling på Maldiverna

Gillar du det marina livet? Varför inte kombinera vistelsen på en resort med en härlig tur till havs, där du bor ombord på Dream Yacht Charter? Med egen hytt och bara ca 12 personer ombord får ni en varierande och rolig upplevelse med massor med möjlighet till att snorkla vid nya rev varje dag. Båten tar er runt ett par olika atoller och korallrev och all mat och boende ingår. Gläd dig åt en spännande och annorlunda semester.

Läs mer

Resenärers upplevelser

Relaterade resor

Alla resor

Vill du har mer information om våra exotiska resor och upplevelser?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Thank you for subscribing!